Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркинг ли е тротоарът?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Защо не четеш.
    Няколко пъти уточних, че аз не спирам така, щото да създавам опасност от ПТП. Това е лесно.
    И също няколко пъти уточних, че ми се е случвало доста рядко.
    Аз съм 50/50 пешеходец:шофьор.
    Бих искал да съм 100 пешеходец, но ми е трудно от тротоарните паркировачи.

Изместихте темата, да не би да се убедихте, че съм прав?
    аха, разбрах те. като свършиш с къкането, обади се да ти дам тоалетната хартия.
    точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
      аха, разбрах те. като свършиш с къкането, обади се да ти дам тоалетната хартия.
      Спмиш и тролиш вече, измори ли се?
      Давай по темата.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Аз още се чудя на тази полемика тук. Не е ли ясно, че тротоарите са за пешеходците, а платното и отредените места за паркиране за колите.
        Това е!
        На когото не му изнася, не шофира и не се налага да паркира, а върви пеша.
        Повече от ясно е, че по-големите градове не са предвидени за огромният поток от коли, но това е положението.
        Трябва да се съобразяваме и да бъдем толерантни.
        Утре когато ти, протестиращият, си пешеходец и не можеш да минеш по някой тротоар, ще пееш друга песен, нали?!?!?!?!
        GTV 1.8 TS

Comment

• точка

Comment

• Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
            Аз още се чудя на тази полемика тук. Не е ли ясно, че тротоарите са за пешеходците, а платното и отредените места за паркиране за колите.
            Това е!
            На когото не му изнася, не шофира и не се налага да паркира, а върви пеша.
            Повече от ясно е, че по-големите градове не са предвидени за огромният поток от коли, но това е положението.
            Трябва да се съобразяваме и да бъдем толерантни.
            Утре когато ти, протестиращият, си пешеходец и не можеш да минеш по някой тротоар, ще пееш друга песен, нали?!?!?!?!
            Този аватар в комбинация с този безкомпромисен изказ и тази невероятна, едновременно проста, но същевременно ясна и смислена лексика, ме карат да усетя нещо хубаво.
            К.М.

Comment

• ахаха да не навири опашка бе прасчо :Д май ще има вълна от спам по темата ти !
              Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
                ахаха да не навири опашка бе прасчо :Д май ще има вълна от спам по темата ти !
                Не точно опашка?
                Ти на твоя така ли му викаш?
                Да не би да прилича на свинско опашле )

Кажи нещо по коментара на черката, или се плашиш от по-умни от теб жени.
                К.М.

Comment

Този аватар в комбинация с този безкомпромисен изказ и тази невероятна, едновременно проста, но същевременно ясна и смислена лексика, ме карат да усетя нещо хубаво.
                  Да, кратко, ясно и просто! Няма нужда от безмислени многословия по темата. Те са за чешане на езици.
                  GTV 1.8 TS

Comment

• Че ние кво мислиш правим от как е открита темата "чешим" .
                    А в оная тема за форумният трол дадох вота си "че се мислиш за мн умен" пък то било първото от вота "че жена ти не ти дава" :Д
                    Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Че ние кво мислиш правим от как е открита темата "чешим" .
                      А в оная тема за форумният трол дадох вота си "че се мислиш за мн умен" пък то било първото от вота "че жена ти не ти дава" :Д
                      Еми да, ти чак сега ли се усети.
                      Усеща се, че "чешите", толкова празни приказки и никакви доводи.
                      Слаба ракия, топла бира.
                      К.М.

Comment

Че ние кво мислиш правим от как е открита темата "чешим" .
                        За тази цел "чешането", има друг подраздел. Посети го, ще останеш доволен!!!
                        GTV 1.8 TS

Comment

Изместихте темата, да не би да се убедихте, че съм прав?
                          Не , убедихме се колко ,че няма смисъл да спорим с стени. Едно си баба знае ,едно си баба бае,ей това си ти. Или си невероятен инат и тесногръд екземпляр ,или си бая плиткоумен ,за да не възприемаш гледната точка на останалите.

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

• Абе,ма вие друга работа немате ли си?И темата пак за майка и бебе...Добре де колега,аз че не следя много много форума него следя ама ти нямали веднъж поне да пуснеш тема в която да не се ядем едни други.А просто да седнем и да пишем с кеф за нещо по интерестно.
                            Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                            Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                            Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Явно народа има нужда от провокативни теми и мнения, за да се го изкара на някой, но по-добре тук отколкото вкъщи на най-близките си хора - Суско може да бъде титулован със званието будител.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

• хе хе, къде го хвърли -будител. та той даже не ги признава тия.
                                не знам кое му подхожда, дразнител може би, но и то не е достатъчно близко.
                                точка

Comment

Working...
                                X