Известие

Collapse
No announcement yet.

Откраднаха ми джантите и зимните гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

то верно ако варналии не пътешествате много, за какво ви са зимни гуми
    то или не вали, или като завали не можете да се отринете

колега, разбирам какво ти е, и на мен ми свиха 2 железни от мазето, другите 2 бяха на друго място и се овардиха

а ошумкват всичко, даже ползвани капачки за буркани
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
      то верно ако варналии не пътешествате много, за какво ви са зимни гуми
      то или не вали, или като завали не можете да се отринете
      То за лед каквито и гуми да сложи човек все е тая - права е mim

Всички големи вулканизатори имат хотел за хуми и джанти
      Жижо , Примекс , Диана а и някой махлкенски също започнаха да предлагат услугата във Варна .
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Я, като толкова се вишкате обяснете при какви условия се съхряват гумите в тези хотели - някой виждал ли си е гумите в процеса на съхранение и как е организиран процеса.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          Я, като толкова се вишкате обяснете при какви условия се съхряват гумите в тези хотели - някой виждал ли си е гумите в процеса на съхранение и как е организиран процеса.
          Тези които го правят както трябва при тях гумите са на стелажи, а не една върху друга, на стайна температура и без слънчева светлина.

Описват се марка, модел, размер и DOT на гумите, слагат се в чувал всяка поотделно и се запечатват със стикер.
          Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
          Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
          Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
          Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Първоначално публикувано от lizol Покажи съобщение
            Във Варна не ми е известно да има вариант "хотел за гуми" така или иначе се отказах да вкарвам излишни пари и си оставам на варианта да карам с летните целогодишно пък ако завали сняг и ми се наложи да пътувам има влакове /или няма???/
            има естествено ...на няколко места. Dr.Motor е едното. не си търсил достатъчно
            Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
            Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
            Lancia Ypsilon '02

Comment

Вихрят се едни идеи за сериозно отношение както към съхранението, така и с логистиката за приемо-предаването на гумите - изобщо цялата отчетност естествено с помощта на компютрите, но са в някаква идейна фаза.
              Някои хора имат гуми за хиляди левове и не им е все едно къде се съхраняват и как ще ги предадат и получат.
              sigpic

Comment

Колеги, има обрат в трето действие разбрах кой съсед ми е откраднал гумите с джантите. Другия съсед е полицай и извадих късмет с това ама проблема е че точно тези хора имали проблем с кредитите и доста са затънали и ги няма /крият се... явно живеят на вилата/. Полицая ми обясни че за да се докажело трябва заповед за обиск а едвали ще ги открият в мазето им или някъде другаде. Тъй че си останах само с инфото... върви доказвай. За хотела за гуми проверих 30лв. на сезон е във Варна.
                AR 156 2.4 JTD

Comment

Ами дори и да не си ги върнеш, можеш да ги намериш въпросните крадци и да им обясниш, че не са прави...

Comment

е ако си сигурен в извършителя.............може да отидеш на вилата му и любезно да го помолиш да ти възстанови гумите.Аз принципно съм привърженик на разбирателството без излишни формалности.И не си оставяй нещата така,ако сам не се погрижиш за себе си няма кой, а комплект гуми все пак не е лев два.
                    Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                    156 1,8ТS-99 ......
                    EX
                    159 1,9 JTD-08

Comment

Ако се появят а те все някога ще го направят... да но какво от това проблемът е че всеки може да си прави каквото иска и това е.... мислех да ходя да ги бия - той пича е точно на 1 тупаник ама това нямя да ми реши проблема пък и ако се оплаче в полицията ще ме уволнят от работа.... тъй че за мен ще стане по-зле...
                      AR 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                        Ами дори и да не си ги върнеш, можеш да ги намериш въпросните крадци и да им обясниш, че не са прави...
                        Е, ми, да - може да им обясни, че майка им, сестра им, леля им и всички роднини, били те женски или мъжки не са прави, не са прави във всички отвори - вагинални, анални и орални.
                        Забравих да напиша, че и в ушите не са прави.
                        Last edited by old alfist; d.m.y г., 21:51.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Е, ми, да - може да им обясни, че майка им, сестра им, леля им и всички роднини, били те женски или мъжки не са прави, не са прави във всички отвори - вагинални, анални и орални.
                          Забравих да напиша, че и в ушите не са прави.
                          С подходящите аргументи всичко може да им обясни
                          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

"Ако се появят а те все някога ще го направят... да но какво от това проблемът е че всеки може да си прави каквото иска и това е.... мислех да ходя да ги бия - той пича е точно на 1 тупаник ама това нямя да ми реши проблема пък и ако се оплаче в полицията ще ме уволнят от работа.... тъй че за мен ще стане по-зле..."

Чак пък физическа саморазправа.....малко множко е.И ще се жали в полицията,ще реве на два гласа......ако има за какво.А и да не забравяме,че има термин "неизвестен извършител"....да пази господ от такива неща.А и то сега така е озверял от глад народа.....навъдили са се едни наркомани , и гладни роми дал господ.Само зулуми правят по вилите и вилните зони.....и обезпокояват мирното население.Лоша работа,чувството за безнаказаност е голяма работа,като държавата не си тежи на мястото така се получава.
                            Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                            156 1,8ТS-99 ......
                            EX
                            159 1,9 JTD-08

Comment

Първоначално публикувано от lizol Покажи съобщение
                              Ако се появят а те все някога ще го направят... да но какво от това проблемът е че всеки може да си прави каквото иска и това е.... мислех да ходя да ги бия - той пича е точно на 1 тупаник ама това нямя да ми реши проблема пък и ако се оплаче в полицията ще ме уволнят от работа.... тъй че за мен ще стане по-зле...
                              Колега, достатъчно е да ги обрисуваш тука, кои са точно, желателно с фотоси както на муцуните им, така и на гумите.
                              Не всички са обвързани със скрупули!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Колега, достатъчно е да ги обрисуваш тука, кои са точно, желателно с фотоси както на муцуните им, така и на гумите.
                                Не всички са обвързани със скрупули!
                                А има и транзитно преминаващи
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X