Известие

Collapse
No announcement yet.

156 Sportwagon VS Lancia Lybra VS нещо трето..?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от badmadafaka
    Е кажи защо де Мен като визия ме кефи, ако е заради окачването, знам, че е много "дългоходно" и меко, ама най-основното е, че няма да го карам аз Демек ако идеята ти е, че колата по-скоро е направена да е комфортна и с моя стил на каране ще я преобърна на първия завой, това дори по-скоро е плюс... Ама ако си имал друго предвид, казвай
    Всичко е дървено в тая кола, седалки, управление, табло абе квот се сетиш, управлението наподобава на бус. Трябва да покараш малко и ще разбереш сам
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Взимай една 156-ца SW JTD 85kw и няма да съжаляваш.
      sigpic
      SCUDERIA ITALIA
      BMW 5-er
      BMW 7-er
      Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
        Взимай една 156-ца SW JTD 85kw и няма да съжаляваш.
        Ако основната идея е да вози багаж, вагон-ресторантът не е най-добрата опция. Иначе е най-готина кола от всички изброени дотук.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Fiat Croma е моят фаворит от италианските комбита .. по-новите имам предвид де.
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

И моя. Проблема ми за това да купя крома от новите е същия като тоя да купя направо CLS или GL...
            Все пак ще седна в едно стило да видя за какво иде реч, щото на картинка ме влечат...
            А иначе не, не е идеята да возя буркани, така че алфата си е перфектна опция откъм размер на полезното пространство
            Точно направи едно кръгче с Стило и после си кажи мнението
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
              Fiat Croma е моят фаворит от италианските комбита .. по-новите имам предвид де.
              Ако не се лъжа от предпочитанията на Лошия мадър факър, Кромата му идва над бюджета, иначе определено е вариант. И все пак - 156 SW Аз лично вече никога не бих си взел за основна кола машина тип "лодка", с ход на волана колкото на камион и никакво усещане за управляемост.

п.п. Без да преувеличавам, може би няма по-дефектни коли от Рено Лагуна II и Пежо 307 така, че забравете за френската кошница.
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

И моя. Проблема ми за това да купя крома от новите е същия като тоя да купя направо CLS или GL...
                Все пак ще седна в едно стило да видя за какво иде реч, щото на картинка ме влечат...
                А иначе не, не е идеята да возя буркани, така че алфата си е перфектна опция откъм размер на полезното пространство
                Качвал съм се в Стило и мнението ми е абсолютно същото като на thecleaner. Пластмасария си е отвсякъде. Сравнението с усещането за бус като си вътре е доста успешно. В Алфата е съвсем друго усещането. Единствения минус за Алфата е цената на окачването, за друг не се сещам. Ако можеш да го приемеш, друго не ти трябва.
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                  Качвал съм се в Стило и мнението ми е абсолютно същото като на thecleaner. Пластмасария си е отвсякъде. Сравнението с усещането за бус като си вътре е доста успешно. В Алфата е съвсем друго усещането. Единствения минус за Алфата е цената на окачването, за друг не се сещам. Ако можеш да го приемеш, друго не ти трябва.
                  Багажникът на SW e смешно малък като обем.
                  Седанът на вектрата е с по-голям обем сигурно.
                  Стилото е с добър обем.
                  Де да и беше скъпо само окачването на алфата.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    Багажникът на SW e смешно малък като обем.
                    Седанът на вектрата е с по-голям обем сигурно.
                    Стилото е с добър обем.
                    Де да и беше скъпо само окачването на алфата.
                    Айде на бас, че ще събере повече от твоя седан
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Добре де, колегата вече каза, че големината на багажника не е водещото в случая.
                      Имах повече от 5 години 156 седан, а сега имам и 156 Вагон. Имам поглед върху нещата и не говоря наизуст.
                      Вагона е в пъти по-добре от седана. Това при условие че избора падне върху 156 .
                      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Ние имаме Стило комби 1.9jtd 115к.с. и до момента няма особени проблеми. Но е гледана добре от предишния собственик.
                        Единствения проблем за сега са биалетките - няма читави на пазара.

Иначе ти си го казал най-добре: първата читава кола, която намериш, независимо коя от изброените е най-добрият избор.

Успех
                        Last edited by soldier; d.m.y г., 15:52.

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                          Айде на бас, че ще събере повече от твоя седан
                          Моят седан е 156, логично е да събере повече, но като знам багажника на вектрата какъв е, сме на кантар.
                          SW на 156 e много далеч от истинското комби.
                          К.М.

Comment

Моят седан е 156, логично е да събере повече, но като знам багажника на вектрата какъв е, сме на кантар.
                            SW на 156 e много далеч от истинското комби.
                            Вектрата е по-скоро катафалка, бе друже Ясно е за багажника на вагона, че не е най-обемистият, но е напълно достатъчен, пък и човека си каза, че багажа не го вълнува.
                            Giulietta 1,6 JTDm 2013
                            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                              Вектрата е по-скоро катафалка, бе друже Ясно е за багажника на вагона, че не е най-обемистият, но е напълно достатъчен, пък и човека си каза, че багажа не го вълнува.
                              Прочети цялата тема бе "друже".
                              Никъде не съветвам никой за вектра.
                              Просто ми дойде на акъла като седан с голям багажник, за да сравня със SW 156.
                              Аз предложих стилото.
                              Не харесвам АР комбита. Никакви комбита не харесвам.
                              К.М.

Comment

Прочети цялата тема бе "друже".
                                Никъде не съветвам никой за вектра.
                                Просто ми дойде на акъла като седан с голям багажник, за да сравня със SW 156.
                                Аз предложих стилото.
                                Не харесвам АР комбита. Никакви комбита не харесвам.
                                Е, Мадър факъра ги харесва, така че стига философствал
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X