Известие

Collapse
No announcement yet.

Шофьор зареди за 100 лв. и избяга

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Шофьор зареди за 100 лв. и избяга

Прочетете с каква кола е избягал -
    http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=10012466
    Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

може пък да е забравил да плати
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Аз знам за следния случай:
      някой със сива 156ца сипва и си тръгва от бензиностацнията. Обаче си е сложил друг номер върху своя (напечатен). Напечатеният номер съвпада с номера на един бивш съсед, който също е със сива 156ца. Т.е. тия са видяли неговата кола, че е същата и са му копирали неговите номера.
      Естествено полицията обвинява съседа. Спасява се, защото неговата е дизел, а ония сипали бензин.

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
        Аз знам за следния случай:
        някой със сива 156ца сипва и си тръгва от бензиностацнията. Обаче си е сложил друг номер върху своя (напечатен). Напечатеният номер съвпада с номера на един бивш съсед, който също е със сива 156ца. Т.е. тия са видяли неговата кола, че е същата и са му копирали неговите номера.
        Естествено полицията обвинява съседа. Спасява се, защото неговата е дизел, а ония сипали бензин.
        По едно време крадяха номера и ги слагаха с ластици,ама тогава имаш добро управдание(гепи ли са ти номера) ама това с листа е брутално....
        Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

В Сливен скоро някакъв с Голф 4-ка заплашил момчето на колонката с нож напълнил си резервоара и избягал...
          Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Те така трябва да се протестира срешу високите горива, на групички се отива пълнят всички до горе и никой не плаща (ефективна стачка)
            П.П. След януари се вдигат акцизите на всички горива с 2%
            ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Дано поне след такива случаи да подобрят обслужването и да не позволяват клиентите сами да си наливат.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                По едно време крадяха номера и ги слагаха с ластици,ама тогава имаш добро управдание(гепи ли са ти номера) ама това с листа е брутално....
                Това и сега го има, даже на скоро на един приятел номера му изчезна.

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  Дано поне след такива случаи да подобрят обслужването и да не позволяват клиентите сами да си наливат.
                  Какво обслужване...винаги те цакат по малко...капка по капка вир...особено, ако е оборотна бензиностанциата.
                  Най много да въведат първо се плаща и след това се зарежда)
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    Какво обслужване...винаги те цакат по малко...капка по капка вир...особено, ако е оборотна бензиностанциата.
                    Е, не знам, но на моята бензиностанция като ми нахакат маркуча и докато се налива ми мият стъклата - веднъж щях да го отнеса тоя маркуч като Фелипе Маса в Сингапур.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Аз затова гледам когато имам възможност да зареждам до горе , тогава колата ми е най-икономична
                      Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Ехххх това ако е бягство здраве му кажи.Едно време на откриването на ОМВ в Перник някои беше пуснал че за откриването зареждането е без пари.Тааа до обед нямаше близо един тон бензин..
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          Е, не знам, но на моята бензиностанция като ми нахакат маркуча и докато се налива ми мият стъклата - веднъж щях да го отнеса тоя маркуч като Фелипе Маса в Сингапур.
                          На мен ми мият стъклата само като съм с алфата,не знам защо.На една бензиностанция моята тръгна сама с маркуча-бях я оставил без ръчна и изключена от скорост-тогава разбрах,че мога да тичам много бързо
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

ше го направят като в америка скоро, плащаш и тогава пълниш...

Comment

Първоначално публикувано от bongo Покажи съобщение
                              ше го направят като в америка скоро, плащаш и тогава пълниш...
                              И като как ще знам колко точно ще поеме та да го платя предварително?
                              Не всички сипваме за Х лв. ... някои пълним до горе.
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                              X