Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркинг ли е тротоарът?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Важото е кой пръв го написа
    Това бях аз.
    На теб за такива неща ти трябва доста време. )
    а, точно по това си личи че си дребна душица.
    ето ти един комунистически лозунг
    точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
      а, точно по това си личи че си дребна душица.
      ето ти един комунистически лозунг
      Нека ми е малка душата, но нека нетърпимостта ми към прстотията и дебелащината винаги да е голяма.

п.п. При теб няма нищо голямо, освен това срещу, което аз имам нетърпимост.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Нека ми е малка душата, но нека нетърпимостта ми към прстотията и дебелащината винаги да е голяма.
        ха ха, тука сцепи мрака вече. давай го по-спокойно и не излизай в офтопици

ПП
        как беше- крадеца вика - дръжте крадеца!
        точка

Comment

ха ха, тука сцепи мрака вече. давай го по-спокойно и не излизай в офтопици

ПП
          как беше- крадеца вика - дръжте крадеца!
          Хаха, аз и офтопици, Колев, аз в този форум съм врял и кипял, не се притеснявай за мен. /а и не само тук/

Еми то и Петко войвода е бил айдук, въпрос на изходна позиция и житейски мироглед.
          А и не знам колко дебело да ти подчертая, че аз на тротоари не се катеря. Темата е за това.
          Ти си пусни друга: спазвате ли ЗДП?
          Ама по добре недей, че ще оплескаш нещо.
          К.М.

Comment

• еми аз пак ти казвам, кел файда като не спираш на тротоар, след като нарушаваш същия закон. тема ще пусна , не се бой
            врял,кипял, ама недоуврял.
            точка

Comment

еми аз пак ти казвам, кел файда като не спираш на тротоар, след като нарушаваш същия закон. тема ще пусна , не се бой
              врял,кипял, ама недоуврял.
              Нарушавам, но не изземвам територия ползвана от неснарядени с машина участници в движението.
              Седя си там където са другите, да не говорим, че това са толкова редки случаи, но понеже имам достойнство и споделих за тях.
              Има едни мухи, колев, наричаме ги, мухи лайнарки, и едно малко лайненце да има някъде, те веднага се лепят жадно да се хранят.
              К.М.

Comment

• то па оставаше и да изземаш. те са общински територии, не са твоя грижа
                точка

Comment

• Свинчо ти тогава трябвало да пуснеш няколко теми една след друга щом искаш тук само за тротоари да раздуваме . Ето и темите които трябвало да пуснеш "паркинг ли е пътното платно?","паркинг ли е затревената площ?","паркинг ли са парковете?(борисовата градина)?","паркинг ли е където сметна за добре?","паркинг ли е където съм си заградил?","свинска мисъл-у мойта кочина искам само аз да акам !"
                  До колкото се разбира от изкривените ти писаници ти имаш проблем само с тротоарното паркиране,ами ако всички паркират като теб на платното то ще се запуши и тогава от де ще минават колите ? Щи кажа ще минават по тротоарите !
                  п.п. Дерзай !
                  Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

то па оставаше и да изземаш. те са общински територии, не са твоя грижа
                    Общински са да, но там се движат нашите деца, майки с колички, нашите баби и дядовци, нека бъдем толерантни към тях и да не им отнемаме правото на свободно и безопасно придвижване.

---------- Post added at 13:52 ---------- Previous post was at 13:49 ----------

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
                    Свинчо ти тогава трябвало да пуснеш няколко теми една след друга щом искаш тук само за тротоари да раздуваме . Ето и темите които трябвало да пуснеш "паркинг ли е пътното платно?","паркинг ли е затревената площ?","паркинг ли са парковете?(борисовата градина)?","паркинг ли е където сметна за добре?","паркинг ли е където съм си заградил?","свинска мисъл-у мойта кочина искам само аз да акам !"
                    До колкото се разбира от изкривените ти писаници ти имаш проблем само с тротоарното паркиране,ами ако всички паркират като теб на платното то ще се запуши и тогава от де ще минават колите ? Щи кажа ще минават по тротоарите !
                    п.п. Дерзай !
                    Не мисля, че ще задръстим каквото и да било, когато спираме на пътното платно. Нека се концентрираме върху темата, а не върху моята скромна личост. Аз не съм важен, важно е да бъдем толерантни към пешеходците.
                    К.М.

Comment

Общински са да, но там се движат нашите деца, майки с колички, нашите баби и дядовци, нека бъдем толерантни към тях и да не им отнемаме правото на свободно и безопасно придвижване.
                      БРАВО /бурни аплодисменти/

а сега може ли да бием катанеца на темата
                      точка

Comment

БРАВО /бурни аплодисменти/

а сега може ли да бием катанеца на темата
                        Не си ти този, който слага катанци.
                        Освен, че нямаш тези права, нямаш и нужните морални и общочовешки качества за това.
                        К.М.

Comment

• благодаря, понеже се познавам, затова те питам.
                          е ще бием ли катанеца или срането не е свършило?
                          точка

Comment

благодаря, понеже се познавам, затова те питам.
                            е ще бием ли катанеца или срането не е свършило?
                            Само един ака, аз се опитвам да проветрявам.
                            К.М.

Comment

• Аха викаш важно е пешеходците да си вървят по тротоара,не е толкова важно ,че може да запушиш пътното платно "инцидентно" с голям риск от катастрофа та дори и жертви .
                              А кажи ти всезнаещия кое е по-важно животат на невинни хора заради твоята глупост или трудното приминаване на пешеходци по тротоара ?
                              Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
                                Аха викаш важно е пешеходците да си вървят по тротоара,не е толкова важно ,че може да запушиш пътното платно "инцидентно" с голям риск от катастрофа та дори и жертви .
                                А кажи ти всезнаещия кое е по-важно животат на невинни хора заради твоята глупост или трудното приминаване на пешеходци по тротоара ?
                                Защо не четеш.
                                Няколко пъти уточних, че аз не спирам така, щото да създавам опасност от ПТП. Това е лесно.
                                И също няколко пъти уточних, че ми се е случвало доста рядко.
                                Аз съм 50/50 пешеходец:шофьор.
                                Бих искал да съм 100 пешеходец, но ми е трудно от тротоарните паркировачи.

Изместихте темата, да не би да се убедихте, че съм прав?
                                К.М.

Comment

Working...
                                X