Известие

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка при бензиностанции Еко - вече само КЕШ!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    И Конфедерацията на потребителите.
    Да, а отделно потребителите със своята култура (дето я нямаме у нас) могат да бъдат огромна сила
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Проблема е решен!

Можело значи

След като изпратих запитване до Еко и им обясних някои неща, ето го и техния отговор. Закачил съм го към съобщението.

Дали наистина е било технически проблем, никога няма да разберем, но при всяко положение не съм очаквал от тях подобна простотия. Може би наистина не са виновни в случая. Човек трябва да мисли положително. Виж ако беше Лукойл, нямаше въобще да ми направи впечатление. Пожелавам на Еко да бъдат винаги все така коректни с клиентите си и за в бъдеще!
      Attached Files

Comment

Евала колега, така трябва да се прави.
        sigpic

Comment

Нищо не пречи да се сигнализира, пък каквото стане - на мен преди повече от 15г. една известна фирма за аудио техника ми отговори и разбрах, че няма официално представителство у нас, въпреки гаранционната карта, която ми бяха издали с нейното лого и фирмата в България се афишираше за официален представител.
          Last edited by old alfist; d.m.y г., 19:32.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от avok00 Покажи съобщение
            Можело значи

След като изпратих запитване до Еко и им обясних някои неща, ето го и техния отговор. Закачил съм го към съобщението.

Дали наистина е било технически проблем, никога няма да разберем, но при всяко положение не съм очаквал от тях подобна простотия. Може би наистина не са виновни в случая. Човек трябва да мисли положително. Виж ако беше Лукойл, нямаше въобще да ми направи впечатление. Пожелавам на Еко да бъдат винаги все така коректни с клиентите си и за в бъдеще!
            Е трябваше ли да ги ругаеш и наричаш цигани преди да получиш отговора?
            Инак евала, така се прави... търсиш си правата.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщение

освен това като ползвател почти изцяло на кредитни карти, както е и по цял свят, не виждам никва логика някой си да се опитва да ни връща миналия век, "кешовица" и прочие мутряшки лафове

а за тия карти на клубалфаромео, аз примерно ги ползвам не толкова за собствената си "далавера" а щото знам, че се отчисляват пари в сметката на клуба (реално по късно разбрах, че има отстъпка и за клиента) - и имам ПРОТИВ да ми обясняват как ще плащам кеш и прочие простотии
              Аз пък имам против да плащам такси на банката, за да оперирам със собствените си пари, проблем!? Айде който иска да си живее и в 22-ри век, а който иска да си остане в мутренските времена.

Още повече, че в лукойл винаги е било така- искаш отстъпка, плащаш кеш. За там не съм чул някой да протестира.
              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                Аз пък имам против да плащам такси на банката, за да оперирам със собствените си пари, проблем!? Айде който иска да си живее и в 22-ри век, а който иска да си остане в мутренските времена.

Още повече, че в лукойл винаги е било така- искаш отстъпка, плащаш кеш. За там не съм чул някой да протестира.
                И аз съм привърженик на този тип плащания навсякъде - като извадиш парите в брой, всеки те гледа с уважение, но на Запад невинаги е така.
                Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:35.
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  И аз съм привърженик на този тип плащания навсякъде - като извадиш парите в брой, всеки те гледа с уважение, но на Запад невинаги е така.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение

Аз пък не съм чул скоро някой там въобще да зарежда

Comment

Ако няма отстъпки си отивам обратно в Шел
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Ако няма отстъпки си отивам обратно в Шел
                        Фреди, недей да ръсиш еретизъм, а аз с моята карта CLUBSMART Premium съм направо за кладата.
                        Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:19.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от avok00 Покажи съобщение
                          Аз пък не съм чул скоро някой там въобще да зарежда
                          Еми колкото и странно да звучи моя боксер се "чувства" най-добре с бензина на Лукойл до Билата на България и затова гледам само там да зареждам. Тествал съм всички останали бензинджийници в близка околност от няколко квртала наоколо. На 2-3 месеца правя сравнение с Екото на околовръста или на България.
                          В Лукойл на колонките има табели, че намалението е само при плащане кеш. Не ми е за отстъпките, защото за един резервоар ще купя кутия цигари на жена ми. Просто това са ми наблюденията.
                          Но се радвам, че Еко вече комбинират банковите и техните карти.
                          145, 1.6 boxer
                          156, 2.4 JTD - ex
                          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                            Но се радвам, че Еко вече комбинират банковите и техните карти.
                            Винаги е било така. Явно са имали временни проблеми, или пък са пробвали да направят номера на лукойл. Аз също пари в брой не съм давал от мнооого отдавна за гориво.
                            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

аз ползвам карта на еко-приятели.сега виждам че има за клуб алфа ромео .как мога да взема такава?
                              Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                              156 1,8ТS-99 ......
                              EX
                              159 1,9 JTD-08

Comment

Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
                                аз ползвам карта на еко-приятели.сега виждам че има за клуб алфа ромео .как мога да взема такава?
                                Колега, свържи се с мен и ще се уговорим как да ти дам карта.

Л.С. или 0898 729 615, 0878 729 424 - Владимир
                                Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                                Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Working...
                                X