Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркинг ли е тротоарът?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хаха thecleaner готин тип си, не се дразнете за глупости, не сме тука да се заплашваме Нали сме едно голяяяяяямо семейство
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
      Ъъъъъъъ аз ли? Не те заплашвам, предпазвам те. Адвокати скъпи, доказателства неуспорими, сам твърдиш че ти си направил снимката в първият си пост. Знаеш ли собственика на колата пък кой е и дали не иска да поспами пред съда Мисля че е редно да си поизтриеш мненията или да му се извиниш за нарушеното му право, да постваш снимката без негово съгласие!

Чл. 32. (2) от Конституцията гласи "Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи."
      "Ние приматите", това пише преди клетките на маймунките в зоопарка.
      Децата ги обожават.
      Да не се отклоняваме.
      Тиииии, сериозно ли ги пишеш тези неща?
      мяуууу, мяу, мяу
      Чакай и тук да го напиша, че ми харесва
      Мамо, всички деца искат да акат в нашата тоалетна.А ти катериш ли тротоарите? Така и не ни разказа.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        "Ние приматите", това пише преди клетките на маймунките в зоопарка.
        Децата ги обожават.
        Да не се отклоняваме.
        Тиииии, сериозно ли ги пишеш тези неща?
        мяуууу, мяу, мяу
        Чакай и тук да го напиша, че ми харесва
        Мамо, всички деца искат да акат в нашата тоалетна.А ти катериш ли тротоарите? Така и не ни разказа.
        Аз в теми на Суси вече спрях да пиша
        Fiat Punto 1.4GT 1996
        Hyundai Tucson 2.0 2007
        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Не, че защитавам прасчо, НО няколко раздела по-нагоре има тема за папараци.
          Дали хората там се питат един друг, може ли да постват снимката?
          Last edited by Mirela; d.m.y г., 10:13.
          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Снимката другарче, я намерих в нета )))
            хм, пак познах интересно как смяташе да му счупиш огледалото и къде бяха майките с колички.

за мен неправилно паркиралите са тия на втори ред от другата страна на улицата. нещо ми убягва смисъла да се поставят бордюри с профил предназначен да се минава с мпс през него и настилката на "тротоара" да се изпълнява от асфалт.
            точка

Comment

Той не лъже...след като е измъкнал снимката от интернет...е намерил някакви приятели в сайт за запознаства, който искали да счупят огледалото от снимката.......малко по късно се е задържал в друг сайт "бг мама"...където е видял майки с колички))
              Е това е самата истина...до болка ми е познат
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                хм, пак познах интересно как смяташе да му счупиш огледалото и къде бяха майките с колички.

за мен неправилно паркиралите са тия на втори ред от другата страна на улицата. нещо ми убягва смисъла да се поставят бордюри с профил предназначен да се минава с мпс през него и настилката на "тротоара" да се изпълнява от асфалт.
                Колев, ходи се нареди да акаш в къщата на Бобчо и ти.
                Просто обясних нагледно как бих се защитил, ако някой ми иска обяснение защо съм снимал.
                Ти май си обсебен от мен, а?
                Станахте двама
                п.п. Разбирам те, кофти е когато някой ти покаже, че разбираш единствено и само от печени чушки.
                К.М.

Comment

Просто обясних нагледно как бих се защитил, ако някой ми иска обяснение защо съм снимал.
                  Станахте двама
                  п.п. Разбирам те, кофти е когато някой ти покаже, че разбираш единствено и само от печени чушки.
                  разбирам те, когато нямаш какво да кажеш е най-лесно да се дървиш заядливо зад клавиатурата.
                  по същия начин мога да ти отговоря - върви да акаш в друг форум. тук нямаме нужда да ни занимаваш с комплексите на собствената си особа !
                  точка

Comment

Станахте двама
                    Ти нали ака първи....след теб няма влизане)....просто няма такъв ароматизатор, който да потуши твоята миризма...

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                      разбирам те, когато нямаш какво да кажеш е най-лесно да се дървиш заядливо зад клавиатурата.
                      по същия начин мога да ти отговоря - върви да акаш в друг форум. тук нямаме нужда да ни занимаваш с комплексите на собствената си особа !
                      Още ли се ядосваш за ДДСто и Сони телевизорите и матрицата на Самсунг, недей бе другарче, ще вземеш да вдигнеш кръвното.
                      Отивай някъде, където те мислят за умен и красив, те ще те успокоят.
                      Не виждам защо спамиш по темата за паркирането.
                      Ходи в темата за изневярата и сподели с кой, къде, кога и как.

---------- Post added at 10:15 ---------- Previous post was at 10:15 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Ти нали ака първи....след теб няма влизане)....просто няма такъв ароматизатор, който да потуши твоята миризма...
                      Бобка, казвай, ти дали газиш тревата с алфетката, не се занимавай с глупости тук.
                      К.М.

Comment

Още ли се ядосваш за ДДСто и Сони телевизорите и матрицата на Самсунг, недей бе другарче, ще вземеш да вдигнеш кръвното.
                        Отивай някъде, където те мислят за умен и красив, те ще те успокоят.
                        Не виждам защо спамиш по темата за паркирането.
                        Ходи в темата за изневярата и сподели с кой, къде, кога и как.

---------- Post added at 10:15 ---------- Previous post was at 10:15 ----------

Бобка, казвай, ти дали газиш тревата с алфетката, не се занимавай с глупости тук.
                        никак не се ядосвам, а и съм млад да вдигам кръвно. напротив, искрено се забавлявам когато пускаш теми и сам не пишеш по топик-а

а тука у наше село са измислили тревния паркинг- хем зелена зона, хем паркинг. светнете фандъкова че съществува такова нещо.
                        точка

Comment

Глупостите ти ги твориш и занимаваш други с тях.
                          Газя тревата, която сам съм посял като си вкарвам колата в двора на вилата....газя и интернетпаяци)

Comment

Поствам една снимка, може и да разпознаете колегата, беше брутално спрял на тротоар по който ежедневно минават огромен брой пешеходци, слизането на платното е изключително опасно.
                            Колега, тротоарът не е паркинг и колата ти не е най-важното нещо на света.
                            п.п. Единственото нещо, което отърва страничното ти огледало от трошене, бе марката на колата ти.
                            Слабост, какво да се прави.
                            Снимката другарче, я намерих в нета )))
                            О, но май забравих къде точно. /снимка на движима собственост/
                            Ехо, я се осъзнай с кой точно се занимаваш
                            Хахаха колегата вече осъзна че се занимава с явен лъжец....както и всички останали де хахаа гоуем си..
                            Въртиш се как ти изнася.

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                              Хахаха колегата вече осъзна че се занимава с явен лъжец....както и всички останали де хахаа гоуем си..
                              Въртиш се как ти изнася.
                              Четеш темата, точно така, както и данните в темата за 20 годишната разруха на България.
                              Не се изненадвам.

Вторият мой цитат е след като бях заплашен със съд, заради снимане на "движима собственост". ХАХАХАХА

Обясних на другарчето колко лесно бих се измъкнал от подобна ситуация.
                              Но всъщност нека не мажем темата, тя е изключително важна, защото става навик да се оправдаваме за собствените си постъпки с какво ли не.
                              Лъжец не съм, и приемам това като пряка и директна обида.
                              Това също не ме изненадва. Соченето с пръст само показва колко добре си върша "работата".
                              Както вече веднъж цитирах Рузвелт: "Съдете за мен, по враговете, които съм си създал".
                              Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 12:52.
                              К.М.

Comment

Но всъщност нека не мажем темата, тя е изключително важна, защото става навик да се оправдаваме за собствените си постъпки с какво ли не.
                                кое и е изключително важното на темата. ако държиш да постъпиш правилно и като мъж имаш няколко варианта
                                -хващаш лопатата и поставяш тротоарни колчета
                                -или подаваш заявление в общината да го направят
                                -поставяш бележка на колегата- моля не спирайте тук, пречите на пешеходците
                                -обаждаш се на паяка

ти кво правиш, пускаш тема- гледайте го тоя колко брутално е спрял, дайте да го нахраним.
                                точка

Comment

Working...
                                X