If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мен са ми искали да им покажа стикера за проверка на бутилката иначе не зареждат.
тука теста за теч е 15-20лв и се извършва или с високотехнологична бутилка от минерална вода с пробита капачка и сапунена вода или газдетектор който не може да се задейства даже и цяла седмица да караш на боб и леща
както каза старата лисица - сега едни наши хора ще правят "проверки"
същия тука в съюза на автомобилистите не можа да хване кола с теч. освен това газанализатора им е капут. показваше богата смес дори по едно време сондата му като не беше изобщо в ауспуха бах го в съюза ....
хаха помня го това аз :Д да ева и сондата му дърпам аз по-малко навън,навън ония се мармори много гори то по-зле от жигула накрая я извадих от ауспуха цифрите немърдат пак много горяло .Пък неговия голф карбуратор как го бил задушавал и излизало отзад мирис на цветенца :Д се едно карал розово масло :Д . Инъче за гаста имах солидни течове от защитният клапан (пружинката му бе умекнала) та не го знаех това тогава само го подозирах и отивам при тос дето е на прегледа за гас,викам му тече отнякъде смърди ми целия гараж и вади той стария си гас детектор който като гледам е от поне 20 год и почна да цъка навред нищо неоткри . Само ми каза може да е от клапа може от бутилката,може по пътя някъде на изпуска,ама вика почти съм сигурен ,че не е от буренцата,дължиш ми 10 лв вика :Д казах му : като оправя проблема на прегледа ще ти платя ,големи тарикати еййй !
Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Comment