Известие

Collapse
No announcement yet.

Промени касаещи газовите уредби.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
    мен са ми искали да им покажа стикера за проверка на бутилката иначе не зареждат.
    тука теста за теч е 15-20лв и се извършва или с високотехнологична бутилка от минерална вода с пробита капачка и сапунена вода или газдетектор който не може да се задейства даже и цяла седмица да караш на боб и леща
    както каза старата лисица - сега едни наши хора ще правят "проверки"
    Тоя детектор чука като гайгеров брояч
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
      Тоя детектор чука като гайгеров брояч
      същия тука в съюза на автомобилистите не можа да хване кола с теч. освен това газанализатора им е капут. показваше богата смес дори по едно време сондата му като не беше изобщо в ауспуха бах го в съюза ....
      точка

Comment

хаха помня го това аз :Д да ева и сондата му дърпам аз по-малко навън,навън ония се мармори много гори то по-зле от жигула накрая я извадих от ауспуха цифрите немърдат пак много горяло .Пък неговия голф карбуратор как го бил задушавал и излизало отзад мирис на цветенца :Д се едно карал розово масло :Д . Инъче за гаста имах солидни течове от защитният клапан (пружинката му бе умекнала) та не го знаех това тогава само го подозирах и отивам при тос дето е на прегледа за гас,викам му тече отнякъде смърди ми целия гараж и вади той стария си гас детектор който като гледам е от поне 20 год и почна да цъка навред нищо неоткри . Само ми каза може да е от клапа може от бутилката,може по пътя някъде на изпуска,ама вика почти съм сигурен ,че не е от буренцата,дължиш ми 10 лв вика :Д казах му : като оправя проблема на прегледа ще ти платя ,големи тарикати еййй !
        Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Working...
        X