Известие

Collapse
No announcement yet.

Наближава Никулден

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Ей, много ги разбираш, но гледам, че само Дунава го пишеш с голяма буква - явно си голям фен на риболова.
    да ти напиша ли-капс лок с главна буква или пък Д'ГЕ специално за теб да те очаровам преди лягане?

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
      да аз ядох преди 2 месеца но замразена в пакети по 280 грама само филе,тя е сложна риба малко,живее в морето и влиза в Дунава да се храни и хвърля хайвер,тая която аз пържих не се изкриви и огъна в тигана което значи че при хващането са спазили технологията,има едни нервни окочанчания който се вадят с едни свредели иначе при обработка с епрецаква месото и филетираната порция се криви месцето,и целунете ръка на рибарчето че ви посвети в съкровенните си тайни...
      Ей, много ги разбираш, но гледам, че само Дунава го пишеш с голяма буква - явно си голям фен на риболова.
      Прав си е човека,нали реката е основния фактор.От там излиза рибата,а?
      хамелеон 146 т.s 1.6 /00г.
      Regata 100s /88г

Comment

да ти напиша ли-капс лок с главна буква или пък Д'ГЕ специално за теб да те очаровам преди лягане?
        Дай да не оцапваме темата, но ще съм безкрайно щастлив ако видя, че използваш големи букви и разделяш написаното от теб на изречения със съответните точки.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Дай да не оцапваме темата, но ще съм безкрайно щастлив ако видя, че използваш големи букви и разделяш написаното от теб на изречения със съответните точки.
          е сега ставаш капризен вече па всичките жени дето съм излизал с тях съм се стремял да са щастливи айде малко почивка с теб да си дадеме става ли?по натам някой де..не обещавам де...

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
            и съм в невероятна дилема: сом, пъстърва.. шаран или квот` падне?

не е дилема.Две консерви риба тон за адет на масата/може и да не ги отваряш/ и свински пържоли-това е моята рецепта за никулден
            Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
            156 1,8ТS-99 ......
            EX
            159 1,9 JTD-08

Comment

Коле, като спомена Дунава и се сещам, че от време-навреме някой току удари някоя моруна 150-200 кг.оттам. Та приказката ми е някой опитвал ли е нещо от моруна, освен хайвера.
              Ял съм веднъж точно такава моруна, много е вкусно месото, плътно, мяза на свинско даже.Въобще моруна, голям сом са деликатеси.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Ял съм веднъж точно такава моруна, много е вкусно месото, плътно, мяза на свинско даже.Въобще моруна, голям сом са деликатеси.
                е на свинско не ми е приличало на вкус,големият сом е кофти за ядене сериозно,трябва да се дере,натрупва тлъстина под кожата която мерише на лой и мърша много гадно иначе не се вижда изглежда розовка прекрасна мръвка и на пипане е като пилешко крешко и нежно,ако не е расъл на чисто място си смърди и то сериозно,от Дунава съм ял сом посмръдва лекинко.

Comment

За другото не знам, но ДА Г'Е - задължително с главна буква!
                  А моруна май бяхме намерили преди 2-3 години, ама нямам ясен спомен, откак си взех жена от Силистра научих за риби дето не съм си и представял, че ги има.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

на мене ми се яде една рядка риба има в в Дунава и в река Искър за тия знам поне,казва се михалца прилича на сом зеленикава е и много грозна с един мустак от долу между змиорка и сом нещо такова,лови се в големите студове се храни активно не знам защо,само 1 път до сега съм виждал такъв рибок.

Comment

на мене ми се яде една рядка риба има в в Дунава и в река Искър за тия знам поне,казва се михалца прилича на сом зеленикава е и много грозна с един мустак от долу между змиорка и сом нещо такова,лови се в големите студове се храни активно не знам защо,само 1 път до сега съм виждал такъв рибок.
                      Много е вкусна, ама докато и изчистиш костите ще балдисаш. Трябва хубаво да я препържиш.
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Много е вкусна, ама докато и изчистиш костите ще балдисаш. Трябва хубаво да я препържиш.
                        В коя Младост си?каква е на цвят 155 та може да съм те мяркал,там меркам от време на време по некоя и на ъгъла на младост 3 пред авточастите гледам че спира една от време на време,и виждам една 1557 един ме гледа от време на време като се разминеме,и един късопостриган бузест с набола брада меркам,метни михалца като има

Comment

В трета Младост съм срещу дървеното, и моята 155 е черна, номерът обаче е друг.
                          А михалец не съм кусвал от миналата година, да не беше и от по-миналата, ще видим тая зима дали ще намерим .

Comment

а там па на улицата дето минава 305 като завие посока СБА седя една наточена и прашасала 155 на лятни жанти дълго време,свиркай за михалец ако се продава.

Comment

а там па на улицата дето минава 305 като завие посока СБА седя една наточена и прашасала 155 на лятни жанти дълго време,свиркай за михалец ако се продава.
                              Малиии, кое и беше наточеното бре, ебати селския тунинг беше, направо получавах киселини като я видя.

Comment

Working...
                              X