Здравейте колеги, днес ми пристигна честитка за снимка отпреди 5месеца. Снимаха ме на Цариградско при Орлов мост при ограничение 50км/ч. аз бях с 80км. Сега искат 140лв. да им внеса по банков път до 14дни. Въпросът ми е: някой знае ли за някаква вратичка как да се размина с по-малко и ако не се плати какво могат да ми направят?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимка на Цариградско
Collapse
X
-
140 лв на касата и следващия път с 50 км.
Щом са те щракнали - каква вратичка търсишНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение140 лв на касата и следващия път с 50 км.
Щом са те щракнали - каква вратичка търсиш
И да има вратичка едва ли някой ще ти обясни точно тук.
пп.Ако не го платиш ще ти напишат акт и с точки ще олекнеш.
Comment
-
Имал си малшанса да те снимат, защото ако наистина караш с 50км/ч. ще те псуват и ще те отнесат другите участници в движението.
Няма отърване от задълженията - плащаш и толкова.
Поуката е да си отваряш очите и да гледаш за капаните.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Има вратичка...моля на л.с.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеИма вратичка...моля на л.с."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Аз лично не бих се веснал, като минат три години акта или каквото и да стане отпада.Стига разбира се, да не трябва да си сменяш примерно книжката през тия години и да не ти вземат талона разбира се.
Ма и затова пък има лек-талона отделно и ако те спрат си го забравил.Глобата за без талон е 10 лвAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеНали уж нямат правото да те снимат в лице ли какво беше там...Въпроса е, че трябва да се стига до съда...
КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ
В сила от 13.07.1991 г.
Обн. ДВ. бр.56 от 13 Юли 1991г., изм. ДВ. бр.85 от 26 Септември 2003г., изм. ДВ. бр.18 от 25 Февруари 2005г., изм. ДВ. бр.27 от 31 Март 2006г.
Чл. 32. (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.
(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.
---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:55 ----------
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАз лично не бих се веснал, като минат три години акта или каквото и да стане отпада.Стига разбира се, да не трябва да си сменяш примерно книжката през тия години и да не ти вземат талона разбира се.
Ма и затова пък има лек-талона отделно и ако те спрат си го забравил.Глобата за без талон е 10 лв156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
На публично място секи мое да снима квото си иска......предполагам сички гледате новини нали...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
И сега какво?
Отвори се цяла тема да се умува как да се прее*е държавата ли?
Значи ако колегата е минал действително с превишена скорост,не виждам какъв е проблема да си понесе последствията.Ето за това сме на това дередже,щото всеки се мисли за по-тарикат от другите.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщениеИ сега какво?
Значи ако колегата е минал действително с превишена скорост,не виждам какъв е проблема да си понесе последствията.Ето за това сме на това дередже,щото всеки се мисли за по-тарикат от другите.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщениеИ сега какво?
Значи ако колегата е минал действително с превишена скорост,не виждам какъв е проблема да си понесе последствията.Ето за това сме на това дередже,щото всеки се мисли за по-тарикат от другите.
Comment
Comment