If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1880 е като следствие на 1337. Ръсим офтопик я оти иам много. Са па земете вие ме баннете. Аудивците не го сториа, дека си ги овиках на место, па вие го направете
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Сори, че ги пускам един под друг ама сега го прочетох.
Първоначално публикувано от sharky
Е аз говора конкретно за тези с по ефтините там 80 ли кви са нема значение. не може да се плюе така, щото личи кой кво е карал и кой си дрънка глупости.
Тука не си напълно прав, ама как да е.
Един наш уважаван колега го беше казал много правилно: за кво да и плащам скъпи ремонти, като ще ми върши същата работа, а въпросния има доста парички, все пак не караш коли за по 100 хиляди евро за да се изказваш така. Мен колата ми върши основните функций за, които е предназначена една кола, при теб не знам каква е функцията на автомобила.
П.П карал съм и по-нови и по скъпи коли от мойта, че и от твойте, не са били мои, но съм карал само за инфо.
Аз мисля, че никой не трябва никога да плюе, защото няма смисъл два форума да се карат и да се създава изкуствена омраза между двете марки...
Нека си бъдем полезни един на друг!
Абе, ако дойдеме да се запознаеме наживо нали нема ни пребиете с камъне и дърве, особено с Naso ми е мерак тоя човек издържа на 3 страници неистов спам това си е за уважение.
Абе, ако дойдеме да се запознаеме наживо нали нема ни пребиете с камъне и дърве, особено с Naso ми е мерак тоя човек издържа на 3 страници неистов спам това си е за уважение.
е той си е сто и триес кила, баце, къ мислиш ти ... носи много
и после алфата не била здрава, аз се чудим как още не са се изпрошнали седалките, и не се е усукало магарето ....
Сори, че ги пускам един под друг ама сега го прочетох.
Първоначално публикувано от sharky
Е аз говора конкретно за тези с по ефтините там 80 ли кви са нема значение. не може да се плюе така, щото личи кой кво е карал и кой си дрънка глупости.
Тука не си напълно прав, ама как да е.
Един наш уважаван колега го беше казал много правилно: за кво да и плащам скъпи ремонти, като ще ми върши същата работа, а въпросния има доста парички, все пак не караш коли за по 100 хиляди евро за да се изказваш така. Мен колата ми върши основните функций за, които е предназначена една кола, при теб не знам каква е функцията на автомобила.
П.П карал съм и по-нови и по скъпи коли от мойта, че и от твойте, не са били мои, но съм карал само за инфо.
Да пич, всички сме карали яко коли за по 100к., ама ми беше друга мисълта, ако сте се засегнали нещо извинявайте, обаче . ха, няма как да кажеш че 156 например е по гадна и смотана от 80 щото просто годината на производство най малкото си казва думата, нали?
За кво си ползвам колите си е моя работа, нали?
Тия безсмислени спорове май нма смисъл да ги водиме. Вчера малко ми кипна, да, извинявайте отново
Ама то никой не е тръгнал да се кара. Ама цел ден висим без работа и то си избива на некъде. Ей така и не ме банирахте като ората... СРАМОТА !
ама аз е ся ше слезна долу и ше ти намера работа!
да пренесеш едни камъни от единия край на паркинга до другия
и после обратно ....
амаха ... не стига че му плащат за седене цел ден по форумите, ми и мрънка :P
Comment