Известие

Collapse
No announcement yet.

Монтирах генератор за газ на Браун

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

във фиат форума има също събрани пари. някой може с един куршум два заека да удари
    точка

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      Хубаво де- 5000 лв за този, който ми монтира, каквото той пожелае на колата и ми смъкне разхода с 30% по обичайния ми маршрут в града. Но условието е колата да продължава да се движи на бензин и да си запази мощността.

Айде да видиме кой от привържениците на брауновия газ иска да изкара едни лесни 5000 лв?

П.С. срещу моите пари искам той да сложи 500 лв.
      Виж сега. Тука развиваме по-скоро теория на вероятносите. Струва ми се някак по-интересно да си чешем езиците на подобна тематика отколкото върху нарастващия с геометрична прогресия спам в общите приказки.
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Аз па си мисля, кво ще стане с оборотите на мотора ако откача генератора, и какво ще стане ако го на товаря с още 30-50А, както пишеше че харчи този генератор.Оня моя познат продължава да твърди за 38-те%, малко се посдърпахме.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
          Аз па си мисля, кво ще стане с оборотите на мотора ако откача генератора, и какво ще стане ако го на товаря с още 30-50А, както пишеше че харчи този генератор.Оня моя познат продължава да твърди за 38-те%, малко се посдърпахме.
          Казвай му че давам награда 5000 лв. Не вярвам да ги откаже..
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            Хубаво де- 5000 лв за този, който ми монтира, каквото той пожелае на колата и ми смъкне разхода с 30% по обичайния ми маршрут в града. Но условието е колата да продължава да се движи на бензин и да си запази мощността.

Айде да видиме кой от привържениците на брауновия газ иска да изкара едни лесни 5000 лв?

П.С. срещу моите пари искам той да сложи 500 лв.
            Може ли аз (не че съм привърженик на балбукатора). Веднага ще ти монтирам един твърд теглич и ще те дърпам по целия ти марширут. Разхода определено ще ти е почти никакъв, колата ти ще си е все така на бензин а мощността на мотора непипната
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

http://www.dnes.bg/index/2011/11/15/...no-kola.134023

Човека ли нещо не е наред с главата или е успял по някакъв начин да постигне нещо?
              Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
              Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
              Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

редовно има такива репортажи. сензация-българин откри перпетомобиле .... което харчи двойно повече енергия отколкото произвежда.
                точка

Comment

И аз съм гледал клипчета,даже мисля,че това го гледам за 4-5 път и все пак,чичака не изглежда толкова изкукал, та ми е интересно поне за бита дали няма да има приложение бълбукатора.
                  Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                  Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                  Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                    http://www.dnes.bg/index/2011/11/15/...no-kola.134023

Човека ли нещо не е наред с главата или е успял по някакъв начин да постигне нещо?
                    Мега балбукатор. Пълен с технически джаджи, капачки от буркани, бутилки от кока кола и свински опашки
                    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• след като използваш 1 киловат енергия за да получиш 500вата , мисля че няма.

има приложение в индустрията. има заваръчни апарати които работят с електролиза и могат да се ползват там където има причина да не се ползва оксиацетилен примерно.
                      точка

Comment

• Браун е ясен той от мн отдавна,сега има друг гас мн по интересен и ефикасен който би променил човечеството изцяло би задоволил енергийните ни нужди,без никаква странична вреда .Нарича се халий-3 генериран е от слънцето и го има в изобилие на луната ,въпроса е само в това как да го съберем от там и да го превозваме тук !
                        Със 1 кг хелий-3 ще караме колата си сигурно 10 години !
                        Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• Е добре де, човека казва че до 40% е икономията, и отделно казва че мерцедеса е дал 2 литра и нещо!
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                            Е добре де, човека казва че до 40% е икономията, и отделно казва че мерцедеса е дал 2 литра и нещо!
                            И попътен вятър...)
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• "С браун-газ отоплението на примерно 100кв.м.излиза около 250 лв".Еми аз толкова ток плащам през зимата и без балбукатор.И ако това 24,4 на 50,4 градуса е делта Т на входяща и изходяща вода, дето с това пламъче ще ми стопли входяща вода с 24 гр.С до 50 гр.С и ще го поддържа при постоянна циркулация не го вярвам.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Колеги, защо не мога да запаля горелката от която излиза газ Браун? Получава се пукот и една бутилка която играе роля на клапа се деформира, ако някой знае нека помогне! Благодаря!

Comment

Working...
                                X