Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли други фенове на Опел?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
    Каквото и да си говорим новите модели са много добри Мен много ме радват
    Спор за това няма.....на съшото мнение съм.
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Добре, разбрахме кои са опелджиите и сега е време някой да пусне тема за феновете на АЛди примерно. След това на БМВ, мерцедес....та накрая да видим колко харесват Алфа Ромео ...във форума на Алфа Ромео .

п.п.
      И аз като теб, се бъркам понякога в кой форум се намирам, ама карай.
      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
        Добре, разбрахме кои са опелджиите и сега е време някой да пусне тема за феновете на АЛди примерно. След това на БМВ, мерцедес....та накрая да видим колко харесват Алфа Ромео ...във форума на Алфа Ромео .

п.п.
        То ако не харесваме Алфа чий ще го дирим тука бре

Но това не пречи да видим, че разни други марки правят стъпки напред.
        А Алфа какво прави... абе има една друга тема.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

И баща ми и жена ми карат опели, сътоветно GSI 2.0 16V и Tigra 1.4.Значи Тиграта не ми се коменира Но на бащата GSI-то освен, че е в период на полуразпад, като натиснеш...няма такова развъртане на двигателя.Почти веднага отива на края на оборотомера и лепи за седалката повече от моята...Ама както каза един колега по-горе при първия завой разбираш в кво се возиш
          Alfa 156
          ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщение
            Къв ви е проблема е ? Ще си карам и ще си правя квото си искам вие за кви се взехте тука я да си починете малко!!!Ако искате елате да ми видите колата за какво става въпрос като си мислите че лъжа или се опитвам да прецакам някой и тогава говорете.
            Кой е казал, че лъжеш?!
            Питаме, защо я продаваш, като си лежал толкова много под нея и вече си я направил перфектна?
            Не е ли по-добре да си я караш?
            sigpic

Comment

Може, запазен не съм карал Иде реч за Кадет все пак, да поясня да не стане грешка...
              Alfa 156
              ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение

п.п.
                Не се ядосвай
                ПП Според мен темата беше за друг раздел .
                sigpic
                SCUDERIA ITALIA
                BMW 5-er
                BMW 7-er
                Fiat GP

Comment

ПА най сполучливата немска кола си е Опела за мене,старите дадети не си знаят километрите,двигателите са ужасно добре направени,интериора вътре е човешки наподобява малко японските стари коли,старите кадети вътре седлаките са с слама пълнени,добра видимост на пред и предният капак е скосен добре не като беемве и мерцедес да не виждаш пътя пред тебе,таблото с уредите не ти пречи да виждаш предният капак като при ауди 80 да се повдигаш да си видиш капака че ти пречи таблото...манврени са и мисля че е най икономичната немска кола на еднакъв двигател не визирам последните поколения,има едни ямички на калапаните дори да трсне двигателя защитен е да не удари като превърти,буталата и сигмените на старите са на Мале,най якото парно е опелското за мене,карал съм джесий още през 1999 та едно бело с дигитален километраж минавахме през Плиска с 201 км па ни гонат много вървеше беше кеф,в завой нищо особенно добре направена вектра от старите го цепи на завой,и вектра съм карал направена 4 по 4 с чипче класика си е завива как си иска и бега много 4 човека сме нагоре за Самоков сме били на правите с 180км с 164 ката не мога да го направя опитвал съм,като спиране не ме кефят опелите щото алфите имам усещането че спират по добре,иначе за каране са много гадни не ме кефи хич май нема опел като модел дето да не съм карал от по старите астри секакви,и една омега 2.6 с червения мотор DOHC май беше 155 коня това си е кола вече ма само тя се търпи за каране,по тежка е от 164 не подскача на пътя толкова,бе не бих го карал некомфортни са не е за мене.
                  Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 19:18.

Comment

Добре е бягайте в Опел форума да си ги хвалите, истината за мен е:
                    Опел са супер лесни за обслужване и поддръжка преди 98г спор няма, след това си стават цифри, гадни са за каране и имат имидж = 0. Обезценката им е сравнима с тази на Алфа, с тази разлика, че караш абсолютно безлична кола. От моята като се кача на Омега 2000г, все едно съм се качил на изтърбушен диван на колелца, карал съм 136 коньовата и едвам върви След Алфа, ако ми писне от проблемите на марката ще си взема или БМВ или мерник, всеки случай в Опел няма да вляза Инсигния е супер машинка, карал съм я с 220коня мотора, но пак е супер безлична кола за парите си, изобщо всичко с емблема Опел и Форд изчерпва интереса ми по дефолт, ако ще под капака да има совалка
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Я чеки малко, нали в обявата си писал, че колата ти е перфектна и уникална, пък са изведнъж ти писнало да висиш под нея?

Е па на това му се вика реклама,маркетинг бре,иначе как ше и търси 6000 лева.....,ако каже,че виси по цел ден под нея и 600 нема да земе

п.п.Иначе има добрия навик да коментира цените по обявите в раздел Продавам......
                      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Продавам нитачка заедно със сто броя нитове и планки за огледалата.Към хоби комплекта продавам и две алуминиеви вежди за изодзаде с дупки за нитовете.Цената е по договаряне на Л.С.
                        Може да уредя и заден мост на опелските фенове.

-------------
                        Забравих да пиша..ако не искате нитачката,давам лентичка,тип "бишоп" с цвета на огледалата.
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 13:30.
                          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Но каквото и да говорим, опела е много по назад от фолксвагена, та дайте сега за него да си говорим.
                            А тука имаше един Петко, дето беше голям фен на опелите, само ги хвалеше-алфи продаваше също, явно затова висеше тук.За 200 000 км, само амортисьори бил сменил, нещо такова раздуваше-на опела.
                            Иначе и мен ми харесват някои опели, ама и други неща ми харесват
                            Last edited by fred; d.m.y г., 20:42.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Колеги,

темата е с много ироничен характер и е отговор на тази тема

а всъщност авотрът така и не можа да вникне в дълбокия смисъл на писанията ми - Алфа Ромео толкова за заебали всичко, че дори Опел вече са мнооооооооого по-напред от нас.
                              няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                                Колеги,

темата е с много ироничен характер и е отговор на тази тема

а всъщност авотрът така и не можа да вникне в дълбокия смисъл на писанията ми - Алфа Ромео толкова за заебали всичко, че дори Опел вече са мнооооооооого по-напред от нас.
                                По-точния израз е ФИАТ толкова са заебали всичко свързано с Алфа Ромео и Ланча, че не остана европейска марка дето да не е по-напред (с едно изключение - Дачия... да потвърждава правилото).
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X