Известие

Collapse
No announcement yet.

Страшно и необичайно!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Гуси гуси пак се изтъкваш не на място ! Аз ти казах ти си като прасенце в кочинка ,докато не направиш всичко в фекалии ,че да можеш да се въргаляш с кеф в тях немирясваш .Ама замисли се ,че все някой ти изрива фашкиите тей ,че едва ли ще оакаш навсякъде .
    Щом някой пречи има си паяци звъниш казваш спешно е и така докато се научат да не запушват . Не е вариянт золумите щото може някоя трабант да почупиш ама не се знае на кой бабаит е,има ги всякакви .
    Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
      Гуси гуси пак се изтъкваш не на място ! Аз ти казах ти си като прасенце в кочинка ,докато не направиш всичко в фекалии ,че да можеш да се въргаляш с кеф в тях немирясваш .Ама замисли се ,че все някой ти изрива фашкиите тей ,че едва ли ще оакаш навсякъде .
      Щом някой пречи има си паяци звъниш казваш спешно е и така докато се научат да не запушват . Не е вариянт золумите щото може някоя трабант да почупиш ама не се знае на кой бабаит е,има ги всякакви .
      Аз никъде не оправдах постъпката. Тя е отвратителна.
      А ти чисто и просто, не казваш нищо.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

като говориме за паяци:
        1 Във Владая да видиш паяк е ЪпсурТ
        2 Когато ни асвалтираха паркинга пред блока звъняхме на паркинги и гаражи и никой не дойде, момчетата се мъчиха да преместят колите, които пречеха, но не успяха и сега там няма асвалт.
        А дали някой е бабаит въобще не ми пука, редно е всеки да мисли какво прави
        Last edited by shagrath; d.m.y г., 16:47.
        145 1.6 boxer
        146ti

Comment

Идиоти бол, в Германия, Берлин, има мода да се палят коли, отначало по - скъпи, сега всякакви.(
          Но е кофти, не знам, просто, с идиотията трудно можеш да се пребориш-представи си, удряш идиота, пада, чупи си главата и умира.
          Общо взето, аз като по улегнал идиот с годините не желая да се занимавам с простаци, всяко нещо с времето си, не че не заслужават, ама...
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Готов съм да жертвам 2 гуми, дори и нови, за да го хвана такъв на място......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Станало е мода - тази вечер разбрах, че и във Варна режат гуми, както и в Плевен, дори пред нашия блок.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Напълнило се е с лигльовци , вместо да ти кажат нещо в очите прилагат женски номера , като анонимно унищожават собственост.
                Ще си намерят майстора, а сега изкуствените зъби са скъпи , гипса тежи ...

shagrath, малко трохи върху капака/тавана на ML-a и получава красота - издраскан и насран мерцедес ... птиците са виновни.
                ...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                  Напълнило се е с лигльовци , вместо да ти кажат нещо в очите прилагат женски номера , като анонимно унищожават собственост.
                  Ще си намерят майстора, а сега изкуствените зъби са скъпи , гипса тежи ...

shagrath, малко трохи върху капака/тавана на ML-a и получава красота - издраскан и насран мерцедес ... птиците са виновни.
                  Вземам две яйца и ги плескам. Три часа слънце и после падат при миене заедно с лака.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

Пред старият ми блок в Свобода има един настани си се на мястото което е точно пред входа забоде си даже и табелка тук паркира МПС еди кое си и който му спираше на мястото рязани гуми ,спуснати гуми и т.н. Ма човека явно си изживява като някакъв бабаит или де да знам къв . То май ни е така цялата държава всеки по нахален си прави каквото си иска .
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                      Пред старият ми блок в Свобода има един настани си се на мястото което е точно пред входа забоде си даже и табелка тук паркира МПС еди кое си и който му спираше на мястото рязани гуми ,спуснати гуми и т.н. Ма човека явно си изживява като някакъв бабаит или де да знам къв . То май ни е така цялата държава всеки по нахален си прави каквото си иска .
                      Абе и при нас имаше 2ма такива : единия сега е с по-малко истински зъби , а на другия му запалиха колата и изгоря като факла .
                      ...

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                        Отстрани на блока на майка ми има парче земя, което от доста време се ползва за паркинг (побира 3 коли). Земята беше върната на собствениците. Те не за го заградили и не правят проблем на никой, че се паркира там. На това място има един катил, които ако види някой паркирал там вдига скандали, кара се на хората, че били паркирали на "неговото" място. Върха на простотията беше, когато се опита да вдигне скандал на собственика на земята (мой приятел), че паркира на "неговото" място.
                        Такива си търсят боя просто. Но до пукане на гуми не се е стигало, че тогава много бой ще има.
                        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Не мога да я разбера тази психология - режиш гуми или други простотии и как подобряваш положението си по този начин.
                          Това си е един изблик на безпомощност и отчаяние, примесено със завист.
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                            Не мога да я разбера тази психология - режиш гуми или други простотии и как подобряваш положението си по този начин.
                            Това си е един изблик на безпомощност и отчаяние, примесено със завист.
                            Първи закон на Нютонов: в едно общество дадено тяло запазва състоянието си на простотия или праволинейна равномерна наглост докато не се приложи външна сила.
                            ...

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                              Първи закон на Нютонов: в едно общество дадено тяло запазва състоянието си на простотия или праволинейна равномерна наглост докато не се приложи външна сила.
                              Е, да, но на всяко действие противостои равно по сила и обратно по посока противодействие.
                              sigpic

Comment

Миналата зима имаше сняг, прибрах се и паркирах където имаше място,след малко един ''дизайнер''ми цъфна на вратата ,той си бил изринал мястото, аз какво да направя,пратих го да си изрине друго място,след като земята е общинска и никой не плаща наем за паркиране, ще паркирам където си искам и затова и аз имах яйце върху колата,диня и разни други храни,едно бабе имаше претенции да не паркирам под прозореца и защото дишала вредни изпарения от колата докато е паркирана,сигурно не е много вредно защото още е живо
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X