Известие

Collapse
No announcement yet.

Календар на КАРБ за 2012 год.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Календар на КАРБ за 2012 год.

Уважаеми колеги,
    Календара на Клуб Алфа Ромео България за 2012 година е отпечатан. Всеки който желае може да си поръча.
    Цената на календара е 18 лв за многолистовия календар и 5 лв за работния

За членовете на клуба цената ва многолистовия е 12 лв .,работния календар е подарък

Заявки можете да пращате на info@clubalfaromeo.com като пишете брой, име, адрес и телефон. Календарите ще изпращаме с куриер с наложен платеж или лично за колегите от София.
    За колегите от един и същ град можем да пращаме и на куп с оглед по малко разходи ако се организират.

Префю на календарите:
    ednosekcionen 250x6501.png:
    http://dox.bg/files/dw?a=ef10b3dc74

Alfa Romeo 2012.pdf:
    http://dox.bg/files/dw?a=17cf0b2219
    Last edited by fiore; d.m.y г., 12:57.
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Нима е нямало нито една предоставена снимка на "реална" българска Алфа? В темата "Красиви снимки на вашата лична АЛФА..." има стотици. Друг е въпроса, че повечето са с ниска резолюция или не може да се използват без съгласието на авторите им.
    Last edited by b_angelov; d.m.y г., 06:52.
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
      Нима е нямало нито една предоставена снимка на "реална" българска Алфа? В темата "Красиви снимки на вашата лична АЛФА..." има стотици. Друг е въпроса, че повечето са с ниска резолюция или не може да се използват без съгласието на авторите им.
      155 осем хиляди клапана 16 вериги
      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Супер се е получило!Браво за положените усилия и благодаря !
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
          Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

ПОдкрепям, има достатъчно добри снимки...
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Аз ще искам 3 "работни календара" и съм от София. Трябва ли да пиша на емейла?

А впрочем, календарите готови ли са и може ли от утре да почваме да ги получаваме? Защото в други ден излизам в отпуска и няма да ме има чак до 3ти Януари в София.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
              AR 155 2.0 16v SUPER
              Toyota Corolla 2014 S Premium
              Moskvich 2140

Comment

Снимките в темата не са в резолюция подходяща за добър печат, В темата в която помолихме за снимки има изпратени точно 6 снимки.
                Съжаляваме. Наясно сме, че повечето искат точно тяхната кола да бъде на календара но въпреки това не предоставиха снимков материал.
                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                sprint tropheo
                155/1.8
                156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                  Снимките в темата не са в резолюция подходяща за добър печат, В темата в която помолихме за снимки има изпратени точно 6 снимки.
                  Съжаляваме. Наясно сме, че повечето искат точно тяхната кола да бъде на календара но въпреки това не предоставиха снимков материал.

Цецо, измисли ден и час за среща на всички желаещи от София, за да не трябва всеки индивидуално да се уговаря с теб и да ти губи времето.
                  П.П. аз ще взема по 1 от 2та модела.

Comment

За календара за 2013 ще има, аз лично обещавам. Само от ендуранса на Калояново имам достатъчно материал, а нищо чудно сега през 2012 да успея и още нови хубави снимки да направя на други Алфи... не се включих с предложения тази година, защото според писаното в темата, бях изпуснал срока - ДКБ доста "късно" решиха да организират това състезание.
                    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение

Цецо, измисли ден и час за среща на всички желаещи от София, за да не трябва всеки индивидуално да се уговаря с теб и да ти губи времето.
                      П.П. аз ще взема по 1 от 2та модела.
                      Добра идея! между коледа и нова година ще е първата дата.
                      sprint tropheo
                      155/1.8
                      156/2.0 Selespeed

Comment

Добра идея! между коледа и нова година ще е първата дата.
                        Чакам инфо

Comment

Изпратих мейл с моята заявка.
                          Кога да очакваме изпращане ?
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Календара според мен като качество е супер и като стайлинг .... Обаче този календар не е с нашите коли и си изглежда като чиста реклама на Милано Моторс! Аз лично не желая да имам такъв!

Идеята на този календар е клуба да зарадва феновете и членовете си с календар а не да вземе пари за реклама от Милано Моторс и да направи посредствен календар!
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

<info@clubalfaromeo.com>:
                              user is over quota

Не мога да пратя мейл....
                              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                              Mazda 6 2.3 2005
                              sigpic

Comment

Working...
                              X