If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми що щото за саморазправа ей за тва ... шото не съм викнал господата с фуражките ми сам си го почнал сам да го с минутка закъснение и брат ми се включи ама него го оправдаха, че немаше годинки а на мен условна ... но пича си го получи де..
Така е бате едно приятелче полицайче,ми казваше законите са такива,че ако хванеш крадец в дома си да гледаш ако го гърмиш да не е в гръб и да имаш свидетел защото в противен случай си фира.
Незнам къде го пратиха само знам, че аз го пратих на двуседмична почивка в окръжна от който 2 дни му се губят спомням си, че тогава бяха на мода вер махтовете
Много интересна тема(в кавички по скоро),но тя пак си е инетресна.Е мен тая тема особено ме засяга,защото живея в най голямото мангалско гето на Балканския полуостров.И 3,4 пъти са ме нападали(къде пред входа,къде във входа),но от как на няколко пъти ги гърмях с газовия пищов заобикалят блока.Даже един мангал беше ходил да се оплаква в нашето районно,че го нападнали с пистолет(демек за случая когато той ме нападна и като го гръмнах се изстреля като тапа из входа Нека,нека.Радвам се,че и вие ги накзвате според заслуженото .Крайно време е да се научат ,че имат не само права, но и задължения-най вече да спазват обществените норми.Иначе...аз лично не прощавам....на който се опита да наруши спокойствието ми .Хубавото е ,че полицаите в нашето районно са достатъчно интелигиентни хора ,че да ги разбират тия неща и ме окуражават да не се плаша и да свивам уши търпейки тези безчинства , а по скоро да си отстоявам моите права Но ,знам че оправия няма (поне няма лесно),трябва да се пазим и да вземаме максимално мерки за собствената сигурност и сигурността на автомобилите ни
Абе и аз съм си мислел за пищовче ама бойно, че поне да има поражения.
Но после като се замислих реших , че една тръба също прави добри поражения, а е и по-евтино. Най-хубавото е че после пестиш време и разправии по съдилища. А газовото пистолетче може да се окаже нож с две остриета и в един момент да се прецека сам човек. Аз препоръчвам една тръба в багажника, един бокс в джоба и нека ми скочат
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
хахаха тоя е пък няма такъв б....к. Праи се на мъж на магистралата, раздава правосъдие. За мен това е човек който злоупотребява с власта която му е дадена и колкото повече власт му се дава толкова по зле ще става. Расистка партия е последното което ни трябва в момента.
Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
хахаха тоя е пък няма такъв б....к. Праи се на мъж на магистралата, раздава правосъдие. За мен това е човек който злоупотребява с власта която му е дадена и колкото повече власт му се дава толкова по зле ще става. Расистка партия е последното което ни трябва в момента.
10х за тва мнение. Този човек е болен, не е добре с главата, а хората, които казват че ше гласуват за него просто незнам, слепи ли са, на слепи се правят ли. Аз от политика не разбирам, но тва не е политик а сеирджия. Даже понякога си мисля, че БСП и СДС го пуснаха в парламента, щото им е скучно да се посмеят малко
Вие от майтап не разбирате ли?! и в допълнение - тук не е трибуната на Парламента все пак.
А иначе за крадливите мангали сте прави - само кютек му е майката!
Вие от майтап не разбирате ли?! и в допълнение - тук не е трибуната на Парламента все пак.
А иначе за крадливите мангали сте прави - само кютек му е майката!
Баце язе на сам у парламену демократин ииии един пат се опитах да влезем да кажем нешо от трубуната ма ме посрешнаа с шамарчета та затва пишем тука че сам си у нас си!
Волен че е болен, болен е, но аз съм съгласен да присъства подобна партия в опзицията, която да напомня на циганетата че и за тях има закони. Но е факт че сички ги ползват само по избори. Даже воленчо ги забрави нещо ... изборно време е ...
Comment