Известие

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка при бензиностанции Еко - вече само КЕШ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от avok00 Покажи съобщение
    Можело значи

След като изпратих запитване до Еко и им обясних някои неща, ето го и техния отговор. Закачил съм го към съобщението.

Дали наистина е било технически проблем, никога няма да разберем, но при всяко положение не съм очаквал от тях подобна простотия. Може би наистина не са виновни в случая. Човек трябва да мисли положително. Виж ако беше Лукойл, нямаше въобще да ми направи впечатление. Пожелавам на Еко да бъдат винаги все така коректни с клиентите си и за в бъдеще!
    Ами евала. Не съм очаквал , че толкова бързо ще отговорят. Много коректно са постъпили и се радвам, че са отговорили. Значи не ме загубиха като клиент за момента. Та ако някой не е видял прикачения файл и разбрал - намаленията си остават и пак ще може да се плаща с карти и да се ползват намаления от 01.12.2011 година
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Като толкова се натискате за това ЕКО стават ли им горивата или я карате с тях по навик и инерция.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

100-чката им е ОК или поне няма осезаема разлика от В-повер рацинг на Шел, а втория е с 20 стотинки по-скъп на литър...
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          Като толкова се натискате за това ЕКО стават ли им горивата или я карате с тях по навик и инерция.
          Поне с дизела им оплаквания нямам.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
            ... Значи не ме загубиха като клиент за момента. Та ако някой не е видял прикачения файл и разбрал - намаленията си остават и пак ще може да се плаща с карти и да се ползват намаления от 01.12.2011 година
            Е да, но мен ме загубиха! Тази сутрин абсолютно ми отказаха да направят отсъпка по картата, защото не плащам кеш. Просто отказаха, това е! Ако не бързах щях да ги карам да източат горивото! Толкова ме ядосаха!
            Става въпрос за Еко-то на Малинов в Младост.
            Минавам на Шел.
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

То пише от 1 декември, още сме ноември...
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Щом са тръгнали с тези помиярщини, нещата не са добре, но се надявайте, че ще се оправят.
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  То пише от 1 декември, още сме ноември...
                  Мда, не е лошо човек да чете преди да пише
                  Бях останал с впечатлението, че от първи декември продължават, като и сега е валидна отстъпката при плащане с карта. Явно грешката е моя. При следващо зареждане там, ако хвана същата касиерка ще я черпя едно кафе за извинение. Честно!
                  Last edited by bager; d.m.y г., 11:16.
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Аз също изпитах тази така наречена "техническа грешка" от страна на ЕКО в четвъртък - сипах си газ и половин резервоар бензин и изведнъж се оказа, че отстъпката ми не важи при плащане с карта - много лошо, както се сещате, нямах кеш над 120 лв. Мисля, че това е страшно непрофесионално от страна на ЕКО-можеха да предупредят клиентите си, притежатели на карта "Приятели" по мейл, преди да допуснат тази "Техническа грешка" и да разочароват голяма част от клиентите. Надявам се наистина, че нещата ще се оправят отново след 01.12.2011 г., както са обещали в отговор на колегата...иначе...
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                    ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      По-добър разход, и то от обикновения бензин без добавки (Економи 95), не съм видял. Да не говорим, че върви прекрасно колата с него.
                      Като прибавим и как лукойлските бензини А95 ги скапаха тотално, откакто пуснаха тия техните Екто с добавките, и видях какво е да ти е спъната колата от гаден бензин, определено - колкото и да не обичам гърците, бензините по техните бензиностанции, или поне на няколко от тях, на които съм зареждал и зареждам, са много добри. Отстъпката ми е допълнителен бонус към това.

Що се отнася до високия октан - по-добро от Еко 100 за бегачката също няма в момента на пазара, особено пък и на такава цена. До прекъсвача на почти 9000 об., дърпа като отвързан VVTi-а...
                      Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

На ОМВ горивата не са ли добри какво ще кажете,а аз въпреки че имам карта зареждам предимно на Петрол или Лукйол просто бензиностанцийте са на добри стратегически места и не се налага да обикалям да търся ЕКО примерно.Относно качеството според мен е все тая.
                        Alfa romeo GTVex
                        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

ОМВ, на колкото техни обекта съм се престрашил да заредя, все са ме цакали с "кантара"... не може с ОМВ бензина и газта, разхода ми ВИНАГИ да скача с литър до литър и половина нагоре... а Лукойла ми е безкрайно удобен и го ползвах 7 год, без да имам проблеми с тях... до момента в който се оклякаха тотално - Алфата по-спъната не помня да е била. И се оказа, че не си внушавам, щото още двама колеги изреваха от същото, вкл и наша колежка алфистка тук от форума... не е странно съвпадение - или са сменили управителя там, или заради тези Екто горива, обикновените са почнали да ги правят от кой знае какви бъркочи... лукойлския обект, за който говоря, е този на Червено знаме срещу Дунев.

И все пак, не искам да генерализирам никоя верига, щото тези, които им петнят името, са франчайзи, правещи цигании, и най-правилно е да се посочват конкретни обекти.
                          Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                            И все пак, не искам да генерализирам никоя верига, щото тези, които им петнят името, са франчайзи, правещи цигании, и най-правилно е да се посочват конкретни обекти.
                            Така е - крайно време е разни ментраджии да се поослушат, защото хората не са глупави, но и франчайзодателите да си преразгледат политиката.
                            sigpic

Comment

Вчера заредих на ЕКО до горе 60л, нялахме добавка,използвах си и картата,платих кеш,аз по принцип така плащам.
                              Доволен съм от обслужването,както от момчето на колонката,така и от момичето на касата.
                              Alfa romeo GTVex
                              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

В понеделник ходих до Солун, та заредих до горе 100 октана на Еко-то и си ползвах отстъпката от картата на клуба. Останах очарован от разхода и вървежа на колата при изпреварвания...

Забелязах, че на всяка колонка бяха разлепили с големи букви нещо от сорта на: "Отстъпка с карта - само при плащане в КЕШ", което мисля че е коректно от тяхна страна, че те предупреждават пък ти да си правиш сметката ще зареждаш ли в такъв случай или не
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X