Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркинг ли е тротоарът?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
    Не просто няма какво да правиш и се чудиш каква нова простотия на постнеш в форума.Лично мое мнение.Ай със здраве.
    Ти нали искаш да не виждаш тези раздели.
    Значи скоро ще бъдеш спокоен, що се нервиш сега излишно, ще си докараш някой гастрит.
    Не мисля, че тема разискваща паркирането, няма място в автомобилен форум.
    Как разходвам собственото си време си е моя работа.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Не знам,защо някой би извадил снимка от,преди поне 2 години и,какво трябва да не е наред с него, за да се занимава с това...На мен лично ми отне 5 минути взиране в снимката,за да разбера къде точно е това.
      Да,спрях на тротоара и не,не го правя по принцип,защото е, и против моите разбирания.Но,на околните паркинги беше страхотна блъсканица,а на въпросния тротоар пред мен,дори имаше един джип.Не мога да кажа,че се почувствах добре,но нямаше как да постъпя,при положение,че в колата връщах много болен човек,от тежка операция,който имаше сериозни затруднения при всяко движение.Колата беше там точно 15 минути.
      Интересно,как би постъпил автора на темата и останалите участници в такъв случай?
      И,щеше ли да се чувства добре,същия,ако ми беше счупил огледалата,при положение,че съм бил в такъв вид безизходица...
      Mercedes ML 63 AMG 07'
      159 TI 2.4JTDm SW 09'
      156 2.0 20V Turbo
      VW Phaeton 3.0 TDI 09'
      sigpic

Comment

Разбира се, че не е!
        Снощи примерно заради двама такива индивиди щяха да ме блъснат и съм си обещала, че следващия път просто ще си извадя ключовете от чантата. Ама то живеем в България, това само тук го има..
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от V_A_N_K_A_T_A Покажи съобщение
          Не знам,защо някой би извадил снимка от,преди поне 2 години и,какво трябва да не е наред с него, за да се занимава с това...На мен лично ми отне 5 минути взиране в снимката,за да разбера къде точно е това.
          Да,спрях на тротоара и не,не го правя по принцип,защото е, и против моите разбирания.Но,на околните паркинги беше страхотна блъсканица,а на въпросния тротоар пред мен,дори имаше един джип.Не мога да кажа,че се почувствах добре,но нямаше как да постъпя,при положение,че в колата връщах много болен човек,от тежка операция,който имаше сериозни затруднения при всяко движение.Колата беше там точно 15 минути.
          Интересно,как би постъпил автора на темата и останалите участници в такъв случай?
          И,щеше ли да се чувства добре,същия,ако ми беше счупил огледалата,при положение,че съм бил в такъв вид безизходица...
          Влизаш пред блока, пускаш аварийни, сваляш човека, помагаш му, после отиваш и паркираш колата при съседния вход или блок.
          Да уточня, че става дума за вътрешноквартална улица.
          Пред мен майка с количка слезе на платното, за да те заобиколи.
          Не ми се навлиза в подробности
          А и тези 15 минути................
          Както и да е, не съм пуснал темата заради теб, просто си с алфа и беше подходяща за пример.

п.п. Толкова добре беше запълнил тротоара, че те поздравявам за шоферските ти умения.
          К.М.

Comment

Б,аси лъжеца......снимката както разбрахме е преди три години....сега майка с детенце......егати спомените....и ако каже, че той я правил, направо ще падна от стола.
            Казах ви, че тая тема е умряла по напред....но вие само му развинтвате фантазията......той на снимка неможе да се познае, какво остава да ми каже преди три години какво е било))
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              Б,аси лъжеца......снимката както разбрахме е преди три години....сега майка с детенце......егати спомените....и ако каже, че той я правил, направо ще падна от стола.
              Казах ви, че тая тема е умряла по напред....но вие само му развинтвате фантазията......той на снимка неможе да се познае, какво остава да ми каже преди три години какво е било))
              Боббка ти, ако помниш само времето до последното ти изхождане, има хора, които помнят много.
              Не разбирам сега какво целиш, но ми става смешно.
              По-добре спри, преди да си изпълнил със смисъл определението "Лузър", за себе си.
              Кога какво се е случило аз помня, имам такива способности, те са нормални всъщност за хората, но както сега разбирам не за всички.
              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Влизаш пред блока, пускаш аварийни, сваляш човека, помагаш му, после отиваш и паркираш колата при съседния вход или блок.
                Да уточня, че става дума за вътрешноквартална улица.
                Пред мен майка с количка слезе на платното, за да те заобиколи.
                Не ми се навлиза в подробности
                А и тези 15 минути................
                Както и да е, не съм пуснал темата заради теб, просто си с алфа и беше подходяща за пример.

п.п. Толкова добре беше запълнил тротоара, че те поздравявам за шоферските ти умения.
                цар си на даването на акъл, ама то нали на чужд гръб и 100 тояги са малко.

с тая тема вече в голям филм ни вкара. точно решихме че не си развалена клавиатура която сама си натиска бутоните, пък то снимката била на 3 години, а сигурно и не си я правил ти ами си я изровил нейде. ако виждаш по една неправилно паркирана кола на 3 години, значи не съществува тоя проблем.
                майки с колички имало. друго нещо , НЛО , това онова...
                точка

Comment

Не е паркинг тротоара и аз никога не паркирам на него.

1. За да избегна опасността да си намеря колата почупена (на алфата са ми чупили страничното стъкло заради такова нещо)
                  2. Не искам да си троша окачването
                  3. Все пак мисля и за хората минаващи от там
                  Lexus IS200

Comment

Предлагам да спрете да се дразните с момчето и да се замислите поне малко за това, което е било повод за темата.
                    Ако на някоой не му харесва снимката, да не чете темата. Примерът с нея е повече от класически и е срамно, че форумна кола е на нея.
                    Следващи постове само по темата! Заяжданията на л.с.!
                    Благодаря предварително.
                    _______
                    146 JTD - ex
                    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

За съжаление това е реалност.
                      За съжаление и на мен ми се е налагало да спирам по тротоар по простата причина, че ми е писнало да обикалям в разстояние от 500 метра от мястото до което искам да стигна за да си намеря парко място. НЕ се гордея с постъпката си.

Определено не съм от хората, които обичат и спират точно пред "целта" и от тези, които ги мързи да ходят.

В днешно време само моловете, големите кина и големите магазини се правят с предвидени достатъчен брой парко места.

Нито улиците са ни предвидени за такъв поток коли, нито блоковете нито ... т.н. до безкрайност почти
                      --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                      sigpic

Comment

Така е - одобряват се проекти, предимно на жилищни сгради, неотговарящи на нормите по отношение на полагаемите се на застроените площи гаражи и паркоместа, особено в централните зони където земята е скъпа - на мястото на гаражи се правят магазини, или ако се строят подземни оскъпяват цялостно строителната стойност на сградата, което намалява печалбата.

Аз също предпочитам да паркирам на спокойно място и да походя пеш или с друг транспорт.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

Винаги се стремя да не паркирам по тротоарите. Това е мястото на пешходците, който вървят по платното, защото тротоарът е зает и опасността да отнесеш някой такъв е голяма!
                          GTV 1.8 TS

Comment

Темата е безкрайна, защото трябва да се започне още от там, че София не е предвидена за N милиона жители, новото строителство също не се съобразява (подкупните служители в общината, които приемат проектите за новите строежи), и накрая стигаме до манталитета на преселилите се тук от къде ли не, които са свикнали да си мятат колата пред входната врата, било на тротоар, било в канавката. То по селата по улиците и без това тротоари няма много... Така че какво да коментираме - никой друг не ни е крив, освен ние самите.
                            Аз лично в центъра с колата не ходя, точно защото няма къде да се паркира. Ходя пеш или с такси. Спирам на тротоара само ако в радиус от 3 преки наистина няма друго място, и ако съм сигурна, че тротоара не е оживен ( и не е на повече от 8 см височина, че то не е лесно и на тротоар да се качи тази кола). А, и си плащам всеки месец за паркинг, за да не се паркирам като сельо под балкона и по средата на кръстовището
                            GTV 2.0 TS '95
                            Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

айде да не обръщаме пак на селяни и граждани.
                              лично аз на снимката не виждам тротоар. няма тротоарна настилка, няма тротоарен бордюр, няма тротоарни колчета, нито пък велоалея. не забравяйте че тези неща фандъкова ви ги е обещала ... 2 пъти вече, и преди това и биби.
                              на мен ако ми пречеше, бих му поставил бележка на чистачката, още повече че колата е с хасковски номер- т.е. предполага се че не е от града и не се ориентира.
                              точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                                айде да не обръщаме пак на селяни и граждани.
                                лично аз на снимката не виждам тротоар. няма тротоарна настилка, няма тротоарен бордюр, няма тротоарни колчета, нито пък велоалея. не забравяйте че тези неща фандъкова ви ги е обещала ... 2 пъти вече, и преди това и биби.
                                на мен ако ми пречеше, бих му поставил бележка на чистачката, още повече че колата е с хасковски номер- т.е. предполага се че не е от града и не се ориентира.
                                Ако искаш, довечера мога да те заведа до там?
                                Не виждал тротоар и колчета.............хахаха
                                К.М.

Comment

Working...
                                X