Първоначално публикувано от nickyto
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
За привържениците на Третия Райх,СССР,Китай и прочие........
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеМи да ме обвинят.....не ми дрем.......ама кой е казал,че Троя е гръцка??????
Ми то никой преди 16 в. не е писал за славяни, ама сега четеш в официалната история за морето от славяни...bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеМи то никой преди 16 в. не е писал за славяни, ама сега четеш в официалната история за морето от славяни...Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Ето какво е написал сталин преди 1000 години ( мисля че повечето от вас ще разберат за какво става дума ) Странно как е предрекъл бъдещето . След като го прочетох това вече не го смятам за глупак ( както преди ) Не че съм му фен де , ама това показва че изобщо не е бил от глупавите.
""Многие дела нашей партии и народа будут извращены и оплеваны прежде всего за рубежом, да и в нашей стране тоже. Сионизм, рвущийся к мировому господству, будет жестоко мстить нам за наши успехи и достижения. Он все еще рассматривает Россию как варварскую страну, как сырьевой придаток. И мое имя тоже будет оболгано, оклеветано. Мне припишут множество злодеяний.
Мировой сионизм всеми силами будет стремиться уничтожить наш Союз, чтобы Россия больше никогда не могла подняться. Сила СССР - в дружбе народов. Острие борьбы будет направлено прежде всего на разрыв этой дружбы, на отрыв окраин от России. Здесь, надо признаться, мы еще не все сделали. Здесь еще большое поле работы.
С особой силой поднимет голову национализм. Он на какое-то время придавит интернационализм и патриотизм, только на какое-то время. Возникнут национальные группы внутри наций и конфликты. Появится много вождей-пигмеев, предателей внутри своих наций.
В целом в будущем развитие пойдет более сложными и даже бешеными путями, повороты будут предельно крутыми. Дело идет к тому, что особенно взбудоражится Восток. Возникнут острые противоречия с Западом.
И все же, как бы ни развивались события, но пройдет время, и взоры новых поколений будут обращены к делам и победам нашего социалистического Отечества. Год за годом будут приходить новые поколения. Они вновь подымут знамя своих отцов и дедов и отдадут нам должное сполна. Свое будущее они будут строить на нашем прошлом.""
И. Сталин. Из записи беседы с А.М. Коллонтай, ноябрь 1939 г.
---------- Post added at 11:22 ---------- Previous post was at 11:18 ----------
А и ,между другото, някой да е чувал за летището в Денвър?Last edited by Orm; d.m.y г., 12:26.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Не знам какво имаш на ум с летището в Денвър.
Иначе чичко Джо е един от малкото хора с уникални мозъци.
Гений на своето време.
Зъл гений, но гений.
Ленин е изрод, но тъпанар-предател и не успява да изтрепе толкова, колкото Сталин.
Все пак в съчиненията на Сталин никъде не се говори за разстрели на деца.
Виж Ленин не е имал чак толкова големи скрупули.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеМи винаги има нужда и от малко хумор
Ама някои твърде се вживяха в тея хуморески...bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Колегата вероятно има в предвид характерната форма на летището с полосите за излитане и кацане, които напомнят съмнително за свастиката ...
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеКолегата вероятно има в предвид характерната форма на летището с полосите за излитане и кацане, които напомнят съмнително за свастиката ...Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение......но напомнят само,но за сметка на това хамериканците си имат и военноморска база в която основната сграда си е чиста свастика......
Като заговорихме за "Теорията на конспирацията ")))
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеТова със свастиката е едно на ръка , ама трябва да прочетете за картините вътре, за всичките символи и за подземията там ..........
Като заговорихме за "Теорията на конспирацията ")))
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение......но напомнят само,но за сметка на това хамериканците си имат и военноморска база в която основната сграда си е чиста свастика......
ма да не се отплесваме от темата де.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщението па да е само т'ва на х'амириканцити кусуря ...
ма да не се отплесваме от темата де.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Явно раната е била жестока, щом десетилетия наред например в цял свят са били заклеймени като "фашистки" чудесни породи кучета - Немска овчарка, Доберман, Дакел и др., които по понятни причини са били любими и на нацитата! Беше ми много странно, научавайки този факт навремето, тъй като съм притежавал две от тези породи, и мога само да съжалявам хората, които просто от предразсъдъци са се лишили от това удоволствие/щастие.
Та нещо подобно се е случило и все още се случва със свастиката - тя все още не е реабилитирана и продължава да еот популярното обществено мнение. Може би това е удобно на определени сили, щото според мен реабилитирането й пред света ще отнеме този важен символ на фашизма в светлината на кражбата и присвояването му от мракобесническия режим. А тя, повярвайте ми, заслужава реабилитация повече дори от кучешките породи
, защото и тя не принадлежи на фашизма, а е символ с хилядолетна история!
Last edited by Zarini; d.m.y г., 02:04.Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
Comment
Comment