Не бе, отделно ключе.Тоя няма го пипам.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Трябва ли ни алармата?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
Лексуса е с фабрична аларма и за година и половина нито веднъж не съм чул да свири. Даже подозирам, че няма сирена.Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Това, което всъщност трябва колеги е: http://millenium-bg.net/default.aspx...akljuchvane/bgAR 156 2.4 JTD
Comment
-
Не виждам никакъв смисъл от звуковия сигнал на алармата - когато вкарам колата в гаража, често забрявам дори да взема ключа от таблото, а камо ли да включвам аларма.
През зимата обаче алармата е полезно нещо - тогава плъхове се крият под капака на двигателя да се топлят и отвреме-навреме си точат зъбите по кабелите, както и котки се навъртат, а те се топлят отгоре на капака и остават следи.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Около мен все пищят когато не трябва...
Моите са общо взето културни, на 156 фабричната не реагира на глупости, на 146 е що-годе добре настроена.
Ползата (поне на 156) е, че ако си забравя прозорец отворен обемния датчик ми напомня, че съм заплес.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеОколо мен все пищят когато не трябва...
Моите са общо взето културни, на 156 фабричната не реагира на глупости, на 146 е що-годе добре настроена.
Ползата (поне на 156) е, че ако си забравя прозорец отворен обемния датчик ми напомня, че съм заплес.
Случвало ми се е посред нощ да ставам да гоня някои от тези хвъркати от купето, или просто да изключа алармата.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Имал съм хвъркати в колата, не е пищяла.
Мухи, комари и паяци дори съм намирал вътре като я закарам из селата.
Но не се обажда.
Може и там да има настройки.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Точно снощи проклетисвах алармите. Прибираме се с една колежка от работа, минаваме покрай една спряла кола, че като писна една ужасяваща аларма. И двете подскочихме...
Не са необходими. С или без тях, ако са решили ще ти задигнат колата. Проблема е, че за да си направя Каското държаха да имам такава и то работеща. Е, имам, но добре поне, че е настроена качествено. Още не съм я чувала как свири.GTV 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАбе те и маркировка искаха, ама искаха........
Аз пък си направих каското без аларма и без маркировка.
Това, че имам дистанционно за аларма не означава, че имам аларма.
примерно един келеш решава че ще е много яко да изкара 30лв от радиото и/или да ти изтараши жабката. прави ти поразии по колата за 300лв въпреки че тя е на 15г. идва застрахователя на оглед и ти казва-ооо братче ами ти нямаш аларма. и те оставя сам да се оправяш.
повечето аларми могат да се програмират от собственика като се ползва дистанционното и лоста за светлините примерно. това програмиране е доста неинтуитивно но върши работа. настройваш чувствителността и силата на сирената, включваш ги или ги изключваш. моите са на минимум.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеТочно снощи проклетисвах алармите. Прибираме се с една колежка от работа, минаваме покрай една спряла кола, че като писна една ужасяваща аларма. И двете подскочихме...
Не са необходими. С или без тях, ако са решили ще ти задигнат колата. Проблема е, че за да си направя Каското държаха да имам такава и то работеща. Е, имам, но добре поне, че е настроена качествено. Още не съм я чувала как свири.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениекогато си правиш каско, задължително се иска аларма, да са маркирани определени детайли по колата и да са снимани всички комплекти ключове. примерно може да ги излъжеш че имаш аларма, те ще ти вземат парите НО при какъвто и да е инцидент, на огледа се установи че нямаш аларма, просто ти отказват плащане. пише го в общите условия.
примерно един келеш решава че ще е много яко да изкара 30лв от радиото и/или да ти изтараши жабката. прави ти поразии по колата за 300лв въпреки че тя е на 15г. идва застрахователя на оглед и ти казва-ооо братче ами ти нямаш аларма. и те оставя сам да се оправяш.
повечето аларми могат да се програмират от собственика като се ползва дистанционното и лоста за светлините примерно. това програмиране е доста неинтуитивно но върши работа. настройваш чувствителността и силата на сирената, включваш ги или ги изключваш. моите са на минимум.
Има монтирана аларма, но е с два извадени от мен бушона, интересно ми е как ще докажат при кражба кой точно е пипал алармата."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment