Някой ще ми каже ли ,кой е филма с Парцалев ,в който си чакал синия запорожец ? Сега гледах откъс и се оказа ,че въпреки че съм фен на бг старото кино ,не съм гледал филма ,или поне не си спомням . Ама името като не го знам ....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Заглавие на един стар филм
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщениеДва диоптъра далекогледство?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Като си фен на старото бълггарско кино не знам дали си гледал Прокурорът, по Г.Джагаров, в главните роли Георги Георгиев Гец и Йордан Матев.Тоя филм не е пускан след създаването си, беше пуснат за една две седмици в кино Славейков /софиянци го знаят/ за две седмици през 1990 някяде и отново беше спрян.филмът е много добър, като се има предвид, че е правен някъде около 1970 г.Last edited by fred; d.m.y г., 18:34.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеКато си фен на старото бълггарско кино не знам дали си гледал Прокурорът, по Г.Джагаров, в главните роли Георги Георгиев Гец и Йордан Матев.Тоя филм не е пускан след създаването си, беше пуснат за една две седмици в кино Славейков /софиянци го знаят/ за две седмици през 1990 някяде и отново беше спрян.филмът е много добър, като се има предвид, че е правен някъде около 1970 г.
П.П. сега попрочетох рецензии за филма ,отзивите не са цветущи .. Ще го пропуснаLast edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 19:38.
Comment
-
Филмът е сериозен, напомняше ми на този Покаяние, руският, май по точно грузински, но той е правен през 1984, доста по късно..
То така и така се заговорихме, виж и него ако не си го гледълДоста разстърсващ е вторият, първият, нашият е по спокоен, но също много силен.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеФилмът е сериозен, напомняше ми на този Покаяние, руският, май по точно грузински, но той е правен през 1984, доста по късно..
То така и така се заговорихме, виж и него ако не си го гледълДоста разстърсващ е вторият, първият, нашият е по спокоен, но също много силен.
Comment
Comment