Как не те домързя да пишеш в 9 сутринта.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проституция......
Collapse
X
-
Ето статия по темата с показателна статистика http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/1...&if_height=312
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЕто статия по темата с показателна статистика http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/1...&if_height=312
интереса... феса... всички я знаем приказката.bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеМи то лошо няма да я легализират, ама както много пъти до сега - ще си остане само написано.
интереса... феса... всички я знаем приказката."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеМного лошо има да я легализират.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЯ кажи сега за целите на статистиката, какво образование имаш и нещата ще си дойдат на мястото.
Смешно е, мен по някога ме е срам, че имам такова.
На този етап не приемам легализацията, бих я приел едва когато за всяко момиче или момче има реална ДРУГА алтернатива за работа, която да дава санитарния минимум от доходи. И когато образованието дава усещането за това, "що е то морална категория"."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКажи ми честно, за теб в България висшето образование гаранция ли е за нещо?
Смешно е, мен по някога ме е срам, че имам такова.
На този етап не приемам легализацията, бих я приел едва когато за всяко момиче или момче има реална ДРУГА алтернатива за работа, която да дава санитарния минимум от доходи. И когато образованието дава усещането за това, "що е то морална категория".
1. Малко или много до 12 клас си учил здраво, за да влезеш там, защтото изпитите на са никак лесни (поне преди 10тина години не бяха)
2. Средата, в която попадаш там е в пъти по добра, от тази в която ще попаднеш ако не учиш в университет.
Качеството на образованието е вече друг въпрос, но е факт, че ако ти се учи има какво да научиш.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЗа мен висшето образование в известните университети е гаранция за 2 неща:
1. Малко или много до 12 клас си учил здраво, за да влезеш там, защтото изпитите на са никак лесни (поне преди 10тина години не бяха)
2. Средата, в която попадаш там е в пъти по добра, от тази в която ще попаднеш ако не учиш в университет.
Качеството на образованието е вече друг въпрос, но е факт, че ако ти се учи има какво да научиш.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЗа мен висшето образование в известните университети е гаранция за 2 неща:
Качеството на образованието е вече друг въпрос, но е факт, че ако ти се учи има какво да научиш.
И според теб в тази анкета, колко от участвалите вишисти са "качествен матрИАЛ".
Не приемам понятието "известен университет".
Предпочитам понятието "наложил се като сериозен" или, по-скоро "сериозен ВУЗ", "доказал се във времето ВУЗ".
Има няколко известни, но несериозни.
Та отговорът ти отиде доста встрани от темата, а тя касае проституцията и постнатото статистическо изследване."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment