If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има си листа с разрешени препарати
Има дори и естествени анаболни стероиди
Просто постингът ти не е възпитателен
Остави ти възпитанието и какво си чел, че имам любим цитат за теоретици. Казвам ти от първа ръка, че за постигане на високи цели в спорта всичко е позволено, особено в силовите спортове. Имам преки впечатления от спорната гимнастика още от 1982г когато имаше програма "Олимпийски надежди" и то от националния отбор така, че не ми обяснявай какво е позволено, това го пише и в интернет. Обаче никъде няма да прочетеш с какво си помагат спортистите, особено професионалистите.
Остави ти възпитанието и какво си чел, че имам любим цитат за теоретици. Казвам ти от първа ръка, че за постигане на високи цели в спорта всичко е позволено, особено в силовите спортове. Имам преки впечатления от спорната гимнастика още от 1982г когато имаше програма "Олимпийски надежди" и то от националния отбор така, че не ми обяснявай какво е позволено, това го пише и в интернет. Обаче никъде няма да прочетеш с какво си помагат спортистите, особено професионалистите.
Прав си, ти си спортист, а аз се занимавам с клавиатурна гимнастика, нека бъде така, щом ти е гот.
Професионалист, аматьор, аз така и не разбрах защо намеси зобенето в професионалния спорт, но явно искаш и ти да има за какво да пишеш тук.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Прав си, ти си спортист, а аз се занимавам с клавиатурна гимнастика, нека бъде така, щом ти е гот.
Професионалист, аматьор, аз така и не разбрах защо намеси зобенето в професионалния спорт, но явно искаш и ти да има за какво да пишеш тук.
Изобщо не искам да пиша тук, ама не издържах тоя път на празните ти приказки, Ша ма извиняваШ.
Къде видя празни приказки.
Че се дразня на гнусни капути, които печелят тровейки деца в залите ли?
Ти харесваш ли този начин да се печелят пари?
Не се дразни, нищо няма да промениш, освен да станеш некой хейтър. Аз споделям впечатления от реални неща, а не как би трябвало да е, и като се замисля има къде по-брутални начини човек да припечелва.
Ясно е, че не е честно, но винаги има баланс в природата, някои оцеляват, други-не, и исках да кажа, че без да си помага един спортист най-много да заприлича на Бруслии, щОто и за шахматистите не съм сигурен дали не взимат "Гинкобилоба" най-малко.
Не се дразни, нищо няма да промениш, освен да станеш некой хейтър. Аз споделям впечатления от реални неща, а не как би трябвало да е, и като се замисля има къде по-брутални начини човек да припечелва.
Ясно е, че не е честно, но винаги има баланс в природата, някои оцеляват, други-не, и исках да кажа, че без да си помага един спортист най-много да заприлича на Бруслии, щОто и за шахматистите не съм сигурен дали не взимат "Гинкобилоба" най-малко.
В природата няма баланс, той е лъжлив
Това е един от най-гнусните начини, той е равнопоставен на продажбата на наркотици.
Няма как да няма спортисти, които да не употребяват стероиди.
Някои оцеляват??????????? А други не????????
Ти бандит ли се бе Доко, ти честно ли печелиш, или мачкаш "неоцеляващи", за да "оцеляваш" ти.
К.М.
В природата няма баланс, той е лъжлив
Това е един от най-гнусните начини, той е равнопоставен на продажбата на наркотици.
Няма как да няма спортисти, които да не употребяват стероиди.
Някои оцеляват??????????? А други не????????
Ти бандит ли се бе Доко, ти честно ли печелиш, или мачкаш "неоцеляващи", за да "оцеляваш" ти.
Суси остави бандитите настрана, ето нещо интерестно, лично познавам интервюирания, израстнали сме заедно.
От средата нататък засягат и "допинга", може би малко ще ти просветне за живота на спортиста, и вервай, че никой няма откровено да ти сподели какво е взимал, все едно да си признае, че е мошеник.
Цитат:
"Той не можеше да ни даде най-силния и вреден допинг, тъй като той стои в организма максимално поне 5-6 месеца. Пък допинг-контрола понякога идва през две седмици."
Смятай ако допинг-контрола е идвал на 6 месеца какво щеше да им дава, а и препаратите навремето не бяха толкова "чисти".
А бе какво да ти разправям...?! http://www.blitz.bg/sport/article/110943
Суси остави бандитите настрана, ето нещо интерестно, лично познавам интервюирания, израстнали сме заедно.
От средата нататък засягат и "допинга", може би малко ще ти просветне за живота на спортиста, и вервай, че нико няма откровено да ти сподели какво е взимал, все едно да си признае, че е мошеник. http://www.blitz.bg/sport/article/110943
Аз знам, че е така, нали се разбрахме защо не ми хареса поста ти.
К.М.
Ясно, но това какво на теб не ти харесва няма да промени нищо и не е чак толкова важно.
Кандидати за "5 минути" слава винаги ще има.
Грешиш, хората постоянно променят света.
Все наивници го правят.
А слабите се оправдават, че "всички правят така" или любимото ми "теб те е яд, че той го прави, а на теб не ти стиска".
А фаворитът ми е: "ако аз не го направя, някой друг ще го направи". Все слабаци
К.М.
Грешиш, хората постоянно променят света.
Все наивници го правят.
А слабите се оправдават, че "всички правят така" или любимото ми "теб те е яд, че той го прави, а на теб не ти стиска".
А фаворитът ми е: "ако аз не го направя, някой друг ще го направи". Все слабаци
Офф много филосовски завъртяхме темата, а както си забелязал съм по-късите постове, макар да съм увладял клавиатурата на iPhone дори и със затворени очи. Вече си е за маса както Кайчо обича примерно.
Щом се готвиш за републиканското няма да стане само със стероиди - те там всички са си на стероиди... Май ще трябва да почнеш директно да шмъркаш ако искаш да придобиеш някакво конкурентно предимство в точно този спорт...
Разбирам, колега! А дали шансовете ми за победа биха били по-големи, ако освен шмъркането си инжектирам хормони от горилски ташаци и крокодилски хуй направо в мозъка - съответно, ляво и дясно полукълба, като ги редувам през 30 минути, два дни преди състезанието?
Предварително благодаря за любезното Ви отношение и се надявам на адекватвен и аргументиран отговор!
Comment