Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимка на Цариградско

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщение
    Здравейте колеги, днес ми пристигна честитка за снимка отпреди 5месеца. Снимаха ме на Цариградско при Орлов мост при ограничение 50км/ч. аз бях с 80км. Сега искат 140лв. да им внеса по банков път до 14дни. Въпросът ми е: някой знае ли за някаква вратичка как да се размина с по-малко и ако не се плати какво могат да ми направят?
    Трябва да си "курназ" и да си носиш последствията.Ако шофираше в центъра на Виена например,сигурен съм че щеше да си отваряш очите и да внимаваш за ограниченията.
    Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

Лошо няма колегата да си заплати глобата и да не ощетяваме държавата,но ако има нещо което не е във срок и т.н си има законови граници,ако иска нека обжалва,аз лично съборих 3 постановления от снимки за 1.5год във съда,на всичкото освен със парична глоба бяха и със лишаване.За 140лв обаче няма какво да се умува отива и плаща тва е.
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Здравейте колеги, днес ми пристигна честитка за снимка отпреди 5месеца. Снимаха ме на Цариградско при Орлов мост при ограничение 50км/ч. аз бях с 80км. Сега искат 140лв. да им внеса по банков път до 14дни. Въпросът ми е: някой знае ли за някаква вратичка как да се размина с по-малко и ако не се плати какво могат да ми направят?
        Най-добрата вратичка е - плащаш ги веднага и получаваш 30% отстъпка от глобата. И не ти взимат точки, защото това се води фиш.
        Мой приятел изгоря с малко по-малко, същата камера го щракна с малко над 70, глобата беше 100 лв и отиде да я плати веднага, с което плати само 70 лв. Един момък в Ауди форума пък дори е постнал снимката и самия фиш нагледно, превишение с 27 км/ч, пак глоба от 100 лв. И също питаше какъв е начина да го отмени, в крайна сметка отиде като поп да си цакне 70 лв.

Другата разправия ще ти излезе по-скъпо, най-малкото адвоката ще вземе поне 100 лв, за да ти оправи цялото дело. Щом не си за отнемане на книжка, е безсмислено, прежалвай ги тия пари, така или иначе са изгорели вече и другия път спазвай ограниченията.
        Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Нека да упрекват човека само тези, които никога не са давали рушвет на катаджия.
          Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
          Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

Освен това има предупреждение преди камерата, че се снима, така че тоя член дето не можели да те снимат отпада, като оргумент.
            Lexus IS200

Comment

Колега, възползвай се от 30-те % остъпка, докато не е минал срока. За толкова пари не си заслужава нервите (дори да спечелиш обжалването) и парите (адвокатите и те симид ядат).

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              Аз лично не бих се веснал, като минат три години акта или каквото и да стане отпада.Стига разбира се, да не трябва да си сменяш примерно книжката през тия години и да не ти вземат талона разбира се.
              Ма и затова пък има лек-талона отделно и ако те спрат си го забравил.Глобата за без талон е 10 лв
              Вече от няколко места чувам за случаи на 2-ма полицай, чукащи на входната ти врата за такива глоби.

----

Само да попитам и аз - някой знае ли колко е срока за "повторно нарушение".

(4) (Изм. - ДВ, бр. 54 от 2010 г., изм. - ДВ, бр. 10 от 2011 г.) Когато нарушението по ал. 1, т. 1 - 5, ал. 2 и ал. 3, т. 1 - 5 е повторно, наказанието е предвидената за съответното нарушение глоба в двоен размер, а за повторно нарушение по ал. 1, т. 6 и ал. 3, т. 6 - предвидената за съответното нарушение глоба в двоен размер и лишаване от право да се управлява моторно превозно средство за срок три месеца.
              Subaru Legacy 3.0R
              Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщение
                Нека да упрекват човека само тези, които никога не са давали рушвет на катаджия.

Аз не съм давал един лев на полицай,от 2001г нямам и фиш дори.
                155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Аз сим плащам редовно...но в последно време ме затрудняват....карат ме да се правя на артис)
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение
                    Не съм съвсем сигурен ,но май беше ако повторното провинение е преди да е излязло наказателното постановление за предишното .
                    Примерно хванат те с 30Км превишена скорост - пишат ти акт и след 10 дни те хванат пак с превишена ...
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Аз за малко над 6 години имам само едно фишче за паркиране 30 лв...преди месец...още не съм го платил...някой път трябва да го направя...др нарушения още нямам.
                      Ма искам не искам трябва да го оправя!
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                        Освен това има предупреждение преди камерата, че се снима, така че тоя член дето не можели да те снимат отпада, като оргумент.
                        А при мобилната камера какво правим тогава, знаци няма
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                          А при мобилната камера какво правим тогава, знаци няма
                          Спазваме ЗДвП.
                          Не е трудно,повярвай ми.
                          155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                          Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение

Ако не е съставен акт в срок от 1 г. от извършване на нарушението или 3 м. от откриване на нарушителя то същото отпада
                            Още по добре

---------- Post added at 00:35 ---------- Previous post was at 00:33 ----------

Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение

Вече от няколко места чувам за случаи на 2-ма полицай, чукащи на входната ти врата за такива глоби.

Ами трудно ще почука, като ме няма от 8-19, освен ако не са от НСБОП и има заповед за издирване Тия неща аз пък само във вестника съм ги чувал, ама няма да спорим.
                            А за повторното не знам, но няма да е повече от две години
                            Last edited by fred; d.m.y г., 20:45.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Карането на автомобил си стана скъпо удовоствие - като се качите на колата се подгатвяйте за някакви суми.
                              По-добре да ви возят или да ходите пеш - може и с градския транспорт.
                              Откалки всякакви - бъдете себе си и плащайте затова, но внимавайте да не застрашавате живота на другите.
                              Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:02.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
                                Спазваме ЗДвП.
                                Не е трудно,повярвай ми.
                                Искаш да кажеш че ти не нарушаваш ЗДвП?
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X