Известие

Collapse
No announcement yet.

Проституция......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Как не те домързя да пишеш в 9 сутринта.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Ето статия по темата с показателна статистика http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/1...&if_height=312

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        Ето статия по темата с показателна статистика http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/1...&if_height=312
        Ми то лошо няма да я легализират, ама както много пъти до сега - ще си остане само написано.
        интереса... феса... всички я знаем приказката.
        bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
          Ми то лошо няма да я легализират, ама както много пъти до сега - ще си остане само написано.
          интереса... феса... всички я знаем приказката.
          Много лошо има да я легализират.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Много лошо има да я легализират.
            Я кажи сега за целите на статистиката, какво образование имаш и нещата ще си дойдат на мястото.
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              Я кажи сега за целите на статистиката, какво образование имаш и нещата ще си дойдат на мястото.
              Кажи ми честно, за теб в България висшето образование гаранция ли е за нещо?
              Смешно е, мен по някога ме е срам, че имам такова.
              На този етап не приемам легализацията, бих я приел едва когато за всяко момиче или момче има реална ДРУГА алтернатива за работа, която да дава санитарния минимум от доходи. И когато образованието дава усещането за това, "що е то морална категория".
              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Кажи ми честно, за теб в България висшето образование гаранция ли е за нещо?
                Смешно е, мен по някога ме е срам, че имам такова.
                На този етап не приемам легализацията, бих я приел едва когато за всяко момиче или момче има реална ДРУГА алтернатива за работа, която да дава санитарния минимум от доходи. И когато образованието дава усещането за това, "що е то морална категория".
                За мен висшето образование в известните университети е гаранция за 2 неща:
                1. Малко или много до 12 клас си учил здраво, за да влезеш там, защтото изпитите на са никак лесни (поне преди 10тина години не бяха)
                2. Средата, в която попадаш там е в пъти по добра, от тази в която ще попаднеш ако не учиш в университет.

Качеството на образованието е вече друг въпрос, но е факт, че ако ти се учи има какво да научиш.
                Lexus IS200

Comment

1. Малко или много до 12 клас си учил здраво, за да влезеш там, защтото изпитите на са никак лесни (поне преди 10тина години не бяха)
                  2. Средата, в която попадаш там е в пъти по добра, от тази в която ще попаднеш ако не учиш в университет.

Качеството на образованието е вече друг въпрос, но е факт, че ако ти се учи има какво да научиш.
                  Ето това се опитвам да го набия в тиквите на мнозина!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Темата не е за висшето образование, и твоят отговор не опровергава наличието на ужасно много "вишисти", които са тотален брак и са далеч от това, което ти описваш като качества за един вишист.
                    И според теб в тази анкета, колко от участвалите вишисти са "качествен матрИАЛ".

Не приемам понятието "известен университет".
                    Предпочитам понятието "наложил се като сериозен" или, по-скоро "сериозен ВУЗ", "доказал се във времето ВУЗ".
                    Има няколко известни, но несериозни.
                    Та отговорът ти отиде доста встрани от темата, а тя касае проституцията и постнатото статистическо изследване.
                    К.М.

Comment

• Проституцията трябва да се легализира! Тогава поне ще има шанс за контрол, сега няма никакъв.
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• И аз мисля, че трябва да се легилизира.Но с минимални изсквания, защото в противен случай, ще стане като всичко у нас-източник на корупция.
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Working...
                        X