Известие

Collapse
No announcement yet.

За привържениците на Третия Райх,СССР,Китай и прочие........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    27 000 000 жертви от страна на СССР,а според някои тези жертви стигат и до 40 000 000......но,колко от тях са избити от Вермахта и колко от Сталин е друга бира,но във всичките случаи цифрите са завишени.......
    Много ми е странно,как германия е успяла да се измъкне само с около 6 000 000 жертви,като нея са я пукали от няколко страни........
    Кайчо, руснаците са вярвали на споразуменията и изобщо не са очаквали вероломните изцепки на швабите - имали са предположенията, но не са смятали, че ще се стигне до крайности след Пакта за Ненападение.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

27 000 000 жертви от страна на СССР,а според някои тези жертви стигат и до 40 000 000......но,колко от тях са избити от Вермахта и колко от Сталин е друга бира,но във всичките случаи цифрите са завишени.......
      Много ми е странно,как германия е успяла да се измъкне само с около 6 000 000 жертви,като нея са я пукали от няколко страни........
      Ами според моите познания загиналите войници са около 15м , всичко останало е мирно население , а при немците са 9м загинали войници за мирно население не знам , като се има впредвид че войниците от СССР са се били в началото на войната с голи ръце срещу най модерно въоръжение би трябвало да ти се изясни защо са толкова много жертвите. А за сталин пак не съм сигурен дали си прав , щото по същото време големите "хуманни великобританци " са правели още по големи жестокости по колониите си .... Просто времето е било такова , така се е оцелявало тога ва сигурно . Всмисъл всички говорят колко лош е бил Сталин .. а за другите не се знае нищо
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Людские потери СССР и Германии во Второй мировой войне* (тыс. человек).
        СССРГерманияСоотношение
        потерьОбщее число погибших и умерших43 4485 9507,3:1в том числе гражданских лиц16 9002 0008,5:1в том числе из состава вооруженных сил26 5483 9506,7:1из них в советско-германской войне26 4002 60810,1:1Количество пленных**6 3061 9503,2:1в том числе в советско-германскую войну6 3009506,6:1Умерло в плену4 0008005,0:1в том числе вследствие советско-германской войны4 0004518,9:1* Для СССР — в границах на 22 июня 1941 года, для Германии — в границах на 1 сентября 1939 года, с включением Австрии и протектората Богемии и Моравии.
        ** Для Германии — в период по 30 апреля 1945 года.

---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        ....... като се има впредвид че войниците от СССР са се били в началото на войната с голи ръце срещу най модерно въоръжение би трябвало да ти се изясни защо са толкова много жертвите. А за сталин пак не съм сигурен дали си прав , щото по същото време големите "хуманни великобританци " са правели още по големи жестокости по колониите си ....
        Еми да с голи ръце са се били,после разправайте,че помощта от Запада с храни,оръжие и амуниции не са били значителна помощ,а кой ги е пращал да се бият с голи ръце,аз ли или Сталин,не знам колко е бил лош Сталин ама не аз а съветските войници са казвали ,,Отпред смърт,отзад сигурна смърт."......
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Людские потери СССР и Германии во Второй мировой войне* (тыс. человек).
          СССРГерманияСоотношение
          потерьОбщее число погибших и умерших43 4485 9507,3:1в том числе гражданских лиц16 9002 0008,5:1в том числе из состава вооруженных сил26 5483 9506,7:1из них в советско-германской войне26 4002 60810,1:1Количество пленных**6 3061 9503,2:1в том числе в советско-германскую войну6 3009506,6:1Умерло в плену4 0008005,0:1в том числе вследствие советско-германской войны4 0004518,9:1* Для СССР — в границах на 22 июня 1941 года, для Германии — в границах на 1 сентября 1939 года, с включением Австрии и протектората Богемии и Моравии.
          ** Для Германии — в период по 30 апреля 1945 года.
          Очаквам да си коригираш копираното с интервалите за хилядните и как някой човек се дели на част от цялото.
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Кайчо, руснаците са вярвали на споразуменията и изобщо не са очаквали вероломните изцепки на швабите - имали са предположенията, но не са смятали, че ще се стигне до крайности след Пакта за Ненападение.
            Дрън,дрън та пляс Олди......Пакта го нарушават взаимно...

Comment

Дрън,дрън та пляс Олди......Пакта го нарушават взаимно...
              Полша не е територия на никоя от двете държави.
              sigpic

Comment

Полша не е територия на никоя от двете държави.
                Ми тогава дефакто Германия не нахлува в СССР а в окупираната от СССР част от Полша

Comment

Ми тогава дефакто Германия не нахлува в СССР а в окупираната от СССР част от Полша
                  Кайчо, не бъркай държавните граници със сферата на влияние.
                  sigpic

Comment

• Еми да с голи ръце са се били,после разправайте,че помощта от Запада с храни,оръжие и амуниции не са били значителна помощ,а кой ги е пращал да се бият с голи ръце,аз ли или Сталин,не знам колко е бил лош Сталин ама не аз а съветските войници са казвали ,,Отпред смърт,отзад сигурна смърт."......[/QUOTE]

Те са ги отблъснали с голи ръце .... после вече идват помощите . А пакта го е нарушил хитлер но добро че и сталин е бил от хитрите кучета , не знам по каква причина (предполагам разузнаване) сталин прехвърля много голяма войска от истока и това всъщност е спасило Москва . (Абсолютно осъзнато пиша имената им с малки букви)
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• И, за какво спорите ?!? Че от едната страна е имало по-модерна военна техника, а от другата по-многобройна войска... и ?
                      bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Жертвите са над 50 милиона.
                        Как са се отървали германците с 6 000 000 е много просто, ама не четете класиците.
                        Германците са погребвали всеки в ковчег и с кръст.
                        За справка: "На всеки километър"
                        Руснаците са заривали хората като добитък.
                        Просто в яма!
                        И име им измислили!
                        "Братски могили"
                        Виктор Степанович по спомен!

Едит: Мисълта ми е, я се опитайте да заравяте всеки в гроб с ковчег. Ами ако си командир бая ще се позамислиш дали да жертваш хората си за нищо.
                        Виж руския командир на батальон не се замисля.
                        Три-четри атаки днеска и половината батальон е жертва. Ами ще има жертви. Сега отива в блиндажа при своята ППЖ ( походно полева жена) да пие водка. Труповете я ги погребе -я не.
                        За това и за мнозина, Втората световна война не е завършила.
                        Все още има непогребани войнишки кости.
                        Тука говорим за обикновения руски мужик, дето си остави кокалите и у нас, а не за имперската политика.
                        Мир на праха им!
                        Last edited by mordohy; d.m.y г., 22:23.
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Руснаците са душевни хора и за идеята са жертвали всичко, докато германците са действали подмолно и целенасочено - говорим за Втората Световна Война.
                          Сега нещата са различни.
                          sigpic

Comment

Руснаците са душевни хора и за идеята са жертвали всичко, докато германците са действали подмолно и целенасочено - говорим за Втората Световна Война.
                            Сега нещата са различни.
                            Старуха, нещата са под носа ни!
                            Днеска отделих доста време, за да слушам речите на Адолф Хитлер.
                            Както говоря българския, така говоря и руски, че и по-добре.
                            Гръцкия го говоря по-добре от поне 80% от гърците.
                            Френския си ми е генетичен, а турския роден!
                            Първи и втори клас учих в Родопите в турски села!
                            Говорех го по-добре от българския.
                            Индонезийския ми е просто като един натюрел към общата картина.
                            Та слушах речите на хер Хитлер и размишлявах.
                            Той ясно заявява на германците, че помощ от вънка не могат да очакват.
                            Ако някой им казва това, то той просто ги лъже.
                            Говорейки за жизнено пространство, просто говори за немците в Европа и за тяхното обединение.
                            Приказките за "висшата раса" не ги открих, поне не в картинките, които обикновено ги дават с тия текстове.
                            Направи ми впечатление нещо много важно.
                            Речта му за евреите е премахната, като"неотговаряща на принципите".
                            Хитлер отдавна е дамгосан, трупа му изгорен и разпръснат, генералитета му избесен....
                            Защо мамка му някой все още се бои от речите му.
                            Преведено, какво има в тях!
                            А в тях има.
                            Там Хитлер говори за европейските народи.
                            Там говори за богатството на тия народи и, че те трябва да се запазят.
                            Че трябва да се създаде една нова култура, която да стимулира мирният труд.
                            Той създава ГЕРМАНСКИЯТ СТАНДАРТ ЗА КАЧЕСТВО.
                            Три месеца търпи английските бомбардировки и моли Чърчил да не въвлича мирното населени във войната.
                            Напразно!
                            Има още много, но трябва да се очистиш от предрасъдъците и да погледнеш реално на нещата.
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Човек, извинявай много , ама не забравяй че ти говориш за червей който е убил 50 000 000 души , не знам но аз не мога и една добра дума да приема по отношение на този човек ( ако може така да се нарече ).

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                                Човек, извинявай много , ама не забравяй че ти говориш за червей който е убил 50 000 000 души , не знам но аз не мога и една добра дума да приема по отношение на този човек ( ако може така да се нарече ).
                                Гледам имаш хубав хеликоптер, дето може да гръмне всеки танк, че и доста други неща.
                                Я ми кажи, като ти си пилота на тоя хеликоптер и имаш заповед да го взривиш, защото той ще взриви твоето село;град и тн. , тебе ще ти пука ли, че е отрупан с хора.
                                Германските тнкисти са повръщали в танковете, когато руската конница ги е атакувала. Хвърляли са се с конете под танковете, а картечарите са ги разстрелвали, до като те със шашките са рязали дулата на танковите оръдия.
                                Сталин отказва да подпише споразумението за военнопленниците с Хитлер.
                                Последиците си ги обясни сам.
                                не Хитлер е виновен за гибелта на близо 3 милиона руски пленници.
                                И за последно!
                                До като Хитлер е жив, британските пленници се радват на всички привилегии.
                                После, американците докарват до людоедство германците в техните лагери след войната.

Comment

Working...
                                X