Известие

Collapse
No announcement yet.

Употребявате ли анаболни стероиди?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Хубав пост, но колко подрастащи разсъждават като теб?
    Защо изобщо тази химия трябва да се продава свободно?
    Това са лекарства създадени за възстановяване на тежко пострадали хора. Обгорени, с атрофирали мускули след състояние на кома, със загуба на тъкани и т.н.
    Какво нормално има в продажбата на хормон на растежа?
    че защо реши, че се продава свободно ?
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Където свършват възможностите на точните науки идват на помощ останалите
      Остани в своя ограничен математичен свят.
      Ти наистина си много ограничен, щом мислиш, че едно математично уравнение не може да опише ударите на боксьор. За неграмотници като тебе по Хистори ХД дават едни много интересни предавания за бойните изкуства и точно с математически модели описват много точно силата на различните удари.
      Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        това ти е сигурно петия случай(който наблюдавам) в който спориш с някой, каквото ид а ти каже все едно на стената говори, идва някой втори - той ти казва абсолютно същото и ти се съгласяваш с него

изключително дразнещ маниер ти е !
        Няма такова нещо.
        Препоръчах ти да прочетеш пак всичко.
        Не съм се съгласил с всичко написано от боунсера, а само с този негов пост, който потвърждава казаното от мен, а именно, че при силовите спортове след 100 кг, вероятността за успех срещу по тежък спортист е значително по- голяма от тази при килограмите под 95-100.

---------- Post added at 10:22 ---------- Previous post was at 10:18 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        Ти наистина си много ограничен, щом мислиш, че едно математично уравнение не може да опише ударите на боксьор. За неграмотници като тебе по Хистори ХД дават едни много интересни предавания за бойните изкуства и точно с математически модели описват много точно силата на различните удари.
        Чук.
        Изчисли силата на следващия оргазъм на жена ти с математически модел Успех.

---------- Post added at 10:23 ---------- Previous post was at 10:22 ----------

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
        че защо реши, че се продава свободно ?
        Защото в залата, в която тренирам аз можеш да си купиш всичко свободно.
        Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 13:21.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Чук.
          Изчисли силата на следващия оргазъм на жена ти с математически модел Успех.
          А бе я кажи ти на кой строеж си бачкатор?
          Lexus IS200

Comment

А бе я кажи ти на кой строеж си бачкатор?
            На площадката на АЕЦ Белене, бе.
            Мога да ти дам математичен модел, с който да изчислиш, дали тази вечер ще ти се доака.
            К.М.

Comment

Хубав пост, но колко подрастащи разсъждават като теб?
              Защо изобщо тази химия трябва да се продава свободно?
              Това са лекарства създадени за възстановяване на тежко пострадали хора. Обгорени, с атрофирали мускули след състояние на кома, със загуба на тъкани и т.н.
              Какво нормално има в продажбата на хормон на растежа?
              Точно обратно - НЕ трябва да се продава свободно, а по скоро за да си купиш или ти трябва "рецепта" от лицензирано лице, или да си лицензиран или да ги закупиш от лицензирано лице, което те следи какво правиш с тях - т.е. да се използват под надзор. Това подразбира и необходимите знания и квалификация, през които трябва да е минал обекта на лицензирането. Трябва да се информират хората за последствията от неправилната употреба, за да си преценят, а те в момента не знаят нищо, при положение, че информация има в нета колкот щеш .. като разберат , сигурно ще им дойде акъла, както и за секса без предпазни мерки.(Виж какво стана на "петолъчката" с бомбите , като не се упражнява надзор, като бомбите не са по малко опасни от анаболите). Но мързела е одолял голямата част от населението, никой не ще да поседне и да почете.. предпочитат да поджиткат някоя тъпа игра, или да се пошляят, и през тва време мускулите сами да растат. За всичко трябва мерак .. захванеш ли се с нешо без желание - то е каторга и нищо хубаво не излиза накрая. това да тренираш, примерно, 10г без капка желание , а щот трябва заради професията "охранител" е чисто губене на време, т.к. и резултата на края е никакъв. някой пък ходят в зала да си полафят или да се подмажат на някакъв напомпан с цел създаване на връзки, като си разправят , кой с какви мъки идва в залата и как се бил напил предната вечер. Аз ако съм един треньор , такъв няма да ми стъпи в залата .. ще има нормативи шот само така се постигат резултати.
              тише едешь - хрен приедешь!
              2.0 16V Delta 2 Продава се - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=53158
              http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.

Comment

На площадката на АЕЦ Белене, бе.
                Мога да ти дам математичен модел, с който да изчислиш, дали тази вечер ще ти се доака.
                Ясно.. Ами сега като нямаш работа по цял ден, затова ли сереш толкова по форума?

А за математическия модел за акането- не се съмнявам, че си специалист там.
                Lexus IS200

Comment

Ясно.. Ами сега като нямаш работа по цял ден, затова ли сереш толкова по форума?

А за математическия модел за акането- не се съмнявам, че си специалист там.
                  Понеже разбрах, че не си в час с оргазмите в твоето легло, та реших да питам как си с изхождането, математико.

---------- Post added at 12:21 ---------- Previous post was at 12:18 ----------

Първоначално публикувано от denq Покажи съобщение
                  Точно обратно - НЕ трябва да се продава свободно, а по скоро за да си купиш или ти трябва "рецепта" от лицензирано лице, или да си лицензиран или да ги закупиш от лицензирано лице, което те следи какво правиш с тях - т.е. да се използват под надзор. Това подразбира и необходимите знания и квалификация, през които трябва да е минал обекта на лицензирането. Трябва да се информират хората за последствията от неправилната употреба, за да си преценят, а те в момента не знаят нищо, при положение, че информация има в нета колкот щеш .. като разберат , сигурно ще им дойде акъла, както и за секса без предпазни мерки.(Виж какво стана на "петолъчката" с бомбите , като не се упражнява надзор, като бомбите не са по малко опасни от анаболите). Но мързела е одолял голямата част от населението, никой не ще да поседне и да почете.. предпочитат да поджиткат някоя тъпа игра, или да се пошляят, и през тва време мускулите сами да растат. За всичко трябва мерак .. захванеш ли се с нешо без желание - то е каторга и нищо хубаво не излиза накрая. това да тренираш, примерно, 10г без капка желание , а щот трябва заради професията "охранител" е чисто губене на време, т.к. и резултата на края е никакъв. някой пък ходят в зала да си полафят или да се подмажат на някакъв напомпан с цел създаване на връзки, като си разправят , кой с какви мъки идва в залата и как се бил напил предната вечер. Аз ако съм един треньор , такъв няма да ми стъпи в залата .. ще има нормативи шот само така се постигат резултати.
                  Всеки иска бърз и лесен резултат. Когато имаш начин да го постигнеш, защо да се потиш в залите толкова много?
                  А и не считам, че някой без химия може да постигне това, което постигат химиците, и визуално и като сила.
                  К.М.

Comment

А бе аз да ви питам има ли професионален спортист тук, или всички много сте чели? Защо си мисля, че няма професионален спорт (без шаха за който също не съм сигурен) в който да не се ползва "допинг" (химия-анаболи, стероиди, хормони...).
                    Разликата е в лекарския контрол, при професионалните спортисти просто има такъв, но и там стават грешки за които няма как да прочетете някъде.
                    Световни рекорди не се постигат с телешка пържолка само.

Comment

Всеки иска бърз и лесен резултат. Когато имаш начин да го постигнеш, защо да се потиш в залите толкова много?

Защото си наясно с последствията ...

А и не считам, че някой без химия може да постигне това, което постигат химиците, и визуално и като сила.
                      Аз го постигнах, като си намерих подходящата програма. Тук е грешка на многото "зарибени" че си мислят , че като потренират по програмата и в срокове на някой напомпан ще постигнат същия резултат. Всеки организъм е уникален и си иска съответен подход. тук трябва много търпение и експерименти с програмите, хранене, почивки, интензивност и цикличност. Аз ги открих за себе си в рамките на 3 години, ще мога на който и да било след определено време проби и наблюдения.
                      тише едешь - хрен приедешь!
                      2.0 16V Delta 2 Продава се - http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=53158
                      http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.

Comment

Понеже разбрах, че не си в час с оргазмите в твоето легло, та реших да питам как си с изхождането, математико.[COLOR="Silver"]
                        Искаш ли да получиш анален оргазъм, след като толкова много те интересуват оргазмите?
                        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                          А бе аз да ви питам има ли професионален спортист тук, или всички много сте чели? Защо си мисля, че няма професионален спорт (без шаха за който също не съм сигурен) в който да не се ползва "допинг" (химия-анаболи, стероиди, хормони...).
                          Разликата е в лекарския контрол, при професионалните спортисти просто има такъв, но и там стават грешки за които няма как да прочетете някъде.
                          Световни рекорди не се постигат с телешка пържолка само.
                          Това не е вярно!
                          Говорим за анаболни стероиди тук.

---------- Post added at 12:56 ---------- Previous post was at 12:52 ----------

Искаш ли да получиш анален оргазъм, след като толкова много те интересуват оргазмите?

Това няма как да се случи.

Говорехме за твоите проблеми с оргазмите.
                          Мога да ти помогна, просто когато правиш секс не си тананикай таблицата за умножение. Тогава няма да има проблем между вас.

Не знам дали аз работя на строеж, но ти определено събираш стотинки пред някой кенеф, кажи къде е да дойда да пусна една вода. Но ако е мръсно няма да влизам, че чепиците са ми скъпи и ще се скапят.
                          К.М.

Comment

Тайната е в гъбите! Сезона тази година е силен възползвайте се !

Comment

Това няма как да се случи.

Говорехме за твоите проблеми с оргазмите.
                              Мога да ти помогна, просто когато правиш секс не си тананикай таблицата за умножение. Тогава няма да има проблем между вас.

Не знам дали аз работя на строеж, но ти определено събираш стотинки пред някой кенеф, кажи къде е да дойда да пусна една вода. Но ако е мръсно няма да влизам, че чепиците са ми скъпи и ще се скапят.
                              Не само, че има как, ами то се е случвало многократно. Ти затова нямаш никога проблеми с акането.

И да знаеш, че 5.68 лв не са скъпи чепици. Някой пак те е излъгал.
                              Lexus IS200

Comment

Не само, че има как, ами то се е случвало многократно. Ти затова нямаш никога проблеми с акането.

И да знаеш, че 5.68 лв не са скъпи чепици. Някой пак те е излъгал.
                                Аз не съм споменал нищо за моето акане, но виждам, че много ги разбираш аналните оргазми. Все натам те влече, нормално с тези проблеми с противоположния пол, това е съвсем естествено, не се притеснявай.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X