Първоначално публикувано от Kuku
Известие
Collapse
No announcement yet.
смеХХ или как плаче бивш колега
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Aлооо бря Танасе де са губиш, таман е паднал сгоден случай да натрупаш малко мнения на аванта, давай по барзо че сега ще дофтаса модераторо и ще има катанец за убавата тема. Я са виж кви хубави мнения си напраскал във форума на Ауди, а тука никакав те нямаAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Абре мани и аз съм едно тъпо парче дето нииде го няма в циФилизования свят. Нали знаеш че ние тука в България се бръснем на ръба на къщата а по напредналите на мотика. /куку ти от кои си ?/
Ама тъй е то тъп ще си умра. Можеше да му направя някоя четка/комплимент, та току виж се навил да ми продаде неговата 156ца, дето всеки ден като минава на паркинга му иде да си върне закуската на човечеца. Хем тънкана щях да я взема, ама изтървах. Сега сте си карам скапания дарак и така.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuПървоначално публикувано от търтейпише се италианец
аз лично го пишем талЯнецЪ
ма аудистете требе да са по-грАмотни от прос алфисНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fAлооо бря Танасе де са губиш, таман е паднал сгоден случай да натрупаш малко мнения на аванта, давай по барзо че сега ще дофтаса модераторо и ще има катанец за убавата тема. Я са виж кви хубави мнения си напраскал във форума на Ауди, а тука никакав те няма
Модератора профилактика виждал ли е ?Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
Comment