Известие

Collapse
No announcement yet.

Наближава Никулден

Collapse
X
 
  • Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Ей, много ги разбираш, но гледам, че само Дунава го пишеш с голяма буква - явно си голям фен на риболова.
    да ти напиша ли-капс лок с главна буква или пък Д'ГЕ специално за теб да те очаровам преди лягане?

    Comment


    • #47
      Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
      да аз ядох преди 2 месеца но замразена в пакети по 280 грама само филе,тя е сложна риба малко,живее в морето и влиза в Дунава да се храни и хвърля хайвер,тая която аз пържих не се изкриви и огъна в тигана което значи че при хващането са спазили технологията,има едни нервни окочанчания който се вадят с едни свредели иначе при обработка с епрецаква месото и филетираната порция се криви месцето,и целунете ръка на рибарчето че ви посвети в съкровенните си тайни...
      Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Ей, много ги разбираш, но гледам, че само Дунава го пишеш с голяма буква - явно си голям фен на риболова.
      Прав си е човека,нали реката е основния фактор.От там излиза рибата,а?
      хамелеон 146 т.s 1.6 /00г.
      Regata 100s /88г

      Comment


      • #48
        Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
        да ти напиша ли-капс лок с главна буква или пък Д'ГЕ специално за теб да те очаровам преди лягане?
        Дай да не оцапваме темата, но ще съм безкрайно щастлив ако видя, че използваш големи букви и разделяш написаното от теб на изречения със съответните точки.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

        Comment


        • #49
          Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          Дай да не оцапваме темата, но ще съм безкрайно щастлив ако видя, че използваш големи букви и разделяш написаното от теб на изречения със съответните точки.
          е сега ставаш капризен вече па всичките жени дето съм излизал с тях съм се стремял да са щастливи айде малко почивка с теб да си дадеме става ли?по натам някой де..не обещавам де...

          Comment


          • #50
            Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
            и съм в невероятна дилема: сом, пъстърва.. шаран или квот` падне?


            не е дилема.Две консерви риба тон за адет на масата/може и да не ги отваряш/ и свински пържоли-това е моята рецепта за никулден
            Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
            156 1,8ТS-99 ......
            EX
            159 1,9 JTD-08

            Comment


            • #51
              Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Коле, като спомена Дунава и се сещам, че от време-навреме някой току удари някоя моруна 150-200 кг.оттам. Та приказката ми е някой опитвал ли е нещо от моруна, освен хайвера.
              Ял съм веднъж точно такава моруна, много е вкусно месото, плътно, мяза на свинско даже.Въобще моруна, голям сом са деликатеси.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

              Comment


              • #52
                Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Ял съм веднъж точно такава моруна, много е вкусно месото, плътно, мяза на свинско даже.Въобще моруна, голям сом са деликатеси.
                е на свинско не ми е приличало на вкус,големият сом е кофти за ядене сериозно,трябва да се дере,натрупва тлъстина под кожата която мерише на лой и мърша много гадно иначе не се вижда изглежда розовка прекрасна мръвка и на пипане е като пилешко крешко и нежно,ако не е расъл на чисто място си смърди и то сериозно,от Дунава съм ял сом посмръдва лекинко.

                Comment


                • #53
                  Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                  да ти напиша ли-капс лок с главна буква или пък Д'ГЕ специално за теб да те очаровам преди лягане?
                  За другото не знам, но ДА Г'Е - задължително с главна буква!
                  А моруна май бяхме намерили преди 2-3 години, ама нямам ясен спомен, откак си взех жена от Силистра научих за риби дето не съм си и представял, че ги има.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

                  Comment


                  • #54
                    на мене ми се яде една рядка риба има в в Дунава и в река Искър за тия знам поне,казва се михалца прилича на сом зеленикава е и много грозна с един мустак от долу между змиорка и сом нещо такова,лови се в големите студове се храни активно не знам защо,само 1 път до сега съм виждал такъв рибок.

                    Comment


                    • #55
                      Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                      на мене ми се яде една рядка риба има в в Дунава и в река Искър за тия знам поне,казва се михалца прилича на сом зеленикава е и много грозна с един мустак от долу между змиорка и сом нещо такова,лови се в големите студове се храни активно не знам защо,само 1 път до сега съм виждал такъв рибок.
                      Много е вкусна, ама докато и изчистиш костите ще балдисаш. Трябва хубаво да я препържиш.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

                      Comment


                      • #56
                        Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Много е вкусна, ама докато и изчистиш костите ще балдисаш. Трябва хубаво да я препържиш.
                        В коя Младост си?каква е на цвят 155 та може да съм те мяркал,там меркам от време на време по некоя и на ъгъла на младост 3 пред авточастите гледам че спира една от време на време,и виждам една 1557 един ме гледа от време на време като се разминеме,и един късопостриган бузест с набола брада меркам,метни михалца като има

                        Comment


                        • #57
                          В трета Младост съм срещу дървеното, и моята 155 е черна, номерът обаче е друг.
                          А михалец не съм кусвал от миналата година, да не беше и от по-миналата, ще видим тая зима дали ще намерим .
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

                          Comment


                          • #58
                            а там па на улицата дето минава 305 като завие посока СБА седя една наточена и прашасала 155 на лятни жанти дълго време,свиркай за михалец ако се продава.

                            Comment


                            • #59
                              Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                              а там па на улицата дето минава 305 като завие посока СБА седя една наточена и прашасала 155 на лятни жанти дълго време,свиркай за михалец ако се продава.
                              Малиии, кое и беше наточеното бре, ебати селския тунинг беше, направо получавах киселини като я видя.
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

                              Comment

                              Working...
                              X