Известие

Collapse
No announcement yet.

Заглавие на един стар филм

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Заглавие на един стар филм

Някой ще ми каже ли ,кой е филма с Парцалев ,в който си чакал синия запорожец ? Сега гледах откъс и се оказа ,че въпреки че съм фен на бг старото кино ,не съм гледал филма ,или поне не си спомням . Ама името като не го знам ....

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Не съм сигурен, но все ми се върти в главата филмът "Кит".
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Два диоптъра далекогледство?
      Alfa 156
      ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
        Мисля, че ти ще се окажеш прав.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
          Точно това е.
          Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
          ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
          Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Благодаря намерих го .. и му се порадвах

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Като си фен на старото бълггарско кино не знам дали си гледал Прокурорът, по Г.Джагаров, в главните роли Георги Георгиев Гец и Йордан Матев.Тоя филм не е пускан след създаването си, беше пуснат за една две седмици в кино Славейков /софиянци го знаят/ за две седмици през 1990 някяде и отново беше спрян.филмът е много добър, като се има предвид, че е правен някъде около 1970 г.
              Last edited by fred; d.m.y г., 18:34.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Като си фен на старото бълггарско кино не знам дали си гледал Прокурорът, по Г.Джагаров, в главните роли Георги Георгиев Гец и Йордан Матев.Тоя филм не е пускан след създаването си, беше пуснат за една две седмици в кино Славейков /софиянци го знаят/ за две седмици през 1990 някяде и отново беше спрян.филмът е много добър, като се има предвид, че е правен някъде около 1970 г.
                Не,не съм го гледал ,1968 година е правен филма ,ще го гледам и него. Принципно си падам по сатирата българската ,може би затова съм пропуснал този, а и Джагаров е според мен халтураджия.

П.П. сега попрочетох рецензии за филма ,отзивите не са цветущи .. Ще го пропусна
                Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 19:38.

sigpic
                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Филмът е сериозен, напомняше ми на този Покаяние, руският, май по точно грузински, но той е правен през 1984, доста по късно..
                  То така и така се заговорихме, виж и него ако не си го гледъл Доста разстърсващ е вторият, първият, нашият е по спокоен, но също много силен.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    Филмът е сериозен, напомняше ми на този Покаяние, руският, май по точно грузински, но той е правен през 1984, доста по късно..
                    То така и така се заговорихме, виж и него ако не си го гледъл Доста разстърсващ е вторият, първият, нашият е по спокоен, но също много силен.
                    както написах,падам си по сатирата и комедията.Сериозните филми не са ми страст.

sigpic
                    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Като е тръгнала темата ,трябва да гледате "Стъпки в пясъка" . Доста смислен филм ,може би единствения ,който си заслужава наистина от съвременните бг филми

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                      X