Първоначално публикувано от avok00
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка при бензиностанции Еко - вече само КЕШ!
Collapse
X
-
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКато толкова се натискате за това ЕКО стават ли им горивата или я карате с тях по навик и инерция.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение... Значи не ме загубиха като клиент за момента. Та ако някой не е видял прикачения файл и разбрал - намаленията си остават и пак ще може да се плаща с карти и да се ползват намаления от 01.12.2011 година
Става въпрос за Еко-то на Малинов в Младост.
Минавам на Шел.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеТо пише от 1 декември, още сме ноември...
Бях останал с впечатлението, че от първи декември продължават, като и сега е валидна отстъпката при плащане с карта. Явно грешката е моя. При следващо зареждане там, ако хвана същата касиерка ще я черпя едно кафе за извинение. Честно!Last edited by bager; d.m.y г., 11:16.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Аз също изпитах тази така наречена "техническа грешка" от страна на ЕКО в четвъртък - сипах си газ и половин резервоар бензин и изведнъж се оказа, че отстъпката ми не важи при плащане с карта - много лошо, както се сещате, нямах кеш над 120 лв. Мисля, че това е страшно непрофесионално от страна на ЕКО-можеха да предупредят клиентите си, притежатели на карта "Приятели" по мейл, преди да допуснат тази "Техническа грешка" и да разочароват голяма част от клиентите. Надявам се наистина, че нещата ще се оправят отново след 01.12.2011 г., както са обещали в отговор на колегата...иначе...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКато толкова се натискате за това ЕКО стават ли им горивата или я карате с тях по навик и инерция.
Като прибавим и как лукойлските бензини А95 ги скапаха тотално, откакто пуснаха тия техните Екто с добавките, и видях какво е да ти е спъната колата от гаден бензин, определено - колкото и да не обичам гърците, бензините по техните бензиностанции, или поне на няколко от тях, на които съм зареждал и зареждам, са много добри. Отстъпката ми е допълнителен бонус към това.
Що се отнася до високия октан - по-добро от Еко 100 за бегачката също няма в момента на пазара, особено пък и на такава цена. До прекъсвача на почти 9000 об., дърпа като отвързан VVTi-а...Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
На ОМВ горивата не са ли добри какво ще кажете,а аз въпреки че имам карта зареждам предимно на Петрол или Лукйол просто бензиностанцийте са на добри стратегически места и не се налага да обикалям да търся ЕКО примерно.Относно качеството според мен е все тая.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
ОМВ, на колкото техни обекта съм се престрашил да заредя, все са ме цакали с "кантара"... не може с ОМВ бензина и газта, разхода ми ВИНАГИ да скача с литър до литър и половина нагоре... а Лукойла ми е безкрайно удобен и го ползвах 7 год, без да имам проблеми с тях... до момента в който се оклякаха тотално - Алфата по-спъната не помня да е била. И се оказа, че не си внушавам, щото още двама колеги изреваха от същото, вкл и наша колежка алфистка тук от форума... не е странно съвпадение - или са сменили управителя там, или заради тези Екто горива, обикновените са почнали да ги правят от кой знае какви бъркочи... лукойлския обект, за който говоря, е този на Червено знаме срещу Дунев.
И все пак, не искам да генерализирам никоя верига, щото тези, които им петнят името, са франчайзи, правещи цигании, и най-правилно е да се посочват конкретни обекти.Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщениеИ все пак, не искам да генерализирам никоя верига, щото тези, които им петнят името, са франчайзи, правещи цигании, и най-правилно е да се посочват конкретни обекти.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Вчера заредих на ЕКО до горе 60л, нялахме добавка,използвах си и картата,платих кеш,аз по принцип така плащам.
Доволен съм от обслужването,както от момчето на колонката,така и от момичето на касата.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
В понеделник ходих до Солун, та заредих до горе 100 октана на Еко-то и си ползвах отстъпката от картата на клуба. Останах очарован от разхода и вървежа на колата при изпреварвания...
Забелязах, че на всяка колонка бяха разлепили с големи букви нещо от сорта на: "Отстъпка с карта - само при плащане в КЕШ", което мисля че е коректно от тяхна страна, че те предупреждават пък ти да си правиш сметката ще зареждаш ли в такъв случай или неЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
Comment