Известие

Collapse
No announcement yet.

смеХХ или как плаче бивш колега

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

1880 е като следствие на 1337. Ръсим офтопик я оти иам много. Са па земете вие ме баннете. Аудивците не го сториа, дека си ги овиках на место, па вие го направете
    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
      Чудим се само, онез двамката дали фащат майтапта или яко копат ? Дано не е второто, че жал ми става !
      Е че сме Аудисти не ни прави автоматично толкова прости, нали? Мисля, че още там се изяснихме.

Comment

Сори, че ги пускам един под друг ама сега го прочетох.

Първоначално публикувано от sharky
        Е аз говора конкретно за тези с по ефтините там 80 ли кви са нема значение. не може да се плюе така, щото личи кой кво е карал и кой си дрънка глупости.
        Тука не си напълно прав, ама как да е.

Един наш уважаван колега го беше казал много правилно: за кво да и плащам скъпи ремонти, като ще ми върши същата работа, а въпросния има доста парички, все пак не караш коли за по 100 хиляди евро за да се изказваш така. Мен колата ми върши основните функций за, които е предназначена една кола, при теб не знам каква е функцията на автомобила.

П.П карал съм и по-нови и по скъпи коли от мойта, че и от твойте, не са били мои, но съм карал само за инфо.

Comment

Аз мисля, че никой не трябва никога да плюе, защото няма смисъл два форума да се карат и да се създава изкуствена омраза между двете марки...
          Нека си бъдем полезни един на друг!
          www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx

Абе, ако дойдеме да се запознаеме наживо нали нема ни пребиете с камъне и дърве, особено с Naso ми е мерак тоя човек издържа на 3 страници неистов спам това си е за уважение.

Comment

Първоначално публикувано от Борил
              Първоначално публикувано от ShoxXx

Абе, ако дойдеме да се запознаеме наживо нали нема ни пребиете с камъне и дърве, особено с Naso ми е мерак тоя човек издържа на 3 страници неистов спам това си е за уважение.
              е той си е сто и триес кила, баце, къ мислиш ти ... носи много
              и после алфата не била здрава, аз се чудим как още не са се изпрошнали седалките, и не се е усукало магарето ....
              '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
              '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
              '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Сори, че ги пускам един под друг ама сега го прочетох.

Е аз говора конкретно за тези с по ефтините там 80 ли кви са нема значение. не може да се плюе така, щото личи кой кво е карал и кой си дрънка глупости.
                Тука не си напълно прав, ама как да е.

Един наш уважаван колега го беше казал много правилно: за кво да и плащам скъпи ремонти, като ще ми върши същата работа, а въпросния има доста парички, все пак не караш коли за по 100 хиляди евро за да се изказваш така. Мен колата ми върши основните функций за, които е предназначена една кола, при теб не знам каква е функцията на автомобила.

П.П карал съм и по-нови и по скъпи коли от мойта, че и от твойте, не са били мои, но съм карал само за инфо.
                Да пич, всички сме карали яко коли за по 100к., ама ми беше друга мисълта, ако сте се засегнали нещо извинявайте, обаче . ха, няма как да кажеш че 156 например е по гадна и смотана от 80 щото просто годината на производство най малкото си казва думата, нали?
                За кво си ползвам колите си е моя работа, нали?
                Тия безсмислени спорове май нма смисъл да ги водиме. Вчера малко ми кипна, да, извинявайте отново
                Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Е че сме Аудисти не ни прави автоматично толкова прости, нали? Мисля, че още там се изяснихме.
                  Не бе бате, това го пусках още на обед ! Нема страшно !

Comment

Тия безсмислени спорове май нма смисъл да ги водиме. Вчера малко ми кипна, да, извинявайте отново
                    Както каза колегата "по-добре да си бъдеме полезни един на друг"

Не бе бате, това го пусках още на обед ! Нема страшно !
                    Оки спамер

П.П Тва за по бира важи, ще избереме маршрут без павирани участъци

Comment

Ама то никой не е тръгнал да се кара. Ама цел ден висим без работа и то си избива на некъде. Ей така и не ме банирахте като ората... СРАМОТА !

Comment

гледам плеснахте с ръце и се прегърнахте :P :P
                        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                          Ама то никой не е тръгнал да се кара. Ама цел ден висим без работа и то си избива на некъде. Ей така и не ме банирахте като ората... СРАМОТА !
                          ама аз е ся ше слезна долу и ше ти намера работа!
                          да пренесеш едни камъни от единия край на паркинга до другия
                          и после обратно ....
                          амаха ... не стига че му плащат за седене цел ден по форумите, ми и мрънка :P
                          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Нема баце, я сега бюра мъкнем и шкафчЕта. Сичко е 6. После кат ги пренесем, ше погнем хонда форумта. Само с японки не са ни смешале.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
                              Как е тръгнало,може и да се вземат
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                                Първоначално публикувано от santo_traficante
                                Как е тръгнало,може и да се вземат
                                Да те не цаним за кум ! Да видиш ква кума ше ти изберем

Comment

Working...
                                X