If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малко над Банкя зма и аз едно страхотно място. Има и оффроуд има и поляна. Интересното е, че насредата на поляната има две големи дървета, чиито корони са с доста правилна сферична форма. Стига се дотам много лесно. Като караш по пътя към Банкя и вече влизаш в Банкя, малко преди центъра, където е РПУ-то завиваш в ляво и от там първата в ляво пак, после първата в дясно и следваш пътя. След няколко километра има разклонение, хващаш лявия път и го следваш. Той свършва на един черен път. Именно там започват поляните. Ако си мераклия хващай черния път...супер изживяване е по него. Той води до тази поляна, на която са двете дървета, за които споменах. Някаде имам и снимки от местността ама в момента не ги намирам, ако ги намеря ще покажа
Ее супер, там имам и много познати, ще им звънна заедно да отидем
Едни приятели са ходили на Бонсови поляни и казват, че там било хубаво. Мисля и аз скоро да ходя да го проверя как е Също така се носи легенда че там има самодиви...
Едни приятели са ходили на Бонсови поляни и казват, че там било хубаво. Мисля и аз скоро да ходя да го проверя как е Също така се носи легенда че там има самодиви...
Самодиви има, ама ако си ги караш с теб .
Иначе там няма кой знае какви гледки, но е лек терена и става за разходки. Лошото е, че с разни АТВ-та също ходят да карат там и усещането не е точно като за природа извън града.
По Витоша колкото искаш, а иначе над Банкя - на Клисура е готино. Също и на яз. Искър е много красиво, ама за там трябва малко по-висока кола от алфата
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment