Първоначално публикувано от old alfist
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Наближава Никулден
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеда аз ядох преди 2 месеца но замразена в пакети по 280 грама само филе,тя е сложна риба малко,живее в морето и влиза в Дунава да се храни и хвърля хайвер,тая която аз пържих не се изкриви и огъна в тигана което значи че при хващането са спазили технологията,има едни нервни окочанчания който се вадят с едни свредели иначе при обработка с епрецаква месото и филетираната порция се криви месцето,и целунете ръка на рибарчето че ви посвети в съкровенните си тайни...Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЕй, много ги разбираш, но гледам, че само Дунава го пишеш с голяма буква - явно си голям фен на риболова.хамелеон146 т.s 1.6 /00г.
Regata 100s /88г
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеда ти напиша ли-капс лок с главна буква или пък Д'ГЕ специално за теб да те очаровам преди лягане?Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДай да не оцапваме темата, но ще съм безкрайно щастлив ако видя, че използваш големи букви и разделяш написаното от теб на изречения със съответните точки.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеи съм в невероятна дилема: сом, пъстърва.. шаран или квот` падне?
не е дилема.Две консерви риба тон за адет на масата/може и да не ги отваряш/ и свински пържоли-това е моята рецепта за никулденНяма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКоле, като спомена Дунава и се сещам, че от време-навреме някой току удари някоя моруна 150-200 кг.оттам. Та приказката ми е някой опитвал ли е нещо от моруна, освен хайвера.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЯл съм веднъж точно такава моруна, много е вкусно месото, плътно, мяза на свинско даже.Въобще моруна, голям сом са деликатеси.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеда ти напиша ли-капс лок с главна буква или пък Д'ГЕ специално за теб да те очаровам преди лягане?
А моруна май бяхме намерили преди 2-3 години, ама нямам ясен спомен, откак си взех жена от Силистра научих за риби дето не съм си и представял, че ги има.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
на мене ми се яде една рядка риба има в в Дунава и в река Искър за тия знам поне,казва се михалца прилича на сом зеленикава е и много грозна с един мустак от долу между змиорка и сом нещо такова,лови се в големите студове се храни активно не знам защо,само 1 път до сега съм виждал такъв рибок.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениена мене ми се яде една рядка риба има в в Дунава и в река Искър за тия знам поне,казва се михалца прилича на сом зеленикава е и много грозна с един мустак от долу между змиорка и сом нещо такова,лови се в големите студове се храни активно не знам защо,само 1 път до сега съм виждал такъв рибок.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеМного е вкусна, ама докато и изчистиш костите ще балдисаш. Трябва хубаво да я препържиш.
Comment
-
В трета Младост съм срещу дървеното, и моята 155 е черна, номерът обаче е друг.
А михалец не съм кусвал от миналата година, да не беше и от по-миналата, ще видим тая зима дали ще намерим.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеа там па на улицата дето минава 305 като завие посока СБА седя една наточена и прашасала 155 на лятни жанти дълго време,свиркай за михалец ако се продава.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
Comment