Преди няколко години имах щастието да напипам един тарикат точно когато се беше напъхал в колата.Наглецът беше влязъл в дома ми.Превъртях,и ако баща ми не го беше отървал със сигурност щях да го убия от бой.Извиках и полиция за всеки случай,и като дойдоха момчетата оня реши,че не мога да го пипна пред тях и ми вика-Тебе ще те съдя.Парцалите от гърба ще ти взема.Единия полицай тъкмо щеше да му слага белезниците и като чу това се спря и каза на другия-Колега,май съпротива при арест оказва.Айде още две-три палки и шоуто свърши.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Амам от идиоти
Collapse
X
-
Подобен случай съм имал преди доста време. Татко ми чува шум откъм семейната Лада и намираме един циганин да се спотайва вътре. Счупил барчето, извадил кас`тофона и, за което ме беше най-много яд, напълнил си пуловера с касетките от жабката. Излиза от колата с малко помощ от наша страна, пристига Народната Милиция и докато го държим да не избяга майка ми вика на татко ми - "не го бий, ще го убиеш", а милиционера - "няма страшно, другарко, и без това на нас не ни дават да ги бием в милицията, та колкото бой тук изяде, това ще му е"166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Като заговорихте за идиоти Aз като бях малък 5-6 ти клас майка ми караше Фиат Ритмо и ме караше на училище та слизаме една сутрин ипредното стъкло липсва. Чистачките вдигнатаи уплътнението срязано и предното стъкло го няма.
sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
То в насшия квартал .. изчезват и стъкла и гуми .. аз поне нямам проблем с фиата в момента .. някой ако реши да точи бензин най-много да засмуче два паяка и една голяма паяжинавсичко друго го е изгорил твин спарка
Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение... Народа е изпростял яко и не знам какво ни чака в бъдещето.
Тогава ще се постреснат за цели 20-30 дни.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от kendo Покажи съобщениеБях чел преди време за нестандартни аларми.Та там пишеше как на един му писнало да му крадат касетофончето от колата и сложил на шофьорската седалка една възглавничка с набити в нея рибарски куки за ЩУКА.Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 21:07.
Comment
-
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4347831
хората в Младост тотално полудяха май
това е станало снощи на паркинга пред блока ми...човек да не знае сутрин като излезе дали ще си намери колата и ако я намери в какво състояние ще е
Comment
Comment