Първоначално публикувано от kolev
Покажи съобщение
Два три пъти ти милият така се обърка, че още ти държи влага, като се сетя какви глупости писа за телевизорите и за ДДС, направо ми стана мъчно за теб. Явно си недостатъчно подготвен и драпаш да се покажеш, но не ти се получава.
Да ми слагаш снимки от някакви сбирки, по белгийски села, при условие, че аз в Белгия съм бил толкова пъти, колкото не съм бил в Бургас сигурно.

Не си виновен обаче, много от нас българите сме лишени от това да познаваме как всъщност функционират развитите демокрации. Вие за това и срещу Павлин се нахвърляте.
Снимките са оправдание за тоталната ти липса на култура. На един вид специфична култура, малко по-различна от нашата дебелашка простащина тук.
Хем ми е мъчно хем ми е смешно да ти гледам маймунджулъците, но май по-скоро ми е трагично.
Снимките, които показваш са инцидентни и това го знае всеки, който поне веднъж в жиевота си е стъпвал там, в онези градове, различните, в които бай колев не си чупи носачите катерейки тротоарите пред кафенето, за да може Мимето да види неговата натокана колица.
Дерзай пич............
---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 18:18 ----------
Първоначално публикувано от kolev
Покажи съобщение

Чак ме просълзяваш. Не знаех, че има такива хора.
Мислех да кача реална снимка от Антверпен, която аз съм правил, но няма смисъл

---------- Post added at 18:27 ---------- Previous post was at 18:21 ----------
Първоначално публикувано от Stefan Caromov
Покажи съобщение
Този мерцедес в БГ ще е съвсем нормална гледка.

Да не се окаже, че всичките ви примери са от източна Германия.
Comment