Известие
Collapse
No announcement yet.
Шофьор зареди за 100 лв. и избяга
Collapse
X
-
Аз знам за следния случай:
някой със сива 156ца сипва и си тръгва от бензиностацнията. Обаче си е сложил друг номер върху своя (напечатен). Напечатеният номер съвпада с номера на един бивш съсед, който също е със сива 156ца. Т.е. тия са видяли неговата кола, че е същата и са му копирали неговите номера.
Естествено полицията обвинява съседа. Спасява се, защото неговата е дизел, а ония сипали бензин.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеАз знам за следния случай:
някой със сива 156ца сипва и си тръгва от бензиностацнията. Обаче си е сложил друг номер върху своя (напечатен). Напечатеният номер съвпада с номера на един бивш съсед, който също е със сива 156ца. Т.е. тия са видяли неговата кола, че е същата и са му копирали неговите номера.
Естествено полицията обвинява съседа. Спасява се, защото неговата е дизел, а ония сипали бензин.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
В Сливен скоро някакъв с Голф 4-ка заплашил момчето на колонката с нож напълнил си резервоара и избягал...Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеПо едно време крадяха номера и ги слагаха с ластици,ама тогава имаш добро управдание(гепи ли са ти номера) ама това с листа е брутално....
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДано поне след такива случаи да подобрят обслужването и да не позволяват клиентите сами да си наливат.
Най много да въведат първо се плаща и след това се зарежда)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеКакво обслужване...винаги те цакат по малко...капка по капка вир...особено, ако е оборотна бензиностанциата.
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеКакво обслужване...винаги те цакат по малко...капка по капка вир...особено, ако е оборотна бензиностанциата.
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Ехххх това ако е бягство здраве му кажи.Едно време на откриването на ОМВ в Перник някои беше пуснал че за откриването зареждането е без пари.Тааа до обед нямаше близо един тон бензин..sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЕ, не знам, но на моята бензиностанция като ми нахакат маркуча и докато се налива ми мият стъклата - веднъж щях да го отнеса тоя маркуч като Фелипе Маса в Сингапур.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от bongo Покажи съобщениеше го направят като в америка скоро, плащаш и тогава пълниш...
Не всички сипваме за Х лв. ... някои пълним до горе.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
Comment