Известие

Collapse
No announcement yet.

Застрахователен въпрос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Застрахователен въпрос

Колеги, някой може ли да мо каже колко е застрхователната стойност на Алфа 156 1.8 ТС 98'.
    156 1.8
    159 1.8 tbi SW

Сигурно към 5000 лева.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

По шваке мисля че беше 4500-5000 лв.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
      Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
      Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
      Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Всеки застраховател ще ти каже безплатно...тук както и да ти я оценят няма никакво значение.
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

3000-4000лв там някъде...
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Bimisagri Покажи съобщение
            Колеги, някой може ли да мо каже колко е застрхователната стойност на Алфа 156 1.8 ТС 98'.
            Може ама утре като съм в офиса.
            п.с.тънка или дебела оценка искаш:РР
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Ще го напиша по-подробно.
              Колата няма Каско, преди около 2 месеца ни удариха доста зле. Тъй като този който ни удари е виновен, трябваше да ни изплатят щетите по Гражданска.

Ремонта е направен (предни ляв и десен калник, ляв шенкел, предна броня, счупени фарове, ляв и десен рогове, кормилен накрайник и т.н.).

Днес съпругата ми отиде да вземе парите от БулИнс и оценката беше доста под очакваното (1000лв.).
              Обяснението което дадоха е, че програма изчислява цената и няма грешка. Това което обаче нещо не ми се връзва е, че застрахователната стойност на колата според документа който ни дадоха е 2000лв. Нормално ли е това?
              156 1.8
              159 1.8 tbi SW

Comment

Първоначално публикувано от Bimisagri Покажи съобщение
                Ще го напиша по-подробно.
                Колата няма Каско, преди около 2 месеца ни удариха доста зле. Тъй като този който ни удари е виновен, трябваше да ни изплатят щетите по Гражданска.

Ремонта е направен (предни ляв и десен калник, ляв шенкел, предна броня, счупени фарове, ляв и десен рогове, кормилен накрайник и т.н.).

Днес съпругата ми отиде да вземе парите от БулИнс и оценката беше доста под очакваното (1000лв.).
                Обяснението което дадоха е, че програма изчислява цената и няма грешка. Това което обаче нещо не ми се връзва е, че застрахователната стойност на колата според документа който ни дадоха е 2000лв. Нормално ли е това?
                Оценката по шваке е 3500лв.Нещо са ви порязали с оценка от 2000лв.Може и те да си вадят оценките като Лев Инс по мобиле.бгЗависи какво са ти писали при огледаДали за ремонт или нови части.По Г.О. обещетенията са ОК стига да не те излющи някой с Г.О. в Уеф Инс че тогава и толкова може да не вземеш Ако не те устройва обещетението пусни една жалба за преразглеждане. М/у другото един приятел го треснаха от зад с Марея комби /задна броня ремонт 3ка +задна врата нова 99год./ сгъна от Бул Инс по Г.О. 970лв.
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Working...
                X