Колеги, някой може ли да мо каже колко е застрхователната стойност на Алфа 156 1.8 ТС 98'.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Застрахователен въпрос
Collapse
X
-
Всеки застраховател ще ти каже безплатно...тук както и да ти я оценят няма никакво значение.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Bimisagri Покажи съобщениеКолеги, някой може ли да мо каже колко е застрхователната стойност на Алфа 156 1.8 ТС 98'.
п.с.тънка или дебела оценка искаш:РРVolvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Ще го напиша по-подробно.
Колата няма Каско, преди около 2 месеца ни удариха доста зле. Тъй като този който ни удари е виновен, трябваше да ни изплатят щетите по Гражданска.
Ремонта е направен (предни ляв и десен калник, ляв шенкел, предна броня, счупени фарове, ляв и десен рогове, кормилен накрайник и т.н.).
Днес съпругата ми отиде да вземе парите от БулИнс и оценката беше доста под очакваното (1000лв.).
Обяснението което дадоха е, че програма изчислява цената и няма грешка. Това което обаче нещо не ми се връзва е, че застрахователната стойност на колата според документа който ни дадоха е 2000лв. Нормално ли е това?156 1.8
159 1.8 tbi SW
Comment
-
Първоначално публикувано от Bimisagri Покажи съобщениеЩе го напиша по-подробно.
Колата няма Каско, преди около 2 месеца ни удариха доста зле. Тъй като този който ни удари е виновен, трябваше да ни изплатят щетите по Гражданска.
Ремонта е направен (предни ляв и десен калник, ляв шенкел, предна броня, счупени фарове, ляв и десен рогове, кормилен накрайник и т.н.).
Днес съпругата ми отиде да вземе парите от БулИнс и оценката беше доста под очакваното (1000лв.).
Обяснението което дадоха е, че програма изчислява цената и няма грешка. Това което обаче нещо не ми се връзва е, че застрахователната стойност на колата според документа който ни дадоха е 2000лв. Нормално ли е това?Зависи какво са ти писали при огледа
Дали за ремонт или нови части.По Г.О. обещетенията са ОК стига да не те излющи някой с Г.О. в Уеф Инс че тогава и толкова може да не вземеш
Ако не те устройва обещетението пусни една жалба за преразглеждане. М/у другото един приятел го треснаха от зад с Марея комби /задна броня ремонт 3ка +задна врата нова 99год./ сгъна от Бул Инс по Г.О. 970лв.
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
Comment