Известие

Collapse
No announcement yet.

италианките по автокъщите...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• италианките по автокъщите...

Тези дни обикалям за нова/стара кола.Мисля да спестя на някой колега разкарване като пиша какво виждам нагоре надолу.Такава тема само ще ни е от помощ.
    Каса Ауто-околовръстно софия след суходол
    -156 алфа 2003 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...073&f1=details
    Няма съединител,работи в началото като трактор,тресе-после се успокоява.Интериора е мърляв,дръжки на вратите почупени.Съдрана от каране на нереолни км според мен.волана е изпокъсан.Цена без да са пазаря4400-не става.
    -алфа 166-не я запалих беше с блокирала навигация-бяха я разкостили за да я разкодират.С различни гуми изприти,малки забележки по интериора.Също изглежда съдрана от каране-10500 крайна цена не искат под нея.

утре още
    Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
    156 1,8ТS-99 ......
    EX
    159 1,9 JTD-08

И аз наскоро си припомних някои факти за колите от автокъщи: в реалност 99.9% от тях нямат нищо общо със снимката; ако се появи нещо наистина читаво, то в повечето случаи изобщо не стига до "мобиле"-то ами някой го лапва още на първия ден; като цяло пазара е ефективен - вътрешен фейс 156 с 2.4 мотор с кожа и хубави лети джанти за 5 бона няма читава

Comment

Аз отдавна разправям, че никой няма интерес да внесе читава Алфа в България, защото няма кой да я купи.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
        Тези дни обикалям за нова/стара кола.Мисля да спестя на някой колега разкарване като пиша какво виждам нагоре надолу.Такава тема само ще ни е от помощ.
        Няма съединител,работи в началото като трактор,тресе-после се успокоява.Интериора е мърляв,дръжки на вратите почупени.Съдрана от каране на нереолни км според мен.волана е изпокъсан.Цена без да са пазаря4400-не става.
        -алфа 166-не я запалих беше с блокирала навигация-бяха я разкостили за да я разкодират.С различни гуми изприти,малки забележки по интериора.Също изглежда съдрана от каране-10500 крайна цена не искат под нея.

утре още
        тази кола е обявана като ПЕРФЕКТНА! Пита ли го тоя джамбаз какво значи ПЕРФЕКТНА!

Comment

За тази автокъща "CASA AUTO", аз лично останах с добро впечатление- ходих да гледам една 166 2.0 155 коня и беше в задоволително състояние (за парите 3200лв), но за съжаление някой ме беше изпреварил, като отидох след няколко дни да я взимам. Тогава човека ми разреши да си вържа компютър и да правя каквото си искам разгледах я цялата от всякъде, пипах където си поисках и ми се стори, че не ме е лъгал за нищо. Все пак моето мнение не е най-компетентното и щях да водя и майстор да я види, но уви- за сега не виждам подобни оферти, дето да ми грабнат окото. Пожелавам успех на всички, дето ще набиват пари за "нови" коли
          145 1.6 boxer
          146ti

Comment

Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение

утре още
            Тази мислех да я оглеждам в събота, ама може да си го спестя. Странно ми е, че на снимките изглежда доста добре, даже супер, но явно на живо не е точно така - не очаквах чак толкова драстична разлика.
            Какво имаш предвид с "почупени" дръжки на вратите и "мърляв" интериор? Дръжките са си на мястото по снимките, а салона изглежда добре почистен?!

П.П.
            Коя е 166-цата?

---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:38 ----------

Ако имаш път към Горубляне, хвърли едно очо и на тОз екземпляр - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...831&f1=details
            sigpic

Comment

този екземпляр е за утре....А 166 цата беше прясно пристигнала.
              Алфа 156 в МЖ ауто обявена на 7900 гр.софия-
              хората са разбрани в автокъщата.колата има лек удар отпред и лек по багажника.скърцат и тампони по предницата иначе е относително стегната.съединителя е накрая но още се държи.няма резервна гума.пали без проблем.има малко изгорено по седалките от цигара но не е нищо фрапиращо.

под мърляв интериор имам предвид ,че салона е откровенно износен и непазен,тук таме е леко закъсан.дръжката на шофорската врата си е на място но е изкормена/не се връща/волана си е откровенно изпокъсан.....ианче за каса ауто нищо лошо виждал съм при тях и читави коли.

п.с.Трябва да се има предвид,че аз не съм критерии.Правя драма от минимални драскотини и дефекти.С две думи-капризен съм.
              Last edited by alex052; d.m.y г., 19:12.
              156 1,8ТS-99 ......
              EX
              159 1,9 JTD-08

Comment

Тъкмо това щях да кажа - не се ли вталясваш много.... все пак са употребявани коли
                Конкретно на тази синята в 'КасаАуто', даже на снимките си личи, че шофьорската врата не се затваря хубаво горе, та може да е имала щети там, щом и дръжката е сдала багажа.
                Да разбирам ли, че тя може да се купи за 4000лв., че и по-евтино? Как ти се стори продавача от към пазарлък?
                Според мен, ако няма фрапиращи проблеми, с всички останали ремонти да се оскъпи до 5000лв. е добре
                С регистрация, Г.О., каско и обслужване към 6000лв.
                Не знам дали щe има по-добро предложение за тези пари?!
                А и кой дава гаранция, че тези от 6000лв. нямат проблеми.....
                Сам виждаш, че другата черната е с една година по-нова, струва двойно повече, НО пак има болежки!
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  ...да се оскъпи до 5000лв. е добре
                  С регистрация, Г.О., каско и обслужване към 6000лв.
                  Демпферната шайба, която почти гарантирано е заминала струва над 300 лева, има една обтяжна ролка на пистовия ремък, която също струва 300 лева, другите ролки, ремъци и т.н. са на по-нормални цени, но пък са много на брой... Ако искаш да я обслужиш така, че да си спокоен, че колата е здрава а не да закрепиш нещата и да я чакаш всеки момент да тропне нещо, над 1000 лева са само частите при точно този мотор. ГО на 150 коня кола е към 200 лева, а каското под 400-500 няма как да струва...

Comment

дали се втелясвам или не не знам.това си е мое мнение.не мисля че трябва да се купи кола която тепърва да се ремонтира/освен обслужване/ такава и сега си имам.като взех алфата/е вярно смених ходовата част но знаех че е за смяна / но след това не съм я пипал освен обслужване 3 години/около 60 000км./.след това започна да дава ядове.Лично аз няма да взема кола която е била за морга в италия или другаде в европа да я ремонтирам и карам.Естественно всичко е въпрос на критерии и гледна точка.
                    156 1,8ТS-99 ......
                    EX
                    159 1,9 JTD-08

Comment

Аз от 7 години карам все чисто ниви коли и може би за това не очаквам много от употребяваните, но дори да приемем, че една такава кола отиде от 4000лв. до 6000лв., то не мислите ли, че ще е в много добро състояние след това?!
                      Ако пък има нещо токлова сериозно за ремнт, значи и покупната цена ще се свали още.
                      Дори и 6500лв. да излезне, пак трябва да е наистина изрядна отвсякъде и да не се ремонтира доста време
                      Реално по 6000лв. се продават изрядни '156' с 2-3 години по-стари от тази....

---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:38 ----------

А и пак ще кажа, че по-високата цена не дава гаранция за качество у нас
                      sigpic

Comment

Подкрепям, че високата цена на употребявани автомобили у нас не винаги е гаранция за качество.
                        Всеки да избира каквато си иска по вид и на каквато си иска цена, но да има нагласа за още 4-5000лв да си я дооправи, пък дано да има късмет да не ги похарчи всичките.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Аз отдавна разправям, че никой няма интерес да внесе читава Алфа в България, защото няма кой да я купи.
                          Що мислиш така,аз внесох преди няколко месеца една 156ца,но още като я свалих от автовоза,замина за Македония с 2 бона горница за мен.Даже беше селеспид,уж не се търсели много.
                          155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                          Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Както някой спомена в една друга тема - читавите коли май изобщо не достигат до свободния пазар

---------- Post added at 10:40 ---------- Previous post was at 10:34 ----------

Ето и едно ново попълнение - след обяд сигурно ще мина от там, че ми е близо....
                            http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...817&f1=details
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                              Както някой спомена в една друга тема - читавите коли май изобщо не достигат до свободния пазар
                              Аз... А тия дето им стоят обявите от няколко седмици и повече направо няма смисъл да се гледат...
                              Това последното определено хваща окото

Comment

Working...
                              X