ми ей сега преди малко на един сфетофар в Младост карам 5 метра зад един бус светва жълто и буса вместо да мине спря и аз от там му минавам в дясно да не го прасна от зад и пресякох на червено а то е сфетофар и пешаходна пътека,минавма 50 метра зад мене ме гонят на лампа видяли са ме,казах си верно е минах на червено буса пред мене спря вместо да мине как си е,казаха полицайте че има акция тече в момента заради блъснати пешеходци и глобите почват от 150 кинта и отнемат 8 точки,ма не бе така трябва да е и аз ходя пеша и всички като си виновен и си знаеш че си крив бацалка да се научиш другият път да не застрашаваш другите не си сам на пътя не е правен за тебе,излез на черният път у полето карай как искаш нема знаци нема полицай ти пишат актове.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимка на Цариградско
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеИскаш да кажеш че ти не нарушаваш ЗДвП?
Точно така!
Шофирането за мен е професия,с това си храня семейството,не мисля че мога да си позволя да остана без книжка и да оставя детето си гладно.
Comment
-
Ок съгласен че се опитваш максимално да не нарушаваш Здвп,но колегата иска да каже че неволно на всеки се сключва да го наруши,просто е невъзможно,а дали са те хванали е друг въпрос,невъзмажно е да не наруши поне малко човек дори и заради друг участник от движението.
Относно книжката на всеки му е професия малко или много и му трябва така че това не е критерий,на мен също ми е професия,макар че ходя пеша на работа защото ми е на две крачки и през работно време кола не карам и пак ми е много важна.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Да но отговорността и размера на наказанието при мен и теб са коренно различни.Аз на ден минавам минимум 200км градско.
При писането на един акт на теб,ти отиваш и си го плащаш,най-мого да ти вземат някоя точка.
При писането на един акт на мен,трябва по най-бързия начин да уведомя началника си,от там трябва да дойдат два вида полиция,след това започва разследване на инцидента(да инцидент се води)и накрая ако си късметлия може да те оставят и на работа,но до сега не съм чул някой да е останал след изцепки.
И всичко това може да си го причиня с една превишена скорост.Last edited by soldier81; d.m.y г., 09:01.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщениеТочно така!
Друга особенна тежест е че тия дето си вадят хляба зад волана, много често зависят от навременното пристигане от А до Б, а това често предполага някой нарушителни действия, тва по принцип го казвам все пак....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Тук ти говоря за каране на личния ми автомобил,когато съм на работа не спазвам нито едно ограничение и се съобразявам само с колата пред мен,с никой друг,даже и минавам на червено,не спазвам маркировката и карам по Цариградско със мин.150км.
Comment
-
Ми в такъв случай остава само да кажеш кво работиш, ако пък не трябва да кажеш или не можеш, ние ще се досетим някак си...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщениеДа но отговорността и размера на наказанието при мен и теб са коренно различни.Аз на ден минавам минимум 200км градско.
При писането на един акт на теб,ти отиваш и си го плащаш,най-мого да ти вземат някоя точка.
При писането на един акт на мен,трябва по най-бързия начин да уведомя началника си,от там трябва да дойдат два вида полиция,след това започва разследване на инцидента(да инцидент се води)и накрая ако си късметлия може да те оставят и на работа,но до сега не съм чул някой да е останал след изцепки.
И всичко това може да си го причиня с една превишена скорост.
Така че не карам автомобил по време на работа,но книжката ми е безценна,както и при теб,но ето давам пример и със мен.Alfa romeo GTVex
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщениеТук ти говоря за каране на личния ми автомобил,когато съм на работа не спазвам нито едно ограничение и се съобразявам само с колата пред мен,с никой друг,даже и минавам на червено,не спазвам маркировката и карам по Цариградско със мин.150км."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМи в такъв случай остава само да кажеш кво работиш, ако пък не трябва да кажеш или не можеш, ние ще се досетим някак си....
Comment
-
Не е възможно да се спазват правилата на 100 %.
Важно е да имаш някаква реална представа за ситуацията и да имаш граница, която да не прекрачваш.
Останалото е малко изхвърляне."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНе е възможно да се спазват правилата на 100 %.
Важно е да имаш някаква реална представа за ситуацията и да имаш граница, която да не прекрачваш.
Останалото е малко изхвърляне.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
Съгласен съм напълно,може и така да се каже.Alfa romeo GTVex
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеИ защо да е невъзможно в София да се кара според ограниченията..? Нямам предвид знаци от типа на 20 км/ч но пък 50-60 макс си е напълно нормална скорост за града според мен...
Между другото, не са ме отнасяли по Цариградско, когато карам с 80 в лява лентасамо ме псуват, но на мен не ми пречи. Така че може повече хора да опитат.
GTV 2.0 TS '95
Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex
Comment
Comment