Известие

Collapse
No announcement yet.

Първият ловешки автомобил е готов

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
    Не знам какво ще е качеството на българо-китайския автомобил, но е много похвално и ме радва това което виждам на снимката в завода, основно млади служители.
    Все отнякъде трябва да се почне.Като си помисля що нещо можеше дасе произвежда във Варна - и бяла техника във Елпром и черна в Черно море, за дизеловите двигатели завода имаше оферти от руски, американски и др фирми ама го фалираха/там работихме с жената и ви казвам умишлено беше, не е "една жена ми каза", Костов може да каже повече, ако иска разбира се/, сега празно място стои.Да не говорим че имаме излаз по суша, въздух и вода.Ма пък Златните са като Владиславово и кви молове имаме...Та не трябва да ги съдим за качеството, първопроходци са, времето ще покаже.Хваща око, ама по финансови и други причини на тоз етап не бих си купил.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      Тука трябва да се направи тънката сметка от кое ще има повече полза:
      1. Държавата да сложи едно рамо и да плати после глоба
      2. Да не се намесва държавата
      Именно. И ако работи в интерес на хората, със сигурност ще предпочете първия вариант, защото ако тази индустрия тръгне, ще си избие глобата многократно.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

По подразбирани държавата трябва да работи в интерес на хората, освен ако под държава не се разбира една част от ората..., малка част.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          Именно. И ако работи в интерес на хората, със сигурност ще предпочете първия вариант, защото ако тази индустрия тръгне, ще си избие глобата многократно.
          Нека се опитат да пробият с добро съотношение цена-качество. Защо трябва да бъдат толерирани?
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Заслужава си да се даде едно държавно рамо като за начало - това не се ли класира за "стратегически инвеститор"? А после, каквото сабя покаже - те ако са стока, ще изплуват. Макар че да играем Троянски кон на китайското автомобилостроене в ЕС може да се окаже интересно...
            Недозавиване е когато се халосаш у дувара с предницата
            Презавиване е когато се халосаш у дувара със задницата
            Мощност е колко бързо ще се халосаш у дувара
            Въртящ момент е колко далече ще влачиш дувара...

Comment

Първоначално публикувано от ldv6 Покажи съобщение
              Заслужава си да се даде едно държавно рамо като за начало - това не се ли класира за "стратегически инвеститор"? А после, каквото сабя покаже - те ако са стока, ще изплуват. Макар че да играем Троянски кон на китайското автомобилостроене в ЕС може да се окаже интересно...
              Ако това бе държавна инвестиция, съм съгласен да има рамо, но тук става дума за частна инвестиция, при това на бизнесмен, който иска да атакува и европейски пазари.
              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Ако това бе държавна инвестиция, съм съгласен да има рамо, но тук става дума за частна инвестиция, при това на бизнесмен, който иска да атакува и европейски пазари.
                Защото за реално съотношение цена-качество винаги ще е по-добре нещо употребявано.
                Ти нали беше с леви убеждения? Какво е това застъпничество за свободния пазар?
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                  Защото за реално съотношение цена-качество винаги ще е по-добре нещо употребявано.
                  Ти нали беше с леви убеждения? Какво е това застъпничество за свободния пазар?
                  Хаха, и левите те гонят и десните те гонят, защо трябва да съм някакъв......?
                  Какво означава "леви убеждения"?
                  Не съм комунист.
                  Аз съм твърдо за конкурентния пазар с ясни правила и намеса на държавата, само тогава, когато няколко частника се сдружават, за да мачкат друг участник на пазара или пък изнудват с високи цени крайния потребител.
                  Но да се толерира частен бизнес е изключително порочна практика. По скоро съм съгласен, да има данъчни облекчения, ако наема млади специалисти без стаж или пък назначава хора в неравностойно положение или хора израстнали в социални домове и т.н.
                  Убеден съм, че типично по-български, когато усети, че е толериран, нашенския бизнесмен ще смъкне качеството.
                  К.М.

Comment

Убеден съм, че типично по-български, когато усети, че е толериран, нашенския бизнесмен ще смъкне качеството.
                    За това си прав.
                    Принципно и аз не съм за протекционизма, но след като сме тръгнали да развиваме автомобилостроене, друг начин в момента няма.

Comment

Момчета, говорите за Гриша Ганчев, какво рамо от държавата какви 5 лева това е поредната му перачница....един от най-големите дедесари в България, не е ли достатъчно, че му купуваме най-скъпата захар в Европа уж произведена в България.
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

http://www.greatwall.bg/voleex-za-15-990-lv.-s-dds.html - струва ми се добра оферта въпреки, че за тия пари бих си взел 159 .

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

само да не стане като търновските телевизори. тях по същата схема ги правеха. идват готови от китай и тук само ги препакетират. даже упътването беше принтено в китай. по нищо не се отличаваха от другите китайци примерно нео и елит, но въпреки това хората просто не ги купуваха и до там беше.
                          точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                            само да не стане като търновските телевизори. тях по същата схема ги правеха. идват готови от китай и тук само ги препакетират. даже упътването беше принтено в китай. по нищо не се отличаваха от другите китайци примерно нео и елит, но въпреки това хората просто не ги купуваха и до там беше.
                            Колев, страааашен нихилист си.
                            Дори само заради работните места си заслужва.
                            Като сами си разсипахме машинопроизводството след 89, сега и на това си заслужава да се радваме.
                            К.М.

Comment

Колев, страааашен нихилист си.
                              Дори само заради работните места си заслужва.
                              Като сами си разсипахме машинопроизводството след 89, сега и на това си заслужава да се радваме.
                              абе аз се радвам и успех им желая, но просто казвам какво се случи с телевизорите. хората просто не ги купуваха, а те и на външен вид бяха същите,само надписа различен.
                              точка

Comment

SVA е марката на заводите за телевизири Велико Търново. До колкото знам те си работят и произвеждат предимно за износ. Там май се сглобяват телевизири и от други марки. Както и в Стара Загора- Елит, Хюндай и др...
                                Относно Великата Стена, искрено се надявам да потръгнат продажбите. Наистина доста битува мнението, че е поредната перачница на ловешкия бизнесмен, но поне доста хора ще си изхранват семействата известно време. А в региона безработицата е голяма.
                                Ако SUV-четата да се окажат достатъчно здрави за служебни коли, ще се напълни с тях. Дано.
                                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Working...
                                X