Колеги, потресен съм... и много пиян... Днес реших да сменя летните гуми на 17'' джанти със зимните на 15'' оригиналните за 156 с много хубави зимни гуми. Отидох в мазата и какво да видя.... гумите с джантите и даже болтовете ги няма.... Бях в шок цял ден... знам че е криза зам че народа мре от глад ма да ми откраднат джантите на колата със зимните гуми е просто ужсно. Някой от съседите е няма кой друг да е ма не знам какво да направя... знаете сами колко пара ми трябва за са мога да карам сега зимата... Моля ви ако някой в района на Варна му попаднат такива джанти /15'' телефонна шайба за 156/ да ми пише...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Откраднаха ми джантите и зимните гуми
Collapse
X
-
Е такъв да го напипам на место и бой колко мое да носи.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
-
Майната им на гумите -ще си вземеш по-добри.
Помисли за някое по-добро място за съхранение.
В Плевен един бизнесмен има идея да развива бизнес, използвйки едно промишлено хале с цел съхранение на гуми - следя информацията, но ми се струва малко нереалистично.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМайната им на гумите -ще си вземеш по-добри.
В Плевен един бизнесмен има идея да развива бизнес, използвйки едно промишлено хале с цел съхранение на гуми - следя информацията, но ми се струва малко нереалистично.
Аз лично нямам къде да завра 2 комплекта джанти с гуми и ползвам такава.
По-добре да си платя и да съм спокоен от колкото да се чудя къде и как да ги натикам.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМайната им на гумите -ще си вземеш по-добри.
В Плевен един бизнесмен има идея да развива бизнес, използвйки едно промишлено хале с цел съхранение на гуми - следя информацията, но ми се струва малко нереалистично.алфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Comment
-
На мен ми е по-интересно, кое е толкова чудно в тази кражба от мазето?
Нашите мазета се разбиват периодично на два-три месеца.... вътре държа само лопата за сняг и малко стари книги - смятай колко са прегладнели наркоманите, щом стара и развалена зимнина изнесоха, заедно с вкиснало виноsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеИ кое му е нереалистичното, тук повечето големи сервизи го предлагат от години като услуга.
Аз лично нямам къде да завра 2 комплекта джанти с гуми и ползвам такава.
По-добре да си платя и да съм спокоен от колкото да се чудя къде и как да ги натикам.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Във Варна не ми е известно да има вариант "хотел за гуми" така или иначе се отказах да вкарвам излишни пари и си оставам на варианта да карам с летните целогодишно пък ако завали сняг и ми се наложи да пътувам има влакове /или няма???/AR 156 2.4 JTD
Comment
Comment