Първоначално публикувано от fiore
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Календар на КАРБ за 2012 год.
Collapse
X
-
Днес се видях с Цецо и си взех два работни и един многолистов календар. Единия вече го закачих при мен на работа.
Хартията е супер, а снимките в големия календар, много добре изглеждат, с перфектна резолюция и качество.
п.с: Мерси Цецо за лепенките с името на клуба
п.с2: Не виждам, какво толкова като го има логото на "М.М" ?
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
Щом темата е за разпространението - аз няма да взема тази година....цяла година да гледам един и същ модел...Last edited by Alexandrov70; d.m.y г., 00:35.ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениеЩом темата е за разпространението - аз няма да взема тази година....цяла година да гледам един и същ модел...
Comment
-
Аз пък, ще си взема по един от двата.
Алфи има на него, защо да не си го взема? Някой от вас ако има алтернативен календар с Алфи, защо не го покаже - и него ще си взема! Нека има лого на собствената му фирма ако ще, лошо няма.
Само че никой не си мръдна задника да направи каквото и да било, защото отнема време, усилия и нерви.
Ако всеки един активен потребител реши да си каже мнението, дали му харесва календара, или- не ще стане мазало в темата. Направете си тема "антикалендар"и си пишете в нея, тук нека остане за желаещите да го закупят.
Весели празници на всички!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеАз пък, ще си взема по един от двата.
Алфи има на него, защо да не си го взема? Някой от вас ако има алтернативен календар с Алфи, защо не го покаже - и него ще си взема! Нека има лого на собствената му фирма ако ще, лошо няма.
Само че никой не си мръдна задника да направи каквото и да било, защото отнема време, усилия и нерви.
Ако всеки един активен потребител реши да си каже мнението, дали му харесва календара, или- не ще стане мазало в темата. Направете си тема "антикалендар"и си пишете в нея, тук нека остане за желаещите да го закупят.
Весели празници на всички!
конкурса беше за хоризонтален календар 13 листа със заглавната или вертикален със 7 листа със заглавната.
привидно на хоризонталния има повече снимки, но на него подхожда по една голяма снимка на страница-както се вижда и от избрания.
аз се насочих към вертикалния, който позволява хоризонтално членение и може да се поместят повече и различен формат снимки без да изглеждат претрупани нещата.
споделям и това което не харесвам в избрания календар, като с мнението си не обиждам никого и не задължавам кой да е да се съгласява с него.
- семпъл е. особено големите бели полета с месеца
- студен е
- излъчва статичност
- еднообразен
- всяка снимка на месеца не дава отношение към съответния месец. а е календар все пак
- заглавната страница няма отношение и връзка към съдържанието
- не ми прилича на клубен календар
- няма нито една мацка в него
- семпъл казах ли
призовавам организаторите да ни покажат и другите проекти за да видим конкуренцията, къде сме и на къде се ориентираме.точка
Comment
-
Евала за усилията в конкурса колега , но няколко думички и аз да кажа :
- календара не е нужно да е и с мацки ... поне повечето хора, с които съм говорил споделят това мнение;
- календара е уж 13 листа, а са реално 7 със заглавната страница ...
- че е студен и статичен - подкрепям на 100%, но това са направили авторите все пак;
- и пак да се повторя - защо има толкова повторение на едни и същи автомобили ??? (визирам Мито и 159) - все едно Алфа Ромео има само 3 модела ...
Иначе качеството е добро, доста по-добре е по мое мнение от миналогодишния.
За догодина се надявам на по-ранно задействане и събиране на материали
П.П. И аз искам да бъдат показани и останалите проекти !
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеП.П. И аз искам да бъдат показани и останалите проекти !
Ама мисля,че първо трябва да се попитат хората, които са пратили дали са съгласни.
Защото моите неща не искам да се показват!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщениеАма мисля,че първо трябва да се попитат хората, които са пратили дали са съгласни.
Защото моите неща не искам да се показват!
в един конкурс /нали "конкурс" беше озаглавено/ трябва да се покаже кой и с какво участва и кой избира. нали!
ПП
а кой е автора на спечелилия проект и имаше ли конкурс изобщо.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениее, айде сега. ако си участвала и беше спечелила, нали щяхме да го гледаме.
в един конкурс /нали "конкурс" беше озаглавено/ трябва да се покаже кой и с какво участва и кой избира. нали!
Ами след като календара е готов, значи мога да не искамsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщениеАми след като календара е готов, значи мога да не искамточка
Comment
-
Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщениеАми след като календара е готов, значи мога да не искамsigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщениеИнтересни са ти снимките....поне това което аз съм видял!Покажи ги
Не искам!sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщениеНе искам!GTV 1.8 TS
Comment
Comment