Известие

Collapse
No announcement yet.

Красиви гледки с кола около София, къде ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
    Малко над Банкя зма и аз едно страхотно място. Има и оффроуд има и поляна. Интересното е, че насредата на поляната има две големи дървета, чиито корони са с доста правилна сферична форма. Стига се дотам много лесно. Като караш по пътя към Банкя и вече влизаш в Банкя, малко преди центъра, където е РПУ-то завиваш в ляво и от там първата в ляво пак, после първата в дясно и следваш пътя. След няколко километра има разклонение, хващаш лявия път и го следваш. Той свършва на един черен път. Именно там започват поляните. Ако си мераклия хващай черния път...супер изживяване е по него. Той води до тази поляна, на която са двете дървета, за които споменах. Някаде имам и снимки от местността ама в момента не ги намирам, ако ги намеря ще покажа
    Ее супер, там имам и много познати, ще им звънна заедно да отидем

Comment

Едни приятели са ходили на Бонсови поляни и казват, че там било хубаво. Мисля и аз скоро да ходя да го проверя как е Също така се носи легенда че там има самодиви...
      Lancia Delta 2
      Alfa Romeo 164 Super

Comment

Първоначално публикувано от king_nasko Покажи съобщение
        Едни приятели са ходили на Бонсови поляни и казват, че там било хубаво. Мисля и аз скоро да ходя да го проверя как е Също така се носи легенда че там има самодиви...
        Самодиви има, ама ако си ги караш с теб .
        Иначе там няма кой знае какви гледки, но е лек терена и става за разходки. Лошото е, че с разни АТВ-та също ходят да карат там и усещането не е точно като за природа извън града.
        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Е тука също е готино място в София вярно няма гледки но си заслужава да се отиде да се разходи човек

http://piron.phls.uni-sofia.bg/proje...01-10-10-59-36
          Lancia Delta 2
          Alfa Romeo 164 Super

Comment

По Витоша колкото искаш, а иначе над Банкя - на Клисура е готино. Също и на яз. Искър е много красиво, ама за там трябва малко по-висока кола от алфата
            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
            BMW 328i

Comment

Working...
            X