Известие

Collapse
No announcement yet.

Разбиха ми колата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ми що щото за саморазправа ей за тва ... шото не съм викнал господата с фуражките ми сам си го почнал сам да го с минутка закъснение и брат ми се включи ама него го оправдаха, че немаше годинки а на мен условна ... но пича си го получи де..
    TechSpec/ Alfa Romeo 145 1.4i 16V TSpark '98

Comment

а бандита не го ли пратиха на Карибите да се отпусне след преживяното, се пак е жертва......... няма такъв рай за бандюгите като БГ.... да пази господ
      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Така е бате едно приятелче полицайче,ми казваше законите са такива,че ако хванеш крадец в дома си да гледаш ако го гърмиш да не е в гръб и да имаш свидетел защото в противен случай си фира.
        1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
        2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
        1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Незнам къде го пратиха само знам, че аз го пратих на двуседмична почивка в окръжна от който 2 дни му се губят спомням си, че тогава бяха на мода вер махтовете

Comment

Много интересна тема(в кавички по скоро),но тя пак си е инетресна.Е мен тая тема особено ме засяга,защото живея в най голямото мангалско гето на Балканския полуостров.И 3,4 пъти са ме нападали(къде пред входа,къде във входа),но от как на няколко пъти ги гърмях с газовия пищов заобикалят блока.Даже един мангал беше ходил да се оплаква в нашето районно,че го нападнали с пистолет(демек за случая когато той ме нападна и като го гръмнах се изстреля като тапа из входа Нека,нека.Радвам се,че и вие ги накзвате според заслуженото .Крайно време е да се научат ,че имат не само права, но и задължения-най вече да спазват обществените норми.Иначе...аз лично не прощавам....на който се опита да наруши спокойствието ми .Хубавото е ,че полицаите в нашето районно са достатъчно интелигиентни хора ,че да ги разбират тия неща и ме окуражават да не се плаша и да свивам уши търпейки тези безчинства , а по скоро да си отстоявам моите права Но ,знам че оправия няма (поне няма лесно),трябва да се пазим и да вземаме максимално мерки за собствената сигурност и сигурността на автомобилите ни

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
            Втора национална среща на 155

Comment

Браво колежке само така!!!Ти си много добър пример за женското съсловие
              Grande Punto 1.9 Sporт
              98 Alfa 145 1.6 16V TS-bivshata

Comment

Много се кефя на жени с пищови... а най се кефя когато знаят как да ги ползват и ги ползват... БРАВО

edit: Все още немога да убедя мойта госпожичка да си носи пищоФчето

Comment

Абе и аз съм си мислел за пищовче ама бойно, че поне да има поражения.
                  Но после като се замислих реших , че една тръба също прави добри поражения, а е и по-евтино. Най-хубавото е че после пестиш време и разправии по съдилища. А газовото пистолетче може да се окаже нож с две остриета и в един момент да се прецека сам човек. Аз препоръчвам една тръба в багажника, един бокс в джоба и нека ми скочат
                  Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                  EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                  EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

волен с.....в!!! да ги....
                    '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

хахаха тоя е пък няма такъв б....к. Праи се на мъж на магистралата, раздава правосъдие. За мен това е човек който злоупотребява с власта която му е дадена и колкото повече власт му се дава толкова по зле ще става. Расистка партия е последното което ни трябва в момента.
                      Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                      EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                      EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от 50 cent
                        хахаха тоя е пък няма такъв б....к. Праи се на мъж на магистралата, раздава правосъдие. За мен това е човек който злоупотребява с власта която му е дадена и колкото повече власт му се дава толкова по зле ще става. Расистка партия е последното което ни трябва в момента.
                        10х за тва мнение. Този човек е болен, не е добре с главата, а хората, които казват че ше гласуват за него просто незнам, слепи ли са, на слепи се правят ли. Аз от политика не разбирам, но тва не е политик а сеирджия. Даже понякога си мисля, че БСП и СДС го пуснаха в парламента, щото им е скучно да се посмеят малко
                        Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Вие от майтап не разбирате ли?! и в допълнение - тук не е трибуната на Парламента все пак.
                          А иначе за крадливите мангали сте прави - само кютек му е майката!
                          '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

Първоначално публикувано от Hristo_156
                            Вие от майтап не разбирате ли?! и в допълнение - тук не е трибуната на Парламента все пак.
                            А иначе за крадливите мангали сте прави - само кютек му е майката!
                            Баце язе на сам у парламену демократин ииии един пат се опитах да влезем да кажем нешо от трубуната ма ме посрешнаа с шамарчета та затва пишем тука че сам си у нас си!
                            Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Само бой за крадливите манговци!!!

Волен че е болен, болен е, но аз съм съгласен да присъства подобна партия в опзицията, която да напомня на циганетата че и за тях има закони. Но е факт че сички ги ползват само по избори. Даже воленчо ги забрави нещо ... изборно време е ...
                              Само да си взема афлата и ставам невидим ....

Comment

Working...
                              X