Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за един договор с мтел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    Виж ако можеш помогни на момчето по темата, а не се занимавай с мен и свободният пазар, просто изказах негативното си отношение към тях.
    п.п. казх, че извън темата и ти веднага да разтегнеш локума
    Виж пост 2. Пръв реагирах.
    Няма кой да му помогне. Когато подписваш договор, трябва да четеш, а и когато ще го прекратяваш също.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

преди време не откриха ли 1 офис за консултиране на потребителите, при конфликти с телефонните компании, някъде около пл. Славейков

това не е единичен случай, вероятно биха дали добър съвет как да се процедира

до колкото се сещам от тв репортажите работят към комисията за защита на потребителите и не искат хонорари за тия съвети
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Отиваш в друг офис или в същия и почваш да се разправяш и да си настояваш за своето. И да е подновен автоматично, в последния месец имаш право да си го прекратиш. Искаш им бланка за жалба, пишеш жалба, крещиш, пенявиш се и т.н.

Автоматичните неща са автоматични. За тях служителите не са виновни. Виновни са за това, че не се опитват да помогнат на хората и да им решат проблема породен от грешки в системи, автоматики и т.н.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
          А сега като го загледах видях че приложението с тарифите към договора пише че е подписано на 13/12/2009 а самия договор е подписан на 21/12/2009
          Е май няма накъде, ще живееш още почти година с мечтата да ги разкараш от главата си. Поне се ограничи само до сумата, която ти е по план, аз съм с втора карта на БОБ от която звъня на такива, които не са ми безплатни, на 012 лв/мин. Няма месечна такса, и когато решиш, прекратяваш /но защо да го правя ?! / с едномесечно предизвестие
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
            Е май няма накъде, ще живееш още почти година с мечтата да ги разкараш от главата си. Поне се ограничи само до сумата, която ти е по план, аз съм с втора карта на БОБ от която звъня на такива, които не са ми безплатни, на 012 лв/мин. Няма месечна такса, и когато решиш, прекратяваш /но защо да го правя ?! / с едномесечно предизвестие
            Да бе да. Плащам им неустойката (да им лек пътя към фалита щом така събират пари) и се махам. И ще видим колко още абоната ще им отмъкна.
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
              Да бе да. Плащам им неустойката (да им лек пътя към фалита щом така събират пари) и се махам. И ще видим колко още абоната ще им отмъкна.
              Както си решиш, съмнявам се да намериш кой знае колко по-читави от тях, още повече, че все за нещо си го избрал тоя план. Дай им парите накуп срещу нищо насреща, нали това искат от теб всъщност
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                Както си решиш, съмнявам се да намериш кой знае колко по-читави от тях, още повече, че все за нещо си го избрал тоя план. Дай им парите накуп срещу нищо насреща, нали това искат от теб всъщност
                Да ти кажа иначе им давам определено повече пари а и всеки работещ с клиенти знае че няма финансова равностойност на недоволен и загубен клиент. И да, условията по новия ми договор са в пъти по-добри
                Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

За да не отварям нова тема ще пиша тук...Поредния абсурд свързан с Мтел...

В началото на годината покрай проблемите със сметките, писах някаква молба/заявление за отказване от Мтел...До тук всичко беше добре, докато днес не ми пристигна някакво писмо от някаква фирма, която събирала пари от задлъжнелите към Мтел... В него пише, че ако не платя 178лв и нз си колко стотинки до 3.12.2011 , щели да ме съдят.

Отивам аз до Мтел и ги питам какво става, нали така и така еди кой си месец писах молба за отказване и уж всичко беше точно. Отговора беше, че при тях в системата се водя техен абонат и договора ми изтичал чак на 14.5.2012....И тия 178лв били от насъбрани неплатени месечни такси...Лошото е, че не знам къде съм забутал документа, който тогава като се отказвах ми дадоха Както и да е платих си 180-те лева и звъннах на оператор *88 от мтелска карта на приятел, защото тази, която беше моя отиде в коша за боклук отдавна....

От там ми заявиха, че "моят" номер в същност вече не е мой номер и не се води на мое име, а в м-тел магазина като отидох да си платя тия 180лв си излезе уж моето име на същия този номер ?!??! Нещо тотално се обърках...
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Всичко е точно Светко,просто си поредния извозен от системата.
                    Тебе с нож ли те закараха да платиш без да си проверил?
                    Утре да не ти се обадят пак от Кредит Реформ че имаш още 200лв. неустойка и да хукнеш пак..ама и ти си за бой!
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

За бой съм, че не си пазя документите, където се отказах от тия мизерници...И в крайна сметка останах в шах, защото тия от мтел магазина ми казват, че съм им абонат до май месец 2012, а тия от *88 ми казват, че в същност тоя номер не се води на мое име?!?
                      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Не прочетох всичко написано от колегите, ама щом искат да те изклатят, изклати ги и ти. Свали си терифата на най-ниската и след 1 месец, когато поискаш да прекратиш договора ще им платиш неустойки върху най-ниската тарифа. Обаче, преди да го направиш, помисли! Защото всички са маскари, а от мои наблюдения Мтел са най-малките маскари...
                        Аз все пак си останах на Мтел. Имам и други карти, но скоро ще ги ликвидирам по ред причини.
                        Има недоволни от Мтел, ама аз пък имам прикючения с Виваком и Глобул, а тези от Mтел са ми като детска приказка в сравнение с другите два помияра изкендзани. Само ще ви загатна, че ако пътувате в чужбина виваком и грабул се усират тотално в сметките. Аз избирам по-малкото зло - Мтел....
                        Успех желая на всички с тези наши мобилни оператори!
                        Last edited by Bonev; d.m.y г., 01:49.
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                          Не прочетох всичко написано от колегите, ама щом искат да те изклатят, изклати ги и ти. Свали си терифата на най-ниската и след 1 месец, когато поискаш да прекратиш договора ще им платиш неустойки върху най-ниската тарифа.
                          Не знам /не ща и да знам/ при другите как е, но при глобул смока влиза само навътре-няма сваляне на тарифи надолу, можеш да избереш само по-скъпа.
                          Досадни са и едва ги изтърпявам докато си плащам сметката да ме правят на идиот с новите си "промоции", викам им: - че вие откога имате промоции? Измамници като вас предлагат само нови тояги, а това не е промоция
                          Ама те били длъжни да ми я кажат, аз пък не съм длъжен да слушам глупости!
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                            За да не отварям нова тема ще пиша тук...Поредния абсурд свързан с Мтел...

В началото на годината покрай проблемите със сметките, писах някаква молба/заявление за отказване от Мтел...До тук всичко беше добре, докато днес не ми пристигна някакво писмо от някаква фирма, която събирала пари от задлъжнелите към Мтел... В него пише, че ако не платя 178лв и нз си колко стотинки до 3.12.2011 , щели да ме съдят.

Отивам аз до Мтел и ги питам какво става, нали така и така еди кой си месец писах молба за отказване и уж всичко беше точно. Отговора беше, че при тях в системата се водя техен абонат и договора ми изтичал чак на 14.5.2012....И тия 178лв били от насъбрани неплатени месечни такси...Лошото е, че не знам къде съм забутал документа, който тогава като се отказвах ми дадоха Както и да е платих си 180-те лева и звъннах на оператор *88 от мтелска карта на приятел, защото тази, която беше моя отиде в коша за боклук отдавна....

От там ми заявиха, че "моят" номер в същност вече не е мой номер и не се води на мое име, а в м-тел магазина като отидох да си платя тия 180лв си излезе уж моето име на същия този номер ?!??! Нещо тотално се обърках...
                            Ако мога да ти дам някакъв правен съвет...
                            Дори да се стигне до граждански иск от тяхна страна за тия 180 лева ти по всяко време можеш да го платиш и ще прекратят делото поради отпаднало основание...
                            Нещо повече- до тогава можеш да събереш доказателства ,че си се отказал-те си имат архив , ако помниш датата (или поне горе долу) им кажи да проверят ,като им кажеш ,че си сигурен и имаш дори свидетели.
                            С цялото писание искам да ти кажа ,че поне можеш да не плащаш веднага сега ,а има как да изчакаш дори да изтече тоя срок и ако се стигне до дело можеш ,чак тогава да платиш и не могат да те съдят. А ако си сигурен и има как да го докажеш по несъмнен начин- още сега можеш да подадеш жалба в Комисията по защита на потребителите. http://www.kzp.bg/
                            Доколкото знам ,има ефект особено при Мтел покрай техните проблеми в системата от последната година.
                            Дано съм бил полезен
                            Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Working...
                            X