Известие

Collapse
No announcement yet.

Дойчланд юбер алес

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дойчланд юбер алес

http://fakti.bg/avto/21569-adac-nemc...anskite-koli#/ ние сме на 14- то преди Мерцедес...

Лексус руулз... Въпреки, че аз никога не съм бил недоволен от алфата също
    Lexus IS200

Comment

Интересно....... НеуДатчия, да е по напред, даже пред баща си Рено.....нещо не ми се връзва, като гледам броят на анкетираните в % спрямо моделите.
      Last edited by Бобби; d.m.y г., 11:47.
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Интересно....... НеуДатчия, да е по напред, даже пред баща си Рено.....нещо не ми се връзва.
        Е кво не ти се връзва, швабите с техния среден доход могат на две години по един чисто нов дъстър да си вземат.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Е кво не ти се връзва, швабите с техния среден доход могат на две години по един чисто нов дъстър да си вземат.
          Пак се изказваш неподготвен.....бягай у гугал да четеш!
          Дъщеря ми вече 5-години живее в Германия....и горе долу съм запознат, какви коли се карат, какво предпочитат и през колко време ги сменят.....а що се отнася за доходите, не си мисли, че са като българите....като се види с малко повече пари и хоп нова кола...

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
            ...ние сме на 14- то преди Мерцедес...
            И пред Ауди.
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

В интерес на истината и на мен ми е правило впечатление големият брой Дачии по немско. Всъщност тях ги карат предимно емигранти, а те както знаем там никак не са малко. Цената на нова кола и сервизната и поддръжка са основното за да ги купуват.
              От друга страна пък, това са мнения на собственици, които така или иначе вече са взели това, което искат ( в повечето случаи) и е нормално да си го хвалят.
              Най-показателен за мнението на немците е броят на автомобилите по марки, а там нещата не са като в тази анкетка .
              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Пак се изказваш неподготвен.....бягай у гугал да четеш!
                Дъщеря ми вече 5-години живее в Германия....и горе долу съм запознат, какви коли се карат, какво предпочитат и през колко време ги сменят.....а що се отнася за доходите, не си мисли, че са като българите....като се види с малко повече пари и хоп нова кола...
                Няма нужда да "бегам в гугъл", преди седмица гледах DW , та там имаше репортаж точно за дъстър и как швабите са луднали по него.
                Купуват го точно, защото не обичат да дават много пари за коли, като нас.
                К.М.

Comment

То и ние не обиаме...караме алфи

Comment

Това е клиентска удовлетвореност.Субективна преценка свързана с цената и очакванията, като на нея оказват влияние : сервизно обслужване, лизингови схеми и други съпътстващи дейности.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Няма нужда да "бегам в гугъл", преди седмица гледах DW , та там имаше репортаж точно за дъстър и как швабите са луднали по него.
                      Купуват го точно, защото не обичат да дават много пари за коли, като нас.
                      Ти собствено мнение имаш ли...?
                      Май си се затворил в някакъв си твой свят, черпиш информация от където и да е... и я взимаш за чиста монета....е добре, няма смисъл да споря с телевизора.
                      Гледай...гледай, но да знаеш че инфото по някой път е така сервирано, за да те подведе...добър апетит.

Comment

Имах удоволствието да използвам последните 6 месеца следните коли и ще изкажа лично мнение от тях:
                        - RAV 4 sled 2005г.
                        - Land Cruiser 2006г.
                        - Lexus SUV

Първата е голямо дърво, ходовата част не е особено здрава, тази кола ме отказваше от вс удоволствие от каране...абе кофти.
                        Втората имаше уникално усещане за возене, мн комфортна, здрава, но беше мудна заради голямото с итегло, въпреки V8 двг.
                        Lexus има мн добър дизайн, и никакв комфорт, адски неудобни седалки...не е просторно вътре.
                        Attached Files
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Това е клиентска удовлетвореност.Субективна преценка свързана с цената и очакванията, като на нея оказват влияние : сервизно обслужване, лизингови схеми и други съпътстващи дейности.
                          ...това с лизинговите схеми...май го има само в България....като вид ...да изтискаме по добре парцала)

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                            Имах удоволствието да използвам последните 6 месеца следните коли и ще изкажа лично мнение от тях:
                            - RAV 4 sled 2005г.
                            - Land Cruiser 2006г.
                            - Lexus SUV

Първата е голямо дърво, ходовата част не е особено здрава, тази кола ме отказваше от вс удоволствие от каране...абе кофти.
                            Втората имаше уникално усещане за возене, мн комфортна, здрава, но беше мудна заради голямото с итегло, въпреки V8 двг.
                            Lexus има мн добър дизайн, и никакв комфорт, адски неудобни седалки...не е просторно вътре.
                            Е тоя лексус е копие на Ланд Крузера, само че по луксозно. Не ми се връзва да е по- малко конфортно от него.
                            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                              В интерес на истината и на мен ми е правило впечатление големият брой Дачии по немско. Всъщност тях ги карат предимно емигранти, а те както знаем там никак не са малко. Цената на нова кола и сервизната и поддръжка са основното за да ги купуват.
                              От друга страна пък, това са мнения на собственици, които така или иначе вече са взели това, което искат ( в повечето случаи) и е нормално да си го хвалят.
                              Най-показателен за мнението на немците е броят на автомобилите по марки, а там нещата не са като в тази анкетка .
                              Сега Боби ще ти дръпне лекция, че си ограничен и самовглъбен.
                              К.М.

Comment

Working...
                              X