Известие

Collapse
No announcement yet.

За привържениците на Третия Райх,СССР,Китай и прочие........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Zarini Покажи съобщение
    Няма нищо лошо в това - свастиката е толкова древен /ужасно древен/ и многостранен в символиката си знак, че само силно ограничен /или силно наранен/ народ може да гледа на него с предубеждение, породено от присвояването му за няколко години от злощастна фашистка Германия...
    Че е древен е древен символ,знам го много добре.....пък и си е наш символ свастиката,ама това е друга тема
    ,,Силно наранен народ" няма,има спекула с тези твърдения..............
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Момчета, в Несебър тази църквата дето е направена на музей в центъра , ако обърнете внимание следващия път като отидете ще видите че е украсена със свастики . То е ясно че е древен символ ( знам че при египтяните е бил символ на слънцето ) , но.......... едва ли американците са тръгнали да възраждат старото значение на символа , освен това видяхте ли коня на смърта пред летището ??? А анубис ??? А картината с нацистите??? А това че летището е одобрено от комисиата на новия свет ред???
      Абе странна рабооте е това летище !!!!
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        Момчета, в Несебър тази църквата дето е направена на музей в центъра , ако обърнете внимание следващия път като отидете ще видите че е украсена със свастики . То е ясно че е древен символ ( знам че при египтяните е бил символ на слънцето ) , но.......... едва ли американците са тръгнали да възраждат старото значение на символа , освен това видяхте ли коня на смърта пред летището ??? А анубис ??? А картината с нацистите??? А това че летището е одобрено от комисиата на новия свет ред???
        Абе странна рабооте е това летище !!!!
        Не казах ли по-нагоре - Зиг Хайл, бе китайци
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Параден строй на Kriegsmarine......IYI-ипсилон с двете хасти....
          Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
            Параден строй на Kriegsmarine......IYI-ипсилон с двете хасти....

Това си е български символ, ама каква е идеята ?
            bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

• Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
              Това си е български символ, ама каква е идеята ?
              Mи не знам,бях го постнал и по рано,от 39 СС-дивизи,7 са носели български символ за отличителен знак.....
              Attached Files

Comment

Mи не знам,бях го постнал и по рано,от 39 СС-дивизи,7 са носели български символ за отличителен знак.....

Амиии... той и орела си е български символ... и свастиката... и лъвчето...

Имаш ли някаква идея ?

Comment

Амиии... той и орела си е български символ... и свастиката... и лъвчето...

Имаш ли някаква идея ?
                  Имам,но е крайно еретична
                  Но все пак,Германия по времето на Хитлер е Третият Райх,тоест Трета Империя(Римска),а според мен поне България е била част и важен фактор в Римската Империя,така,че е нормално да са използвали нацитата наши символи,демек са се считали за наши наследници
                  Има и една теория за родството между българи и баварци,Хитлер и доста от нацита са били привърженици на тази теория.

Фамилията Кобургот,не ти ли звучи доста на Кубер-гот-гет....???? Та Сакс-Кобург и Гота са наследници на древният саксонски род Ветини,което пък звучи като Витини-тракийско племе,пак наши хора...

Comment

Имам,но е крайно еретична
                    Но все пак,Германия по времето на Хитлер е Третият Райх,тоест Трета Империя(Римска),а според мен поне България е била част и важен фактор в Римската Империя,така,че е нормално да са използвали нацитата наши символи,демек са се считали за наши наследници
                    Има и една теория за родството между българи и баварци,Хитлер и доста от нацита са били привърженици на тази теория.

Фамилията Кобургот,не ти ли звучи доста на Кубер-гот-гет....???? Та Сакс-Кобург и Гота са наследници на древният саксонски род Ветини,което пък звучи като Витини-тракийско племе,пак наши хора...
                    Знам, че след убийството на втория син на Атила, една не малка част от българите /имам предвид карабулгар, което на старобългарски означава западни българи, а не както някои го превеждат като "черни българи" от турското "кара"... корена на думата е "кар", което на старобългарски е запад/, а също така и скити и гети /готи/ забягват към Моравия и Панония... Та, баварския немски "език"... нарочно ползвам думата език, а не диалект, защото bayerisch и hoch deutsch имат доста голяма разлика... Може и да звучи като виц, но съм гледал баварски филм правен в началото на 50-те години със субтитри на немски... защо ли имат такава голяма разлика, а ?

Comment

Знам, че след убийството на втория син на Атила, една не малка част от българите /имам предвид карабулгар, което на старобългарски означава западни българи, а не както някои го превеждат като "черни българи" от турското "кара"... корена на думата е "кар", което на старобългарски е запад/, а също така и скити и гети /готи/ забягват към Моравия и Панония... Та, баварския немски "език"... нарочно ползвам думата език, а не диалект, защото bayerisch и hoch deutsch имат доста голяма разлика... Може и да звучи като виц, но съм гледал баварски филм правен в началото на 50-те години със субтитри на немски... защо ли имат такава голяма разлика, а ?
                      А те такааааа.....гледаш ли как ги знаеш....
                      А в Панония отива и Кубер по-късно...случайно ли????

Comment

А те такааааа.....гледаш ли как ги знаеш....
                        А в Панония отива и Кубер по-късно...случайно ли????

Всички братя се заселват там където има българи...

п.п. Всъщност Кубер първо отива в Панония, а после слиза в днешна македония и там основава Куберова България, а брат му Алцек отива в днешна Италия...

Comment

Всички братя се заселват там където има българи...

п.п. Всъщност Кубер първо отива в Панония, а после слиза в днешна македония и там основава Куберова България, а брат му Алцек отива в днешна Италия...
                          А така,е те това е,всички отиват там където има българи,тоест българи е имало в цялата Римска Империя,не напразно има латински и вулгар латин....

---------- Post added at 00:24 ---------- Previous post was at 00:19 ----------

Баси,утре ше ме обявят за Наци......

Comment

А така,е те това е,всички отиват там където има българи,тоест българи е имало в цялата Римска Империя,не напразно има латински и вулгар латин....
                            Е можеше да драснеш нещичко и за вулгар латин в оная историческата тема...
                            баси къв съм изнудвач...

---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:25 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение

[/COLOR]Баси,утре ше ме обявят за Наци......

Е... сефте...

Comment

• Името Курт нещо да ви говори?
                              Защо ли ни наричат "прусаците "на Балканите?
                              Защо ли немци са ми заявявали, че въпреки привидните различия, винаги са се чувствали особено сигурни около мене, а и с други българи.
                              Защо ли още в далечната 1977 година, когато за първи път се запознах с Германия, а около мене имаше още 22 нации за цялото лято, още на първата вечер вече си бяхме спретнали една хубавичка компания, с част от които сме приятели и до днес.
                              Обяснението на един дърт шваба с пура в уста, че сантимента им към нас е защото две световни войни сме загубили заедно, не ме устройва.
                              Винаги ми е било комфортно да работя с братята шваби.
                              Отчасти и с италианци.
                              За останалите
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Името Курт нещо да ви говори?
                                Защо ли ни наричат "прусаците "на Балканите?
                                Защо ли немци са ми заявявали, че въпреки привидните различия, винаги са се чувствали особено сигурни около мене, а и с други българи.
                                Защо ли още в далечната 1977 година, когато за първи път се запознах с Германия, а около мене имаше още 22 нации за цялото лято, още на първата вечер вече си бяхме спретнали една хубавичка компания, с част от които сме приятели и до днес.
                                Обяснението на един дърт шваба с пура в уста, че сантимента им към нас е защото две световни войни сме загубили заедно, не ме устройва.
                                Винаги ми е било комфортно да работя с братята шваби.
                                Отчасти и с италианци.
                                За останалите
                                Още едно наци.....

Comment

Working...
                                X