Първоначално публикувано от Доко
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Първият ловешки автомобил е готов
Collapse
X
-
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеТука трябва да се направи тънката сметка от кое ще има повече полза:
1. Държавата да сложи едно рамо и да плати после глоба
2. Да не се намесва държаватаАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеИменно. И ако работи в интерес на хората, със сигурност ще предпочете първия вариант, защото ако тази индустрия тръгне, ще си избие глобата многократно."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Заслужава си да се даде едно държавно рамо като за начало - това не се ли класира за "стратегически инвеститор"? А после, каквото сабя покаже - те ако са стока, ще изплуват. Макар че да играем Троянски кон на китайското автомобилостроене в ЕС може да се окаже интересно...Недозавиване е когато се халосаш у дувара с предницата
Презавиване е когато се халосаш у дувара със задницата
Мощност е колко бързо ще се халосаш у дувара
Въртящ момент е колко далече ще влачиш дувара...
Comment
-
Първоначално публикувано от ldv6 Покажи съобщениеЗаслужава си да се даде едно държавно рамо като за начало - това не се ли класира за "стратегически инвеститор"? А после, каквото сабя покаже - те ако са стока, ще изплуват. Макар че да играем Троянски кон на китайското автомобилостроене в ЕС може да се окаже интересно..."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАко това бе държавна инвестиция, съм съгласен да има рамо, но тук става дума за частна инвестиция, при това на бизнесмен, който иска да атакува и европейски пазари.
Ти нали беше с леви убеждения? Какво е това застъпничество за свободния пазар?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеЗащото за реално съотношение цена-качество винаги ще е по-добре нещо употребявано.
Ти нали беше с леви убеждения? Какво е това застъпничество за свободния пазар?
Какво означава "леви убеждения"?
Не съм комунист.
Аз съм твърдо за конкурентния пазар с ясни правила и намеса на държавата, само тогава, когато няколко частника се сдружават, за да мачкат друг участник на пазара или пък изнудват с високи цени крайния потребител.
Но да се толерира частен бизнес е изключително порочна практика. По скоро съм съгласен, да има данъчни облекчения, ако наема млади специалисти без стаж или пък назначава хора в неравностойно положение или хора израстнали в социални домове и т.н.
Убеден съм, че типично по-български, когато усети, че е толериран, нашенския бизнесмен ще смъкне качеството."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеУбеден съм, че типично по-български, когато усети, че е толериран, нашенския бизнесмен ще смъкне качеството.
Принципно и аз не съм за протекционизма, но след като сме тръгнали да развиваме автомобилостроене, друг начин в момента няма.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Момчета, говорите за Гриша Ганчев, какво рамо от държавата какви 5 лева това е поредната му перачница....един от най-големите дедесари в България, не е ли достатъчно, че му купуваме най-скъпата захар в Европа уж произведена в България.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
http://www.greatwall.bg/voleex-za-15-990-lv.-s-dds.html - струва ми се добра офертавъпреки, че за тия пари бих си взел 159
.
Comment
-
само да не стане като търновските телевизори. тях по същата схема ги правеха. идват готови от китай и тук само ги препакетират. даже упътването беше принтено в китай. по нищо не се отличаваха от другите китайци примерно нео и елит, но въпреки това хората просто не ги купуваха и до там беше.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениесамо да не стане като търновските телевизори. тях по същата схема ги правеха. идват готови от китай и тук само ги препакетират. даже упътването беше принтено в китай. по нищо не се отличаваха от другите китайци примерно нео и елит, но въпреки това хората просто не ги купуваха и до там беше.
Дори само заради работните места си заслужва.
Като сами си разсипахме машинопроизводството след 89, сега и на това си заслужава да се радваме."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКолев, страааашен нихилист си.
Дори само заради работните места си заслужва.
Като сами си разсипахме машинопроизводството след 89, сега и на това си заслужава да се радваме.точка
Comment
-
SVA е марката на заводите за телевизири Велико Търново. До колкото знам те си работят и произвеждат предимно за износ. Там май се сглобяват телевизири и от други марки. Както и в Стара Загора- Елит, Хюндай и др...
Относно Великата Стена, искрено се надявам да потръгнат продажбите. Наистина доста битува мнението, че е поредната перачница на ловешкия бизнесмен, но поне доста хора ще си изхранват семействата известно време. А в региона безработицата е голяма.
Ако SUV-четата да се окажат достатъчно здрави за служебни коли, ще се напълни с тях. Дано.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
Comment