http://fakti.bg/avto/21569-adac-nemc...anskite-koli#/ ние сме на 14- то преди Мерцедес...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дойчланд юбер алес
Collapse
X
-
Интересно.......НеуДатчия, да е по напред, даже пред баща си Рено.....нещо не ми се връзва, като гледам броят на анкетираните в % спрямо моделите.
Last edited by Бобби; d.m.y г., 11:47.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеИнтересно.......НеуДатчия, да е по напред, даже пред баща си Рено.....нещо не ми се връзва.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕ кво не ти се връзва, швабите с техния среден доход могат на две години по един чисто нов дъстър да си вземат.
Дъщеря ми вече 5-години живее в Германия....и горе долу съм запознат, какви коли се карат, какво предпочитат и през колко време ги сменят.....а що се отнася за доходите, не си мисли, че са като българите....като се види с малко повече пари и хоп нова кола...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение...ние сме на 14- то преди Мерцедес...
Comment
-
В интерес на истината и на мен ми е правило впечатление големият брой Дачии по немско. Всъщност тях ги карат предимно емигранти, а те както знаем там никак не са малко. Цената на нова кола и сервизната и поддръжка са основното за да ги купуват.
От друга страна пък, това са мнения на собственици, които така или иначе вече са взели това, което искат ( в повечето случаи) и е нормално да си го хвалят.
Най-показателен за мнението на немците е броят на автомобилите по марки, а там нещата не са като в тази анкетка.
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеПак се изказваш неподготвен.....бягай у гугал да четеш!
Дъщеря ми вече 5-години живее в Германия....и горе долу съм запознат, какви коли се карат, какво предпочитат и през колко време ги сменят.....а що се отнася за доходите, не си мисли, че са като българите....като се види с малко повече пари и хоп нова кола...
Купуват го точно, защото не обичат да дават много пари за коли, като нас."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНяма нужда да "бегам в гугъл", преди седмица гледах DW , та там имаше репортаж точно за дъстър и как швабите са луднали по него.
Купуват го точно, защото не обичат да дават много пари за коли, като нас.
Май си се затворил в някакъв си твой свят, черпиш информация от където и да е... и я взимаш за чиста монета....е добре, няма смисъл да споря с телевизора.
Гледай...гледай, но да знаеш че инфото по някой път е така сервирано, за да те подведе...добър апетит.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Имах удоволствието да използвам последните 6 месеца следните коли и ще изкажа лично мнение от тях:
- RAV 4 sled 2005г.
- Land Cruiser 2006г.
- Lexus SUV
Първата е голямо дърво, ходовата част не е особено здрава, тази кола ме отказваше от вс удоволствие от каране...абе кофти.
Втората имаше уникално усещане за возене, мн комфортна, здрава, но беше мудна заради голямото с итегло, въпреки V8 двг.
Lexus има мн добър дизайн, и никакв комфорт, адски неудобни седалки...не е просторно вътре.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТова е клиентска удовлетвореност.Субективна преценка свързана с цената и очакванията, като на нея оказват влияние : сервизно обслужване, лизингови схеми и други съпътстващи дейности.)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеИмах удоволствието да използвам последните 6 месеца следните коли и ще изкажа лично мнение от тях:
- RAV 4 sled 2005г.
- Land Cruiser 2006г.
- Lexus SUV
Първата е голямо дърво, ходовата част не е особено здрава, тази кола ме отказваше от вс удоволствие от каране...абе кофти.
Втората имаше уникално усещане за возене, мн комфортна, здрава, но беше мудна заради голямото с итегло, въпреки V8 двг.
Lexus има мн добър дизайн, и никакв комфорт, адски неудобни седалки...не е просторно вътре.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеВ интерес на истината и на мен ми е правило впечатление големият брой Дачии по немско. Всъщност тях ги карат предимно емигранти, а те както знаем там никак не са малко. Цената на нова кола и сервизната и поддръжка са основното за да ги купуват.
От друга страна пък, това са мнения на собственици, които така или иначе вече са взели това, което искат ( в повечето случаи) и е нормално да си го хвалят.
Най-показателен за мнението на немците е броят на автомобилите по марки, а там нещата не са като в тази анкетка.
.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment