Известие

Collapse
No announcement yet.

Страшно и необичайно!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Не мога да я разбера тази психология - режиш гуми или други простотии и как подобряваш положението си по този начин.
    Това си е един изблик на безпомощност и отчаяние, примесено със завист.
    Ми това е нашето общество

---------- Post added at 00:23 ---------- Previous post was at 00:21 ----------

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
    Миналата зима имаше сняг, прибрах се и паркирах където имаше място,след малко един ''дизайнер''ми цъфна на вратата ,той си бил изринал мястото, аз какво да направя,пратих го да си изрине друго място,след като земята е общинска и никой не плаща наем за паркиране, ще паркирам където си искам и затова и аз имах яйце върху колата,диня и разни други храни,едно бабе имаше претенции да не паркирам под прозореца и защото дишала вредни изпарения от колата докато е паркирана,сигурно не е много вредно защото още е живо
    Тя злобата в сърцето трансофримира
    Една борба, която днес клокочи

Нещо такове е по спомен, Вапцаров, ама иначе злобите са много издръжливи
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Ми как си подобряваш положението... в задния блок има едно пишлеме с чероки, един с едно рено все паркира както свари - зарязва си колата пред паркираните и отива да си върши работата, ни телефон оставя, та на тоя с черокито му писна да го чака и един ден просто го отмести през задния десен калник.Е оня повече не дойде.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Аз имах подобна случка преди около 2 години-бяха ми пуснали 4 те гуми.Докато ги помпех един идиот дойде и самодоволно ми каза че съм пречел на входа на паркинга на блока.Бях спрял на около метър и половина от въпросният вход но не се занимавах,обърнах му внимание просто къде е колата ми и къде е входа извиних се и......
        На другата сутрин щастливо пиех кафе в колата паркирана на същото място гледайки изнервени хора,гледащи невярващо разпрани брутално гуми /бяха около 17-18 автомобила на капли/,полиция и не знам си какво още събрано там и се радвах на най добрата си инвестиция за кеф от много време насам.
        Просто дадох на едно наркоманче 10 лева-съжалих го да си купи малко плодове че бледичко беше ,точна инструкция/за консумация на плодове да не помислите нещо друго/ и още 10 лева да су купи нож/за да си бели ябълки естественно да не си помислите нещо/.......
        Естественно ме познаха и започна някакво обяснение ,но аз имах железния аргумент че работя на съседния новозастрояващ се парцел,както и надлежно оформени документи за това.Пролях няколко крокодилски сълзи,използвах цялото налично лицемерие в характера си аргументирах се правилно/че ще работим там минимум година,как искаме добросъседски отношения....../ съчувствах с пълна сила и всичко бе цветя и рози.Личното ми мнение е че покрай сухото гори и суровото и такъв тип посегателство не може да остане безнаказан.
        Last edited by alex052; d.m.y г., 13:57.
        Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
        156 1,8ТS-99 ......
        EX
        159 1,9 JTD-08

Comment

Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
          Аз имах подобна случка преди около 2 години-бяха ми пуснали 4 те гуми.Докато ги помпех един идиот дойде и самодоволно ми каза че съм пречел на входа на паркинга на блока.Бях спрял на около метър и половина от въпросният вход но не се занимавах,обърнах му внимание просто къде е колата ми и къде е входа извиних се и......На другата сутрин щастливо пиех кафе в колата паркирана на същото място гледайки изнервени хора,гледащи невярващо разпрани брутално гуми /бяха около 17-18 автомобила на капли/,полиция и не знам си какво още събрано там и се радвах на най добрата си инвестиция за кеф от много време насам.Просто дадох на едно наркоманче 10 лева ,точна инструкция и още 10 лева да су купи нож/за да си бели ябълки естественно да не си помислите нещо/.......Естественно ме познаха и започна някакво обяснение ,но аз имах железния аргумент че работя на съседния парцел,както и надлежно оформени документи за това.
          И сигурно се гордееш, че заради 1 говедо си наказал още 20 души?
          С тоя манталитет, щетите по автомобилите скоро няма да престанат.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Око за око, зъб за зъб.Не е ясно ако всички я карат все така, докъде ще я докараме - може би ще се возим предимно в градския транспорт.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

не не се гордея......говедото може да е едно ама мълчаливото съгласие е на всички.Доста сейрджии минаха от въпросният блок с физиономия казваща :Ха така плучи ли си го....

---------- Post added at 12:08 ---------- Previous post was at 12:06 ----------

когато полицията започне да си върши работата и заживеем е нормална правова държава тази максима ще отпадне от самосебе си.
              156 1,8ТS-99 ......
              EX
              159 1,9 JTD-08

Comment

Личното ми мнение е че покрай сухото гори и суровото и такъв тип посегателство не може да остане безнаказан.
                Ама покрай суровото да не изгори и подпалвача!?
                Lexus IS200

Comment

Аз имах подобна случка преди около 2 години-бяха ми пуснали 4 те гуми.Докато ги помпех един идиот дойде и самодоволно ми каза че съм пречел на входа на паркинга на блока.Бях спрял на около метър и половина от въпросният вход но не се занимавах,обърнах му внимание просто къде е колата ми и къде е входа извиних се и......
                  На другата сутрин щастливо пиех кафе в колата паркирана на същото място гледайки изнервени хора,гледащи невярващо разпрани брутално гуми /бяха около 17-18 автомобила на капли/,полиция и не знам си какво още събрано там и се радвах на най добрата си инвестиция за кеф от много време насам.
                  Просто дадох на едно наркоманче 10 лева-съжалих го да си купи малко плодове че бледичко беше ,точна инструкция/за консумация на плодове да не помислите нещо друго/ и още 10 лева да су купи нож/за да си бели ябълки естественно да не си помислите нещо/.......
                  Естественно ме познаха и започна някакво обяснение ,но аз имах железния аргумент че работя на съседния новозастрояващ се парцел,както и надлежно оформени документи за това.Пролях няколко крокодилски сълзи,използвах цялото налично лицемерие в характера си аргументирах се правилно/че ще работим там минимум година,как искаме добросъседски отношения....../ съчувствах с пълна сила и всичко бе цветя и рози.Личното ми мнение е че покрай сухото гори и суровото и такъв тип посегателство не може да остане безнаказан.

С тоя начин на мислене никога няма да се оправим.
                  Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                  Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Това с паркирането на изчистено място пред някой вход е ебаси простотията...аз съм се бъхтил да чистя няколко часа и идва някой и айде. На един такъв убавец му издигнах стена от сняг метър...да копае!
                    Това е адски тъпо и се случва само в бг!
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                      Ама покрай суровото да не изгори и подпалвача!?
                      както се случи.не е мисля че трябва постоянно или често да ни се случва да пием по една студена вода в каквато и да е ситуация.Писна ми да има ненаказани за деянията си или да получавам отговор от многоуважаваните сили на реда:
                      "ама то сега как да ги търсим....." и т.н. писна ми някой само защото е от ромски произход и е с каруца да е безнаказан.Писна ми да получавам отговор "ама то като е нямало нищо ценно на тавана ви/мазето ви защо сега така....." и т.н.
                      И ако понякога има мор по коне,бездомни или домашни кучета, нахапали някой .....може ди на някой друг не са му издържали нервите да посреща жена си трепереща с разпран панталон от милите помияри който добронамерените му съседи хранят пред входа та да ги пазят....
                      Last edited by alex052; d.m.y г., 17:41.
                      156 1,8ТS-99 ......
                      EX
                      159 1,9 JTD-08

Comment

както се случи.не е мисля че трябва постоянно или често да ни се случва да пием по една студена вода в каквато и да е ситуация.Писна ми да има ненаказани за деянията си или да получавам отговор от многоуважаваните сили на реда:
                        "ама то сега как да ги търсим....." и т.н. писна ми някой само защото е от ромски произход и е с каруца да е безнаказан.Писна ми да получавам отговор "ама то като е нямало нищо ценно на тавана ви/мазето ви защо сега така....." и т.н.
                        И ако понякога има мор по коне,бездомни или домашни кучета, нахапали някой .....може ди на някой друг не са му издържали нервите да посреща жена си трепереща с разпран панталон от милите помияри който добронамерените му съседи хранят пред входа та да ги пазят....
                        Значи ти е писнало от самият теб. Защото и ти си останал безнаказан за деянието си. По този начин няма да се оправиме да знаеш.

П.С. утре, други ден тоя наркоман дето си му дал 10 лв за нож, със същия тоя нож може да заколи детето ти. Имай го предвид следващия път.
                        Lexus IS200

Comment

Ето ме и мен. Съжалявам няколко дни не бях на линия. Добрата новина е че застрахователите, ще ми платят гумите. По-веселата е че все още не си мърдам колата от там и никой нищо не е направил по въпроса.... Мина 1 вчера и ме пита не е ли малко нагло да спирам в студенски град с кола от София и аз му казах: В квартал на София не е хубаво да се спира с кола от Перник.... А-а-а виждам имаш хубаво Пежо 406... от Перник

П.П. Не искам да засегна колегите от Перник по какъвто и да е било начин или да умаловажа градът им!
                          Alfa Romeo 146 1.6i 16v t.s. 2000г.

Comment

Абе трябва да има разбирателсвто така с око за око, до никъде няма да стигнем , тази година съм на квартира в Пловдив спирам пред кооперацията пред гаражите на хората , защото просто видиш ли към моя апартамент гаража ми е наврян такаче , не мога да го стигна с кола ... ама съм се разбрал с хората дойде ли някой трябвали да се преместя веднага изкачам и си местя колата , сега 1 катил спрял си колата пред гаража на 1 съсед и избягал си върши работата без да се съобрази човека седи свири свири 1 час тоя не дойде си примести колата, ест обаче съседа му спуснал май гумите , защото после гледам човека си помпи гумите , еми да си кажа не съм привърженик на такъв тип мерки ама поне този човек следващия път ще си помисли дали да спре пред гараж без да е наблизо... Абе като цяло трябва хората да мислят и за другите не само за себе си... е аз винаги опитвам да съм колегиален в тази област да не запушвам преча и т.н. и един катил просто ме изуми как го е направил това нещо , беше си спрял колата си точна на изхода на мойта улица ей така посредата и аз няма от къде да излезна треаше да карам 30 метра назад да излезна от другия изход , еми съжелявам , ама ако не бях в добро настроение , щях доста да си поиграя с колата му ... просто има хора , които отказват да мислят и правят уникални простотии, при такива ситуация съм съгласен за едно спускане на гуми с цел да си научи урока и да мисли малко , ама както на мен ми се случи спирам си пред 1 блок не запушвам никой ама , някой си мисли , че това е неговото място и ми бие 1 ключ по вратата еми ей това , вече е прекалено... Ама то това е българина по "дефаулт" си е изнервен от живото и прави такива неща, е комшията да бях му спрял пред гаража( бях питал и ми казаха , че не спира никой в този гараж .. явно грешна информация) идва и такъв ми се кара, абе чакай бе човек кажи като нормален човек... точно ако се промени държанието на хората според мен тези неща се оправят...
                            Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Да бе, ма някои хора не възприемат.Нали писах по-напред за оня дет спираше пред колите, колко пъти му казвахме, накрая оня с Чероки-то не издържа.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Или не възприемат, или просто има такива хора. Един приятел от фиат форума си паркира фиат пунтото пред тях, където му е мястото с години.По работа или други причини не беше се прибирал поне месец, и когато го видя беше цялото от край до край минато с ключ 2-3 пъти, със счупено задно стъкло (когато го премести) и спуснати гуми просто красота.
                                145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня

Comment

Working...
                                X