Известие

Collapse
No announcement yet.

Как не се "освобождава" Интернет...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Че аз това си го имам вкъщи от няколко години, но не ми пречи да давам на хората.
    В големите фирми, за които говориш не се използва за това.
    Та ми сълта ми беше, че големите фирми изпалзват маршрутизатори за хиляди левове и твърдението ти:

Морфи си говори за хипотетични неща - никоя сериозна фирма няма да сложи рутери.
    е на светлинни години от истината.
    Last edited by Ramsezsh; d.m.y г., 22:20.
    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
      В големите фирми, за които говориш не се използва за това.
      Та ми сълта ми беше, че големите фирми изпалзват маршрутизатори за хиляди левове и твърдението ти:

е на светлинни години от истината.
      Сега ще си давате ли интернета или ще казвате защо няма да стане
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Аз лично ползвам интернет банкиране и други неща, заради които не бих рискувал.

Comment

Е, ми това е основната идея - дай да си ползваме скоростите и обема и да не даваме на хората, защото сме много велики.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Морфи си говори за хипотетични неща - никоя сериозна фирма няма да сложи рутери.
            Няма фирма без рутер/и... все пак основната дейност на един рутер е да маршрутизира между различни мрежи, а безжичния модул е предимно за домашните и СОХО рутери.
            Та не бъркайте нещата, ще объркате някой с вашето или по-ниско ниво на познания.
            Ако аз напиша подобни щуротии за автомобилите ще ме оплюете всички, нека си уважаваме опита и познанията.

---------- Post added at 08:20 ---------- Previous post was at 08:15 ----------

Е, ми това е основната идея - дай да си ползваме скоростите и обема и да не даваме на хората, защото сме много велики.
            Основната идея е защита и сигурност, но правете каквото знаете.
            И преди да се задърлим за техника отново, прочетете началото пак... тук иде реч за големи фирми и министерства които вместо да работят за свободни Уайафай зони, отправят популистки призиви за нарушаване на личната безопасност.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

O.K., Морфи - различава ни се терминологията по отношение на устройствата, както и не ти разбах основната идея, че си се загрижил за министерствата, държавните ведомства и корпорациите.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Идеята май доколкото схванах е, че ако има свободна интернет зона тя трябва да се създава от правителство, министерства и институциите, на които плащаме данъци, а не да се иска от крайния потребител това. Аз дали ще си раздавам интернета или не-това си е моя работа, обаче някой да ме призовава да го направя...малко изнагляват.
                alfa romeo sprint 1984

Comment

O.K., Морфи - различава ни се терминологията по отношение на устройствата, както и не ти разбах основната идея, че си се загрижил за министерствата, държавните ведомства и корпорациите.
                  Нарочно ли се правиш на разсеян?
                  Ей по-горе са успели явно да го обяснят по-добре... вместо да отправят подобни популистки и опасни призиви, да бяха изградили свободни зони.
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

отсреща са ми ГДБОП, дали да не ги пробвам, дали са си освободили мрежите
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                      Тва рече Явор Колев ....
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                        па ако стане.....сийдвай торенти

Comment

Няма как да не призная, че тази тема е точно в десятката, и си личи, че е написана компетентно.

Това е толкова просто, вместо някой, който трябва да си върши работата изграждайки свободни мрежи достъпни за всички, той застава и надига лозунг към обикновените граждани да отворят своите мрежи, за които заплащат като частни лица.
                          Защо ли това ми прилича на събирането на средства с смсчета и вменяването на нечии чужди задължения, в случая на държавата, върху обикновените граждани.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

Working...
                          X