Има си компетентни органи, които наистина компетентно трябва да определят ограниченията, защото плюс сигурността, която е най-важна, трябва да се мисли и за пропускателната способност.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Снимка на Цариградско
Collapse
X
-
Между другото странно е това дето казваш за точно 100 като скорост защото страшно много пъти се е случвало да ме натиска някой, да ми свирка, святка, бибитка и какво ли още не в града (или примерно по път преди да се кача на магистралата) и да ме изпреварва "курвенски" със засичане и всички останали екстри (като неподаване на мигач, биене на спирачки пред мен и т.н.) и изведнъж се качваме на магистралата и тоя същия там кара с точно същата скорост с която вилнее из града...
Поне по моята логика ако караш със 100 в града, на магистралата трябва да си с към 200... Обаче явно скоростта от 100 км/ч е някакси постоянна за много "шофьори"
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеИ защо да е невъзможно в София да се кара според ограниченията..? Нямам предвид знаци от типа на 20 км/ч но пък 50-60 макс си е напълно нормална скорост за града според мен...
Представи си, че шофираш по цариградско в средната лента с 60, пред теб се появява камион с 40, в лявата лента се движи колона, която се движи с 100. Как ще се вмъкнеш в нея? Влизаш със 70 там?
Влизам с газ до 80 и после гоня 100, за да мога да запазя ритма на останалите.
Внимавай за камерите
Ето това е причината, да съм пълен противник, по Цариградско и по България да се допуска по-висока скорост на движение от стандартната такава за града.
п.п. Всеки надвишава с по 20 в БГ."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщениеСамо да попитам и аз - някой знае ли колко е срока за "повторно нарушение".
33. "Повторно" е нарушението, извършено в едногодишен срок, а в случаите по чл. 174, ал. 2 - в двегодишен срок от влизането в сила на наказателното постановление, с което на нарушителя е наложено наказание за същото по вид нарушение. Когато наказанието е лишаване от право да се управлява моторно превозно средство, срокът започва да тече от неговото изтърпяване.Subaru Legacy 3.0R
Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеПредстави си, че шофираш по цариградско в средната лента с 60, пред теб се появява камион с 40, в лявата лента се движи колона, която се движи с 100. Как ще се вмъкнеш в нея? Влизаш със 70 там?
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеАми аз лично си контролирам нервите и карам с 40 зад камиона... Все пак Цариградско не е 300 км..."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеАми аз лично си контролирам нервите и карам с 40 зад камиона...
До момента в който не се чу едно приятно "цък", и на предния ми джам не се появи една хубава паяжинка от камъчето дето тира ми стовари.......джама си е 140 лева все пак....
4-та, газ, и до НЗ 100 - 130 колкото по принцип си карам като няма движение......обещах си че повече лежерно зад камиони, особенно в колона няма да карам.......
Представям си същия камион, само че натоварен с чакъл, по същия път, само че август месец, и зад него колона от 10 - 15 коли, както си е обикновенно......
Е как да си контролира нервите човек и да не предприема рискови изпреварвания......
Ся верно че рискува и друго с това, но пък тръпката че хем се влачиш като сопол, хем може да ти иде я боята, я предния джам не е за пренебрегване.....
Но всеки си има сам глава на раменете, и сам си преценя......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
О, няма нужда.......като млад водач неква газка ми изсипа една макара от тия големите дето навиват подземни кабели на нея.......ЯЛ - Сливен, верно че тогава карах доста урбалишката, но успях някак си да кривна встрани, късметлия бях и че отсреща не идваше никой......от тогава твърдо започнах да си налагам навика при нещо от сорта първо да се опитам да го избегна, и ако преценя че не става да почна да спирам....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеИ защо да е невъзможно в София да се кара според ограниченията..? Нямам предвид знаци от типа на 20 км/ч но пък 50-60 макс си е напълно нормална скорост за града според мен...
Не говорим за идиоти, които винаги карат идиотски, бързо и пренебрегват всякакви правила, а за тъпи нарушения.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Мърлява история е в София, както в цяла България по отношение определяне на скорост в населено място.
В София има големи многолентови булеварди, където може да има диференциация на скростта - например бул."Вл.Вазов" има много ленти и не голяма натовареност, в същото време няма толкова конфликтни точки с пешеходци и др. и там си застават полицаи и си засичат за 50 км./ч.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
По темата:
За колегите които ги интересува проучих въпроса със снимките в София. Понеже в КАТ имало хиляди подобни снимки давноста им е 1г. ако не могат да си приберат парите отпада фиша(акта). Вече всеки си преценява.Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
SAAB 9-3 SS 1.9TiD
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщениеПонеже в КАТ имало хиляди подобни снимки давноста им е 1г. ако не могат да си приберат парите отпада фиша(акта). Вече всеки си преценява."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment