Известие

Collapse
No announcement yet.

Употребявате ли анаболни стероиди?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Няма силна химия, има слаби органи!

Comment

Истината!

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
        А какво правиме ако попаднеме на 100 кг барета?
        Тези са най-нещастни, защото, който и да тръгва срещу тях или е с огнестрелно оръжие или е събрал махалата.
        Пресен спомен е Багата, мъж, който с голи ръце може да пребие трима четирима, но един вади ножче и канарата с мускули вече няма значение.
        След 95 килограма вече няма значение колко тежиш, то и за това в спортовете категориите са до 100, просто след 100 килограмите не увеличават физическата сила, а само пречат.

---------- Post added at 05:23 ---------- Previous post was at 05:22 ----------

Първоначално публикувано от layz Покажи съобщение
        Няма силна химия, има слаби органи!
        Няма слаби органи, нито силна химия има безмозъчни тъпанари, които се зобят, а ти зобкаш ли се?.
        Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 08:26.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

суси това за килограмите направо ме уби от смях
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            суси това за килограмите направо ме уби от смях
            опровергай ме

Кривата на зависимостта килограми-сила след 95 килограма съвсем леко върви нагоре, тя е S образна.

Един 60 килограмов боксьор има ли шанс срещу един 95 килограмов?

А един 95 килограмов боксьор, има ли шанс срещу един 135 килограмов такъв?

Мачове при втория случай съм гледал доста

Мисли, Стояне, нямам време.
            Виждам, че и от спорт нищо не разбираш
            Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 10:40.
            К.М.

Comment

А вие вземате ли някакви наркотици
              156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
              Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

И понеже боксът е малко сецифичен спорт, прехвърлям същия пример при щангите.

---------- Post added at 07:42 ---------- Previous post was at 07:41 ----------

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                Аз да. Имам кофеинова зависимост.
                Ако не пия кафе до 10:30 получавам силно главоблие.
                К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  опровергай ме

Кривата на зависимостта килограми-сила след 95 килограма съвсем леко върви нагоре, тя е S образна.

Един 60 килограмов боксьор има ли шанс срещу един 95 килограмов?

А един 95 килограмов боксьор, има ли шанс срещу един 135 килограмов такъв?

Мачове при втория случай съм гледал доста

Мисли, Стояне, нямам време.
                  Виждам, че и от спорт нищо не разбираш
                  ти си терминален случай, какви глупости говориш, а и си вярваш

личи си просто как не си се занимавал с никакъв вид спорт усилено или професионално, та затова плямпаш такива брутални олигофрении

ти въобще за телесна плътност чувал ли си ?

95 срещу 135, гледал си ми някой мач с дебел негър и реши, че няма разлика разбираш ли, не си наясно явно защо са разпределени така категориите, но давай говори си наизуст какво си видял по телевизията и до какво гениално умозаключение си стигнал

свинчо, от 2 века насам тежките категории се предифинират и качват като килограми, каквото преди 100 години се е считало за тежка категория, вмомента е лека-тежкакатегория (light-heavyweight), не по твойта дебилно-детска логика.

едно време е имало много по-малко тежки бойци, затова и постепенно ги разделят с течение на годините и ще ги разделят още ако продължат да се покачват

килограмите, компетентнико такъв не са само за съпоставане на мускули, сланина и маса, а и за ръст, за да не се получават такива великолепни 95 килограмовци като тебе (или беше повече, стори ми се едър на оная снимка дето беше показал) да не могат да стигнат брадата на някой 135 килограмов 2.10 м урод от китай примерно

този път адски много се изложи и показа колко бъкел не отбираш от темите, на които говориш

не съм разбирал от спорт - каза телевизионният спортист, смях в залата !

шматка...
                  Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 11:27.
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

ти си терминален случай, какви глупости говориш, а и си вярваш

личи си просто как не си се занимавал с никакъв вид спорт усилено или професионално, та затова плямпаш такива брутални олигофрении

ти въобще за телесна плътност чувал ли си ?

95 срещу 135, гледал си ми някой мач с дебел негър и реши, че няма разлика разбираш ли, не си наясно явно защо са разпределени така категориите, но давай говори си наизуст какво си видял по телевизията и до какво гениално умозаключение си стигнал

свинчо, от 2 века насам тежките категории се предифинират и качват като килограми, каквото преди 100 години се е считало за тежка категория, вмомента е лека-тежкакатегория (light-heavyweight), не по твойта дебилно-детска логика.

едно време е имало много по-малко тежки бойци, затова и постепенно ги разделят с течение на годините и ще ги разделят още ако продължат да се покачват

килограмите, компетентнико такъв не са само за съпоставане на мускули, сланина и маса, а и за ръст, за да не се получават такива великолепни 95 килограмовци като тебе да не могат да стигнат брадата на някой 135 килограмов 2.10 м урод от китай примерно

този път адски много се изложи и показа колко бъкел не отбираш от темите, на които говориш

шматка...
                    хахаха, милият той колко е дебелодупест.
                    Стояне ти си спортна медуза.
                    Та ти дори пак не се напъна да мислиш.
                    Отиди в някоя зала за трениране на вдигане на тежести или в НСА и там ще ти обяснят за какво ти говоря.
                    Аз говоря само за чиста мускулна маса, а не за пухчовци като теб
                    В най-тежката категория има и 135 килограмови и 100 килограмови.
                    Килограмите, които тласкат са същите, не така е обаче при 65 и 80 килограмовите.
                    Много си мил и забавен.
                    К.М.

Comment

Отиди в някоя зала за трениране на вдигане на тежести или в НСА и там ще ти обяснят за какво ти говоря.
                      Килограмите, които тласкат са същите, не така е обаче при 65 и 80 килограмовите.
                      Много си мил и забавен.
                      сладур, ти явно НАИСТИНА не рабираш от такива неща

от 135 килограмов до 135 килограмов разликата може да е като от земята до небето и ако щеш и чиста мускулна маса да са - едно и също количество мускул на по-къса кост няма да ти казвам колко драматично се отразява

колко съм дебелодупест, ох чуден си ми и ти , ама айде :*

направо изпадам в мини-криза като си представя как компетентно говориш на някой, който не те разбира и как ти вярват, заеби

а и ти вземи се напрегни малко и се запознай с категоризирането в powerliftinga, примерно

и физиката... и механиката на човешката сила... и като цяло се позапознай с всичко, че особено много разчиташ на собствените си изводи, които без да те притеснявам, са честичко погрешни
                      Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 11:41.
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

сладур, ти явно НАИСТИНА не рабираш от такива неща

от 135 килограмов до 135 килограмов разликата може да е като от земята до небето и ако щеш и чиста мускулна маса да са - едно и също количество мускул на по-къса кост няма да ти казвам колко драматично се отразява

колко съм дебелодупест, ох чуден си ми и ти , ама айде :*

направо изпадам в мини-криза като си представя как компетентно говориш на някой, който не те разбира и как ти вярват, заеби

а и ти вземи се напрегни малко и се запознай с категоризирането в powerliftinga, примерно
                        Абе ти си мамунка
                        Ти прочете ли внимателно всичко!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????

Ясно го написах.
                        Имаме "съвършенни" спортисти, например щангисти
                        Категория 60 кила в никакъв случай не може да достигне най -доброто на категория 75!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        НО, състезател 95-100 килограма може да стигне най-доброто на един 140 килограмов щангист.
                        След 95 килограма зависимостта мускулна маса сила вече няма тоз наклон.
                        Поне вземи прочети туй онух бе бай Уй.
                        К.М.

Comment

Много си мил и забавен.
                          Свинчо,

генерално не си прав. В бокса при свръхтежката категория срещу един много, ама много тежък и физически силен боксьор ( Валуев например) може да излезне с очаквания за победа само някой зверски добър (Кличко например). Ето ти пример. Преди ерата Кличко онзи симпатичен младеж Валуев разцепваше кой където хване. Да си поговорим за техниката му, а? Според теб Валуев техничен боксьор ли е или разчита на груба сила. Оставям ти го за домашно.

Аз лично съм 120 кг на 200 см. Тренирал съм доста дълго време всякакви спортове през хокей, лека атлетика, баскетбол и бокс. Едновременно с това съм посещавал редовно фитнес залите. Знам какво е да си лек, нормален и тежък. Знам си разликаат в силата, издръжливостта и плътността на удара.

Има много, ама много сериозна разлика между един 100 кг боксьор и един 120 кг боксьор, ако приемем че са еднакво опитни и еднакво технични. Разликата е един удар. Толкова.

Относно щангите - не бих казал че е уместен пример. Обикновенно по-тежките щангисти са и доста по-високи, което прави задачата им много по-трудна. Дай пример с друг спорт.
                          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение
                            сакън да не вземе сусито, че жална ни майка, той сега виж как е, пък ко вземе наркотици ще стане 140 килогрма чиста мускулна маса, отделна категория ще му правят

---------- Post added at 11:45 ---------- Previous post was at 11:42 ----------

Абе ти си мамунка
                            Ти прочете ли внимателно всичко!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????

Ясно го написах.
                            Имаме "съвършенни" спортисти, например щангисти
                            Категория 60 кила в никакъв случай не може да достигне най -доброто на категория 75!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            НО, състезател 95-100 килограма може да стигне най-доброто на един 140 килограмов щангист.
                            След 95 килограма зависимостта мускулна маса сила вече няма тоз наклон.
                            Поне вземи прочети туй онух бе бай Уй.
                            именно това ,ч е няма този наклон прави категориите нагоре по-големи, но не и крайни !!!!!! обхващат повече килограми

освен това не ми бягай по тъч линията да се измъкваш, говорехме за бокс

за щанги там проблемите далееееееееееееееееееч не са само до мускули, имаш техника, механика на стави и лостове (разбирай кости) - по-дълъг крайник - по-голям мускул за същата работа, но сложи двама щангисти с еднакъв ръст, но 25 килограма разлика в теглото да видиш дали по-тежкия не бута повече

прочети и боян какво ти е писал - дал ти е конкретен пример

и за твоя изненада ще те светна, че съм тренирал 5 различни спорта, всичките от които поне по 4-5 години, а бойния - 8, та понаразбирвам от основните принципи на човешката сила, разбираш ли
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                              Свинчо,

генерално не си прав. В бокса при свръхтежката категория срещу един много, ама много тежък и физически силен боксьор ( Валуев например) може да излезне с очаквания за победа само някой зверски добър (Кличко например). Ето ти пример. Преди ерата Кличко онзи симпатичен младеж Валуев разцепваше кой където хване. Да си поговорим за техниката му, а? Според теб Валуев техничен боксьор ли е или разчита на груба сила. Оставям ти го за домашно.

Аз лично съм 120 кг на 200 см. Тренирал съм доста дълго време всякакви спортове през хокей, лека атлетика, баскетбол и бокс. Едновременно с това съм посещавал редовно фитнес залите. Знам какво е да си лек, нормален и тежък. Знам си разликаат в силата, издръжливостта и плътността на удара.

Има много, ама много сериозна разлика между един 100 кг боксьор и един 120 кг боксьор, ако приемем че са еднакво опитни и еднакво технични. Разликата е един удар. Толкова.

Относно щангите - не бих казал че е уместен пример. Обикновенно по-тежките щангисти са и доста по-високи, което прави задачата им много по-трудна. Дай пример с друг спорт.
                              При боксът има твърде други фактор, после се поправих и дадох пример с щангите.
                              Виждам, че разбираш от бокс.
                              Та я ми кажи, шансът за упех при равностойни умения на един 60 кг срещу един 80 килограмов същият ли е както при един 95 срещу един 130 килограмов ли е???????? Това искам да обясня, след определени килограми, те вече не играят ЧАК толкова голяма роля.
                              К.М.

Comment

При боксът има твърде други фактор, после се поправих и дадох пример с щангите.
                                Виждам, че разбираш от бокс.
                                Та я ми кажи, шансът за упех при равностойни умения на един 60 кг срещу един 80 килограмов същият ли е както при един 95 срещу един 130 килограмов ли е???????? Това искам да обясня, след определени килограми, те вече не играят ЧАК толкова голяма роля.
                                абе човек не си прав, обясних ти го и аз , и втори човек

ако разликата е качествено еднаква, то и предимството за единия и за другия е еднакво разбираш ли?!?!?!?!

защо си такъв дебил, направо мега много ме изнервяш :@ :@ :@ :@
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X